evlilik mükemmel bir şey değil mi?

Karşı taraf kıskanmanız için konuşmuş sanki doğru da olsa neden överki eşler birbirlerini başkalarına. sizin mutsuz olduğunuzu anlamışlar inadına yapıyorlar gibi
Bana kıskandırmak için konuşmuşlar gibi gelmedi muhabbet esnasında yeri gelmis söylenmiş gibi. Mesela konu sahibi çocuğunun uyumadığından bahsetmiş o da kendi çocuğundan bahsetmiş . E konu çocuklar olunca diğer eş de hanımını övmüş ilgileniyor falan diye gayet doğal muhabbetler bunlar bence. Ben hiç kötü niyet hissetmedim. Konu sahibi bu konularda dertli olduğu için belli seyler kafasına takılmış. Burda da onları ardarda sıralamış.

Eşim ve ailesi ne kadar okudum orda aklına bişey geldi
Eltimde kaynimin sürekli el üstünde tuttuğundan onu çok sevdiğinden bahseder

Nasıl masaj yaptığını bile anlatmışligi var millete

Ama gel gör ki ben diyeyim yılda 2-3 siz deyin yılda 5-6 ayrı ve farklı kişilerle aldattığı için kavga ederler

Sanarsin ki çok mesutlar

Diyeceğim o ki inanma

Bazıları çok sahte

Ama çok mutlu evlilikler var mı var

Ama bı adamın sürekli karısına övgüler yağdırmasi nin altında bişeyler ararım hep bu yüzden

Böyle eşlerini öven kadınlar genelde çok mutsuz oldukları halde kendilerini mutlu gibi göstermeye çalışırlar. Hicbir şey göründüğü gibi değil konu sahibi.
"Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" atasözü boşuna mı söylenmiştir sence?
Söylenenler nedense bana hiç inandırıcı gelmedi.
Hickimse güllük gülistanlık yaşamıyor bu hayatı.
Beklentileri biraz düşürmek gerek ve tabiiki karşılıklı uyum çok önemli evliliklerde.
Kiyas yapmayı doğru bulmuyorum şahsen.

Mutlu görünen arkadaşlarınıza çok takılmadım, içi boş bir reklam da olabilir gerçek de.
Ama sizin eşiniz gerçekten yontulmamış bir odun, bencil bir kereste. Bence sizin asıl sorununuz o, çözmeniz gerek.

eşiniz sizi bilinçli ya da bilinçsiz sindirmeye öz güveninizi yerle bir etmeye çalışıyor.diğer kadının söylediklerine de takılma kimin evinde ne yaşadığını bilemezsin bana inandırıcı gelmedi özellikle hava atmaya çalışıyor gibi.bir de gerçekten anlattığı gibiyse evliliği eşi vs. bunları anlatması çok itici ve gereksiz. ben olsam enerjimi sömüren bu aileyle görüşmezdim. bir de hanımının her şeyine karışan her şeye b.k atan erkeklere de acayip kıl olurum.maalesef eşin de bu tip erkeklerden sanırım.

İhraç olmuşsunuz belki onun da psikolojisi iyi değildir. Duymamaya çalışın .
Ama bence arkadaşınız iyi kalpli biri değil bilginiz olsun . Dikkat edin ona. Ben karşımdaki ailenin evliliği iyi değilse eşimi bu kadar övemem üzülürler diye. Ama kadın kıskandırmak için böyle yapmış bence

Ya inanmayın toz pembe şeyler bınlar soruyorım yüzde yüz insan varmı eminim bu arkadasın gizli saklı neleri verdır ele güne karşı kocam şöyle boylemi desin evlilik yüzde yüz değildir cünkü kimse yüzde yüz değildir sadece eşlerden biri diğerini tolere eder eşin yüzde 65 70 olumluysa idare edin diğer kısmını kimseylede karsılastorma yapmayın

Benim anladığım kadarıyla eşinle iletişim diliniz uymuyor ve giderek kopuyorsunuz. Bu iletişimi düzgün bir şekilde sağlamanın yolunu bulmanız gerekiyor. Ayrıca daha çocuğunuz pek minikmiş, bu aylarda sizin daha çok bunalmanız çok normal. Hele 1 yaş 2 yaş desin uyurda annesi. Umarım bir orta yol bulabilirsiniz. Hayırlısı olsun sizin ve çocuğunuz için.

bu konuda tek sorun esınızde
arkadaslarınızın anlattıkları gayet normal olması gerekenler

Evet uymuyor. O sürekli evin içinde o ben ve oğlumuz olalım kimse bize gelmesin biz gidelim yaptığı en ufak bir şey için bile ben saatlerce onu övüp minnet duyayım ve her zaman onun istediği gibi olayım istiyor. Bende artık tüm bunlara tahammül edemiyorum. Ben olmak istiyorum. Onu her yaptığı şey için saatlerce övmek istemiyorum

Gerçekten fenalık geldi üstüme okurken.
Bu adamla ömür geçmez desem Ailene olan tutumu en kötüsü...

Başlığa istinaden evlilik hiçte mükemmel degil ne kadar iyi olursa olsun geçim derdi biraz ilgisiz olsa sıkıntı kp kv grmce elti derdi biri olmasa biri kesin olur kimse dört dörtlük değil herkesin bi sorunu vardır o kadının eside kendide ovunmeyi seven tiplerdir yıllardır okadar insan tanıdım hiçte mükemmel görmedik en iyisinde bile kusur vardı takma kafana ama esin sıkıntı onun biraz torpulenmeye ihtiyacı var ne demek ailene surat yapmak

eşiyle ve çocuğuyla övünen kadınlardan irreti olmuşumdur hep

ikisi de bende yok kıskançlığımdandır belki de

ama gerçekten ne gerek var canım

benimde sahip olduğum güzellikler var ama asla övünmem

gün gelir hepsi elimden kayar gider otururum yerime diye korkarım

Her erkek aynı değildir ...bir laf vardır esinle ve cocuklarinla övünme gün gelir dövunürsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…