evlilik mükemmel bir şey değil mi?

Allah yardımcınız olsun

Evliligin guzelligini tatmadiysan bunda senin bi sucun yok , seni o kadin gibi hissettirmeyen erkegin suçu bu. Insan karisini elestirmez yaa! O kadar elestirilecek biri olsaydin niye evlenmis o zaman.. yaa boyle merhametsiz erkeklere cok sinirleniyorum. Sanki sen cocugunu elaleme birakmissin, biraktigin kisi anneannesi. Bunda ne var? Bunu bile elestirebiliyorsa gercekten Allah yardimcin olsun.
Ayrica o kadinin oyle guzel guzel anlattigi seyleri de azicik bi durup dusunsun" acaba ben de karimi boyle mutlu edebiliyor muyum" diye

Ne yazık ki benim aile terapistine değilde maneviyata ihtiyacım olduğunu söylüyor ve kabul etmiyor. Manevi yetersizliğimmiş beni bu düşüncelere sürükleyen

Peki siz nasil bir gelecek goruyorsunuz?
Düzeleceğine ihtimal vermiyorum ama boşanma lafı da bir kez ağzımdan çıktı ve çıldırdı. annemden ve etrafımdan etkilendiğim için bunları söylediğimi falan söyledi. Esasında böyle bir şey söz konusu bile değil. Yaşadığım sorunlardan sıkıntılardan annem dahil kimsenin haberi olmaz ama boşanma sözü geçmesiyle birlikte iftiralara başladı. Gerçekten zor bir durumdayım

Ne belli canım doğru olduğu..
Hem hiç kıyaslama kendi evliliğini başka evliliklerle.. özenme de..
Dışarıdan mükemmel gözüküp de; içten içe dökülen ne kötü evlilikler var. İçi seni, dışı beni yakar misali..

Peki kendiniz icin terapiye gitmenize ne der? Karisir mi buna?

Siz zavallı değilsiniz ama eşiniz malesef zavallı bir insan.
Böyle insanları gözlemleyip ona göre çocuk yapmak lazım.
Kendisi ne kadar babalık yapıyor da sizin anneliginizi sorguluyor acaba ?
Ve de siz neden buna musade ediyorsunuz?
Tabi ki arada bir bırakıp kafanızı dinleyeceksiniz bu kimseyi kötü anne yapmaz aksine kafanızı boşaltıp çocuğunuzla daha iyi ilgilenmenizi sağlar.

Bence fazla yüz bulmuş sizden biraz bastırın kendinizi erdirmeyin derim.

Böyle anlatanlar cok komik oluyo.
4 duvar arasinda ne yasandigi cok bilinmiyor. O yuzden ver çoskuyu. Instagram evleri ve evlilikler misali.
:) Konu sahibesi "ben ne zaman bu kadar zavallı bir kadın oldum" diye kendini sorgularken, müstakbel eşi de evliliğin, evlat sahibi olmanın guzelliginden bahsediyor. Ne diyelim evliligine sükrederek kuru sıkı sallayan eşinizin mutlulugu ve ordaki kadının kelebek gibi ucus ucus anlattigi evliligi daim olsun..

Sorun cocugunda degil esinde.
Benimde kizim hic durmazdi ciyak ciyak gece gunduz aglardi uykuyu sevmezdi simdi 10 yasinda hala sevmiyor uykuyu gerci.anneanneye birakirdim pek tabide gezerdim.bu kotu anne oldugum anlaminda mi?
Esiniz sizi sindirmis bastirmis üzmüş kendi mutsuz dunyasina cekmis

Sizin yanınızda ciftlerin durup dururken birbirini ovmesine anlam veremedim. Ne amaca hizmet eder belli olmaz ve zaten boslukta olan esler bu anlatılanlara vs kapilabilir kendileri açısından da sıkıntı...
Soylenilenleri boşverin siz kendinize bakin sadece.

Ya onu karsi taraf yapiyor sanki ben oyle anladim :)

Ya onu karsi taraf yapiyor sanki ben oyle anladim :)
Aa yanlıs mi anladım ki son paragrafında üzerindeki iki paragraf eşinin düşünceleri değilmiydi? Doğru evet tekrar okudum. Özneyi karıştırmisim o bölümlerde, adama da elestirdim boş yere

Son düzenleme:
Allahım böyle seyleri okudukça evlenmek istemiyorum gerçekten erkekler evlenince böyle mi oluyor hiç mi eşlerini düşünüp değer vermiyorlar neden böyle hır gür yapıyorlar.Butun erkekler aynimi ?

Karşı taraf kıskanmanız için konuşmuş sanki doğru da olsa neden överki eşler birbirlerini başkalarına. sizin mutsuz olduğunuzu anlamışlar inadına yapıyorlar gibi

Ben asla hiç kimseye evliliğimle ilgili olumlu ya da olumsuz yargılarımdan bahsetmem..Paylaşım falan da yapmam.Böyle olduğu halde , kendi gözlemleriyle bile eşimi kendi eşleriyle kıyaslayan arkadaşlarım oldu.
Neymiş, beni arabadan indirdiğinde apartmana girmemi bekliyip öyle gidiyormuş,çok takdir etmiş falan.E zaten olması gereken bu değil mi gece vakti.Kocaların düşüncesizliği yüzünden sıradan davranışları bile yüceltiyorlar bazı kadınlar...
Doğrudur değildir bilemem ama arkadaşınızın anlattığı normal bir evliliğin kendisi.
Birbirimizin hayatını kolaylaştırıp güzelleştirmeyeceksek neden evleniyoruz ki?

Allahım böyle seyleri okudukça evlenmek istemiyorum gerçekten erkekler evlenince böyle mi oluyor hiç mi eşlerini düşünüp değer vermiyorlar neden böyle hır gür yapıyorlar.Butun erkekler aynimi ?
Hayır bütün erkekler aynı değil. Ama yine de hepsinin biraz yontulmaya ihtiyacı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…