- 19 Ağustos 2017
- 341
- 137
- 53
- Konu Sahibi Iki cocuk annesi222
-
Bende o ilk kelimenizi okuyunca hiç tanımadan size sarılıp ağlayasım geldi o kadar ihtiyacım var ki bir omuza içim sanki patlamaya hazır volkan gibi keşke dökebilsem ah bi dökebilsemHiç deniz görmedim dedin ya, sarılasım sarmalayasım geldi seni.
Buradan görünen şu ki, bir an once kendini toparlamalısın. Genç yaşta büyük sorumluluklar almışsın ağır gelmesi normal. Ama yavruların hayat boyu iyikin olacaklar.
Sen kendini topla, sağlığın için kilo ver daha çok gençsin ve bir meslek edinmeye çalış.
Sen kendine saygı duy ki kocan da duysun.
Yaşın çok genç, inan bir çok şey başarabilirsin.
Yolun açık olsun, şansın denizler kadar çok olsun.
Ailem giyinmeme falan çok karışıyordu çalıştığım parayı babam alıyordu içinden sadece yol parası veriyordu bana sevdiğim insanla evlenir istediğimi yapar hayallerimi gerçekleştirir mutlu olurum diye düşünmüştüm halbuki nerden bilebilirdim hayatın bana hazırladığı bu oyunuNeden 17 yasinda evlilik? Bu adama iki cocuk?
Yaaaa kapıya çöp koyamıyorum habersiz adımı o... çıkarır beni öldürür öyle bir şey mümkün mü her dk görüntülü arıyor sormadan adım atamıyorumNeden izin alıyorsun giyin çık. Ne yapacak ki sana?
Küfür eder hep yaptığı şey zaten hiç konuşturmaz hep zaten abimle babamla tehdit etti beni halada ediyor2. Çocuğu ne diye yaptın be canım öyle adama tek çocuk bile çok. Birde tüm olasılıkları kapatıyorsun kilo veremem,veremiyorum gibi. Ne diyelim ozaman sana? Herşey senin elinde. Öncelikle olmuyor demeyeceksin kilo vereceksin. Aileni ikna etmeğe çalışsan mesela? Yada eşine durumunu en sakin halinle tatlı dille anlatsan ne tepki verir?
Ruh hastası. Bosansaniz aileniz sahip cikmaz mi?Yaaaa kapıya çöp koyamıyorum habersiz adımı o... çıkarır beni öldürür öyle bir şey mümkün mü her dk görüntülü arıyor sormadan adım atamıyorum
En başta annem yok diyor zaten hepimiz çektik çekmeyen kadın olamaz evine sahip ol evinden çıkma iki çocuğa bakacak halim yok benim diyorRuh hastası. Bosansaniz aileniz sahip cikmaz mi?
Çocuklarımı çok seviyorlar ama iş ayrılmaya gelince annem önümü kesiyor olmuyor 3 defa küs gittim diliyle geri kacirdi beni nerdyse çocukları alıp kaçmayı bile düşündüm oradaykende cesaret edemedimArmadasin dedigi gibi 60 yasinda degilsin. Bir an once ke dini toparlamaya calus. Ise gir o adamdan koca olmamış. Evlatlarına yazık. Yahu bir de nine- dede torunlarini neden kabul gormez anlamam. Bizimkiler de haddinden fazla simartir. Yaşın çok küçük, önünde kocaman bir hayat. O adamla hayatını tüketme. Çok uzuldum.
Bu mesajın üzerine yazacak birşey bulamadımKüfür eder hep yaptığı şey zaten hiç konuşturmaz hep zaten abimle babamla tehdit etti beni halada ediyor
Amiiin şu mübarek günde bana ve benim gibi olanlara dua edin lütfenBu mesajın üzerine yazacak birşey bulamadımAllah islah etsin kocanı, yardımcın olsun.
Allah yardimciniz olsunEn başta annem yok diyor zaten hepimiz çektik çekmeyen kadın olamaz evine sahip ol evinden çıkma iki çocuğa bakacak halim yok benim diyor
EVlendiginizde iyiydi sonra mi degisti? İki cocuk evlilik bu haldeyken mi yaptin? Yoksa o da mi suprirz di?Ailem giyinmeme falan çok karışıyordu çalıştığım parayı babam alıyordu içinden sadece yol parası veriyordu bana sevdiğim insanla evlenir istediğimi yapar hayallerimi gerçekleştirir mutlu olurum diye düşünmüştüm halbuki nerden bilebilirdim hayatın bana hazırladığı bu oyunu
Hiç aile büyüğü yok etrafınızda, size yazık, parka bile gidemeyen çocuklara yazık. Kimse demiyor mu eşinize niye böyle bir hayat yaşatıyorsun eşine , çocuklarına diye?Yaaaa kapıya çöp koyamıyorum habersiz adımı o... çıkarır beni öldürür öyle bir şey mümkün mü her dk görüntülü arıyor sormadan adım atamıyorum
Kadın kadının kalbini görüyor isterse. Uzakta da olsak, çok başka hayatlar da yaşasak mayamız bir işte. Ben seni çok anladım ve hiç kiyamadım. Keşke elim de deyse de faydam dokunabilse. Hepimiz ayrı ayri ne sıkıntılar çektik, çekiyoruz. Ben şu hayatta çok net şunu anladim; sen kendine değer vermezsen kimse vermez. Bunu nolur unutma. Çok çok kıymetlisin bunu bil ve kendin için bir şeyler yap. Ufak ufak basla. Ne bileyim günde 10 dk videoya bakıp spor yapmak da bir şey mesela. Böyle basit şeylerle başla. Adım adım ama istikrarlı ol. İstikrarlı olursan çığ gibi büyür yaptığın şey. Böyle böyle içindeki pırıl pırıl kadını çıkar.Bende o ilk kelimenizi okuyunca hiç tanımadan size sarılıp ağlayasım geldi o kadar ihtiyacım var ki bir omuza içim sanki patlamaya hazır volkan gibi keşke dökebilsem ah bi dökebilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?