Evlilik mi? Sözleşme yapmaya gerek yok!

Böyle diyenleri çok gördük, şimdi çoluklu çocuklu geziyorlar
Gerçekten bakış açısı, düşüncesi bu yönde olan insanlar da var onları ayrı tutuyorum. Bu kafa yapısı size garip geliyorsa ve hep bu tarz söylemlerle karşılaşıyorsanız belki de çevrenizi değiştirmelisiniz?

Bu tür insanlar toplumun çivisini çıkardı zaten, uzak durmak lazım bu zihniyetten
Doğru insan, doğru evlilik her zaman iyidir
Bu ıssız adam modunda ki tipler bence yetersiz insanlar, bir aile kurmak, sorumluluk almak, evlat büyütmek , sadakat göstermek gibi şeylerden yoksunlar bu yüzden evliliğe tü kaka yapıyorlar. Bende 36 yaşıma kadar evlenmedim ama hiç bir zaman evlilik kötüdür de demedim, hedeflerim ve sorumluluklarım vardı, hayatımı kurup öyle evlendim, hiç de pişman değilim.

herkesin görüşü farklı.

evli değilim, ilişkimde yok. şu an için karşıma bir çıksa bile uzun sürelik evlilik düşünmem. ama evlilik saçma değil.
herkesin kendi tercihi deyip geçebilmeli bazen insan. karşınızdaki bey sanki biraz bozulmuşta ondan öyle saçmalamış gibi mi? bu forumda da çok okuduk evlenmeyi düşünmeyen erkekler hakkında ama sonra ayrılıp başkasıyla evlenebiliyolar.

Konuşuyorlar işte yahu, lafta. Birini bulsalar onlar de evlenir emin olabilirsiniz.

Bu tipler bi bakarsın nisanlanmis da kır düğünü için yer bakıyor

Rahat erkeğim havası vermeye çalışmışlar da illaki onları da o korktukları masaya oturtacaklaarrr hahaha

Biraz beni de yokladı sanki hissetmedim değil :)
Issız adam tiplemesi çok güzel olmuş cidden, tam da böyle bir hal tavır içindeydi söylerken. Icecegini yudumlarken cool bir tarz oluşturmaya çalışıyordu.
Evet ben de şuan evliliğe biraz uzağım ama asla evlenmem dediğimden değil. Sadece yaralarım iyileşsin diye bekliyorum doğru karar verebilmek için.
Kır düğünü örneğine bayıldım, hepsini görmek isterim inşallah

Teşekkür ederim cevabınız için, içime su döktünüz:)

Evet çok haklısınız, aslında bu tipleri biz kadınlar olarak dışlamayı becerebilsek belki de soyları tükenecek

Evet çok haklısınız, aslında bu tipleri biz kadınlar olarak dışlamayı becerebilsek belki de soyları tükenecek
Her kurtlu baklanin alicisi var derler ya.. oyle dusunen erkeklerle onlarin deyimiyle oyle takilmak isteyen kadinlarda var.

Ama burdakilerin dedigi gibi.. bole takilir takilir sonrada aniden biriyle tanisip evleniverirde..

Evet aslında yapacakları bi sorumluluk almak, tv karşısında göbek kaşımak. Onu bile yapmaya üşenir olmuşlar:))

Çocuk istiyor ama çocuk için de nikah önemsiz gibi bi yaklaşımı var. En çok da o irite etti beni zaten.

Herkesin kendi tercihi. Bu yaşantılardan doğacak çocuklara üzülürüm sadece. Herkes kendi hayatımı yaşayacağım diye, bir aile sevgisini, sıcaklığını tadamayacaklar.
Ne bencilce dimi :/

Bi kadına sadakatle bağlanmayı evinin eşinin sorumluluğunu almyı (evlenmeyi) saçma bulan adam aslında benim g..m yemez sana sadık olmaya demek istiyor
Hahaha :))
Aslında siz konuyu çok iyi özetlemişsiniz.
Tam olarak bu aslında demek istediği

Her kurtlu baklanin alicisi var derler ya.. oyle dusunen erkeklerle onlarin deyimiyle oyle takilmak isteyen kadinlarda var.

Ama burdakilerin dedigi gibi.. bole takilir takilir sonrada aniden biriyle tanisip evleniverirde..
Evet, aslında aforoz edeceksin bu tipleri. Nikâh dairesinin önünde yatacaklar

Çok haklısınız, anlatmak istediğim de buydu aslında. Ne hale getirdiler bizi.
Sizi de tebrik ederim, ne istediğinizi biliyorsunuz. Umarım hayatta çok mutlu olursunuz :)

Cocuk icin nikaha ihtiyac yok diyen "modern" adam evli bir kadinin is seyahatine cikmamasi gerektigini dusunuyor..

Beni en cok boyleleri gulduruyor , olmadiklari kaliba girmeye calisanlar
Milanacim çok güzel bi noktaya dokunmuşsun teşekkür ederim. Dikkat etmemistim gerçekten :)) ve çok çok haklısın

Tekrar tekrar okursanız herhangi bi aşşagilama olmadığını göreceksiniz. Üslubunuz çok çirkin, bu üslupla yorum yapacaksanız konumda olmak zorunda değilsiniz.
Teşekkürler !

Evli olup da aman evlenmeyin evlilik şöyle böyle diyenleri gördükten sonra bekar birinin demesi garip gelmiyo. Sanki zorla esir tutuyolar. Madem evlilik kötü boşan. eşleriyle problemi olmayan adamlar bahsettiklerim. Benim çevremde de bunlardan var :)

Kafamda herhangi bir kalıp yok.
Evet sizin ortamlarınız mükemmel muhtemelen :)
Üslubunuz çirkin, konuma yazmak zorunda değilsiniz.

Bi arkadaş yazmış; evliliğin sorumluluğunu almaya g ...ü yemeyen tiplerin boşanmaya da yemiyor zaten :))

Katılmıyorum diyip tepkini bellli edebilir veyahut konuşmayı surdurmeyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…