Evlilik mi? Sözleşme yapmaya gerek yok!

Beyefendi kendiyle çelişmiş
Hem sana evlenince kısıtlanacaksın buna kendini hazırla diyor hem de evliliği sözleşmeye gerek yok diye karalıyor
Kısaca seninle evlenirsek, sen tüm sorumluluğu al ama benden sadakat de sorumluluk da bekleme demiş tüm yükünü sana yıkmayı planlıyor galiba!

Evet kendince öyle bir hal içine girdi :)
Tabi kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş durumu da var. Benim acımdan hiç şansı yok, hatta eski birlikteliğimden dem vurmaya kalktı susturdum. Biraz zoruna gitti galiba :))

Biz birlikte de oluyorduk çocukta istemiyoruz ki yaşımız baya var yapmicaz ama evlendik dedik sözleşme mühim
Demek ki çoğu erkek böyle düşünüyor evlilik demek düzenli sevismek ve cocuk yapmak

Son düzenleme:
Biz birlikte de oluyorduk çocukta istiyoruz ki yaşımız baya var yapmicaz ama evlendik dedik sözleşme mühim
Demek ki çoğu erkek böyle düşünüyor evlilik demek düzenli sevismek ve cocuk yapmak
Hiii tum evlilerin duzenli sevistigini nerden cikariyosun:) bu da listeye eklenmeli bence:) haftada su kadar olacak diye:)) su bdv daki konular konular.. erkekler kaciyo kadinlar kovaliyo bu zmnda artik :)))

Hiii tum evlilerin duzenli sevistigini nerden cikariyosun:) bu da listeye eklenmeli bence:) haftada su kadar olacak diye:)) su bdv daki konular konular.. erkekler kaciyo kadinlar kovaliyo bu zmnda artik :)))
Doğru bence hergün ama karşı taraf öyle düşünmıyor

Evet ezikmiş şu eski ilişkileri kurcalayan erkekleri anlamıyorum. Kendilerine gelince erkek adamım istediğimi yaşarım modundalar ama kadının geçmişini didiklemeyi pek bi seviyorlar ben de anlamıyorum bu dengesizliği!

Cok önemsememiş gibi yaptım aslında, yav he he tipi vardır ya öyle :))
Masada başka bi konuya döndüm tam o sırada
O da güzel
Bende bu tarz insanlar genellikle sorumluluk alamayan kişiden alacağı tüm verimi alıp sonra canı sklinca birakacak bir izlenim uyandırıyor.
Güvenilir değil açıkçası.

En son evlilik nedir yahu millet o kadar masraf ediyor asla evlenmem diyen iş yerinde çalışmaya başlayan kızla 1 ay sonra anlaşıp nişanlandı şimdi çocuğu var. Ha bana lafta evlenmem asla diyordu gördük evlenmediğini. Öyle diyen senle evlilik düşünmemiştir yoksa fırsat çıkınca evleniyorlar

Erkekler rahata alışmış işine gelmeyince birakip gitmek için kadının olduğu kadar erkeginde namuslusu önemli bence zihniyet cok degismis cok

Bu adamlarin hicbirinden bisi olmaz iliski yaşasan bile cok başin ağrir adamlar gider baska kizlarla konusurlar sen kizarsan en başta anlastik ya biz diyerek zentinyaği gibi üste çikarlar serbest ilişki onlarin iliski kavrami veya fuckbuddy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…