Dgr arkadaşların da dediği gibi, evlilik bir kumar ve tamamen sürprizlerde dolu.
Evliliğimde 3 yilim bitti. Ondan önce 1,5 yıllık birlikteliğimiz vardı. Ben evliliğimde flört döneminden cok cok daha mutluyum. Cok nadir zamanlarda keske hemen evlenmeseydim desem de cogu zaman iyiki evlenmiştim iyiki bu adam benim kocam diyorum .
Bence evliliğin iyi gitmesi eslere cok bağlı. 3. Kisileri araya sokmayacaksin, mümkünse ne kadar sinirlenseniz de bırakın hakareti, küfrü , sesinizi bile yükseltmeyeceksiniz. Ve bence evlilikte sevgiden önce saygı cok cok onemli.
Biz esimle ilk evlendiğimiz zamanlarda bir sefer bana biraz sesini yükseltti sdc.
Aldım karşıma konuştum, evliliğimiz guzel olması devamlılığının sağlanması icin asla birbirimize saygımızı yitirmememiz gerektiğini, bir seye kızsak bile birbirimizin yüzüne bakamayacak laflar söylemememiz gerektiğini söyledim .
Sagolsun uydu bana, simdi cok az olur ama sinirli taraf odayı terkeder sınırını sogutur ondan sonra yuzyuze konuşuruz:)
Şükürler olsun hic bı zaman pişman olmadım, hic bı zman kocamın bı öküz olduğunu da düşünmedim:)
Allahım bozmasın:)