Evlilik ne zaman oturur

Neden yüz yüze konusmuyorsunuz da yaziyorsunuz anlamadim

Neden yüz yüze konusmuyorsunuz da yaziyorsunuz anlamadim
Konuşamıyoruz yüzyüze ben kendmi yazarak daha rahat ifade edebiliyorum genelde ya susuyo yada zamanla her şey düzelecek lafı daha da sinir oluyorum

Bence ailesi icin onunla tartismayin, sizden uzaklasir... Özellikle simdi annesyle kalcak diosunuz, anneside cok yorum yapar kafasini karistirir, sizden sogur... Herkesle aranizi iyi tutun, özellikle annesiyle cok arayin onu sürekli konusun telefonda, ilgilenin... Annesi sizinle ilgili olumlu seyler söyledikce o daha cok etkilenip sizi daha cok sevecek cünkü deger verdigi biri iyi seyler söylicek... Düzeninizi kurup bir arada,uzun zaman olmadiginiz sürece oturmaz evlilik. Asla küsmeyin, tavir yapmayin konusarak sorunlarinizi cözmeye calisin neden böyle oldugunu veya yaptgni sorun cünkü herkesin farkli aile kültürü var size normal gelen, ona gelmeye bilir veya tam tersi... Duygularinizi ne kdar cok dile getirirseniz o kadr kolay cözülr hersey daha cok baglanirsiniz. Ama tüm bunlari tamamiyla bir arada yasamaya basladiginzda yapin su an degil. Suan sabredip, annesiyle ii gecinin.

Adam çoraplarına kadar giydirio neyi nereye salmış meraklardayım

Bence duygusal davranmayin, hayatinizi bir an önce nasil düzene koyarsiniz ona bakin cocuk degilsiniz ki. Esiniz kac yasinda adam cok sorun sevmez erkekler bunalip, kacar... Bi kac ay bekleyebilirsiniz bence... Sonunda hep beraber olacaksiniz zaten.

Ya zaten annesi beni seviyor baslarda görümcemle sorunlar vardı her şeye karışma modundaydı her şeyi bilmek istiyordu . Ama eşim onu da çözdü artık karışmıyor ben görümcemi aramam o arar genelde beni aradığında gayet iyi konusurz sıkıntı yok. Kv ben ararım konusur kapatırız onda da sıkıntı yok kv beni arar aradığında eşim seviniyor. Hatta beni aramaz hep sehid i arar der . Bende ararım şükür iyiyiz. Ama sanırım haklısınız

Konustum fikrimi söyledim adam zaten bana alışamadı araya bir de bu girerse iyice alışamayacak diye bakalım aksam evde konusacagz fikir sunacakmş

genelde olgunlasacak ciftler icin 3 seneden sonra diyorum ben ama sizin yaslarinizda ben bunu cok daha erken beklerim 3 ay gibi.. siz daha once de konu acmistiniz. adam o yasa kadar esi olmadan yasamis. kardesleri, yegenleri varmis. onlara duskun oldu zamanla demek ki.. onlarin yaninda hanimci olmaya utaniyor gibi gelmisti bana o zamanki konunuzda.

offff

bana eşim bunu atsa sen kimlerle beni çekiştirdin de bu tarz bir şey yazdın derim

arkadaşım neden diğer konuları buna dahil ediyorsun

"henüz şuanda bile birinin yanında beni unutup anında yanımda ayrılıyorsun "

bu cümlenizin taşınma konusunda ne işi var

eşiniz konu açsa her attığım adımı yanlış anlıyor diye ona da hak vereceğiz bu gidişle

ikiniz de olgun insanlarsınız

çalışma hayatınız da var yani çeşit çeşit insan da görüp geçirmişsiniz

neden alakasız konuları ısıtıp ısıtıp önüne koyuyorsunuz hem de mesajla

adam 41 yaşında yazı ile kırk bir

onun da biz düzeni, bir yaşam biçimi, kendince "ayıp olur" algısı var

mesela kuzenler ev bulun vs denmiş, onların yanına gidilmiş, onlar ön ayak olmuş ev bulunmuş, adam bu ortamda tabii kuzen ile konuşur sizi neden pış pışlasın ki siz zaten onun "eş" i siniz yani aynısınız, her an yanındasınız

şu konularınızı gören "adam gitmiş, kuzen ile evi alıp taşımış, size de gel otur demiş" sanır

ama bakın birlikte gitmişsiniz, görmüşsünüz bir fikir beyan etmişler o da olabilir aslında demiş sadece

ayrıca iş için de kuzene muhtaçmış, iş ayarlayacakmış vs vs

mesela kuzenler uyanmış gidip sohbet edeyim dediğine göre kuzenin evinde kalmışsınız sesleri gelmiş, "aman biz kalktık, misafir yatıyor" demesinler diye kalkmış

sizi neden beklesin kalkmanız için, göbek bağınız birlikte kesilmedi ki

hatta sizi acele ettirmemiş oysa çoğu erkek hadi kalk sen de kuzenin eşine yardım et kahvaltı vs hazırlar şimdi diye uyuyan eşini bile dürter kaldırır, zira onun görgü anlayışı budur, evinde kaldığın insana yardım edilir

Dediğiniz olabilir bilemiyorum 40 yıl seni bekledim fln diyo bekleyen böyle mi davranır her koşulda yanında ister. Utanmak olduğunu sanmıyorum gayet rahat biridir

Çok haklısınız aslında ben sanırım biraz duygusal davranıyorum..

Çorabmı bi kere giydirdi onda da hastaydım
Nebilim diğer konunuzda çorabımı bile giydirir yazmıştınız da. Ablacım. Herkesin hayalleri vardır evlilikte. Ama bir evin içine girildiği zaman o hayallerin genelde hayalde kaldığını görürüz. Çünkü hepimizin belli bir düzen, yaşayış, karakteri var.. Kimisi başkalarının yanında utancından eşi yokmuş gibi davranır kimisi kimseyi umursamaz anne babasının yanında bile sarılır vb. Benim eşim de sizin dediğiniz gibi. Özellikle kendi ailesinin yanında. Uzaktır. Utancından.. ona öyle öğretilmiş
" Büyüğün yanında ismi ile bile hitap edilmez Ayıp" diye.. Benim annem ve babam da tam tersidir. Annem bana "kızım sen benim yanımda kocana yakın olacaksın ki aklım kalmasın" der. 1 buçuk yıllık evliyiz. Eşim kendi ailesinin yanında hala öyle mesafelidir ama benim ailemin yanında biraz daha samimi olmaya başladı.. Hem zaman hem de çevre etkeni çok etkiliyor.. Ayrıca Ne yaparsanız yapın asla eşinizden ayrı yapmayın.

Çok haklısınız eşimle konustum şu ayrı meselesini

Ağızına sağlık ablam ne güzel yazdın Valla bize bile ders oluyor yazdkların.. Bir hata yapıyorsak görüyoruz

Siz de evliliğe çok fazla anlam yüklemişsiniz bence, beklentilerinizi tam karşılamıyor diye sürekli hayal kırıklığı yaşıyor, olay çıkarıyorsunuz gibi.

Yaa ben anneme gitmişim mesela, eşim yanıma gelmezse, aa kocacım nerede, napıyor demem ki...koskoca insan, yanımda oturmak istiyorsa yanıma gelir zaten, balkonda keyif yapmak istiyorsa da keyfine baksın, zaten evlenince 7/24 dip dibe olmuyor musunuz evde?

Bazen en son soyleneczk sozu en basta soyleriz.
Mesela esinize pat diye aile kavrami yok sende falan diye soylemek cok sert bi yaklasim
Hosunuza gitmeyen birseyi once guzellikle dile getirmek varken direk boyle bi girisim yanlis bence
Adam size zamanla duzelecek hersey demis siz olayi uzatip soguk davranmaya devam ediyosunuz, bu cok itici bisey bence
1bucuk yillik evliyim cok sukur boyle bi sorunum olmadi ama olsaydi heralde once uzuldugumu guzellikle dile getirirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…