Selam kızlar. Nişanlıyım. Düğünüme 2 ay var. Şu an aşırı mutsuzum. Başta ailem biraz tepkiliydi eğitim farkından dolayı sonra tamam dediler söz nişan oldu. Şuan işte ev düğün işleri filan uğraşılıyor. Ailesi hiç birşeye karışmıyor. Benim ailem de normalde hep arkamdadır ama bu sefer çok çekimserler. Kendimiz hallediyoruz. Annem biraz tepkili nişanda pek bişey yapmadılar diye. Bakarsanız ailesi beni çok seviyor ölüyor bitiyor ama maddi hiç bişey yapmıyorlar. Evet yapmak zorunda değiller.Başta ne var kendimiz hallederiz modundaydım ama şuan bi sinirlerim bozuluyor. Maddi manevi fiziksel çok yorgunum. Nişanlımla sürekli kavga ediyoruz bu ara. Evlenince nasıl anlaşacağız diyorum. Kalsın istemiyorum demek bile geliyor içimden. Derdim ne onu da tam bilmiyorum ama şu an işteyim ve ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
canım tanımıyorum nişanlını yanlış yorum yapmak istemem ama. eğer onunla sorunun yoksa vazgeçme derim ben. nişanlılık cok zor bi dönem ben 7 aylı kevliyim ve bz nişanlıyken kaçkere ayrma noktasına geldk hatta yüzükleri gidip verdiğim bile oldu. yorgun oluyorsun herşey gözüne batıyo ailenden ayrılma korkusu bir evin sormululuğunu alma korkusu oluyor. ben söz günmüde bile zorla verdiler gibi oturup ağladımSelam kızlar. Nişanlıyım. Düğünüme 2 ay var. Şu an aşırı mutsuzum. Başta ailem biraz tepkiliydi eğitim farkından dolayı sonra tamam dediler söz nişan oldu. Şuan işte ev düğün işleri filan uğraşılıyor. Ailesi hiç birşeye karışmıyor. Benim ailem de normalde hep arkamdadır ama bu sefer çok çekimserler. Kendimiz hallediyoruz. Annem biraz tepkili nişanda pek bişey yapmadılar diye. Bakarsanız ailesi beni çok seviyor ölüyor bitiyor ama maddi hiç bişey yapmıyorlar. Evet yapmak zorunda değiller.Başta ne var kendimiz hallederiz modundaydım ama şuan bi sinirlerim bozuluyor. Maddi manevi fiziksel çok yorgunum. Nişanlımla sürekli kavga ediyoruz bu ara. Evlenince nasıl anlaşacağız diyorum. Kalsın istemiyorum demek bile geliyor içimden. Derdim ne onu da tam bilmiyorum ama şu an işteyim ve ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
valla bize hiç katkıları olmadı evlenirken ama herseyi biz yaptık modundalar o nasıl olacakolaya olumlu bakarsan bunları kolaycacık kafandan atarsın. kimse şu an karışmıyorsa ileride de karışma hakları olmayacak ve sen kocanla kapını kapattığında kimse bir laf dahi edemeyecek.
eşya alsalar bi ton laf, çok takı taksalar mal muamelesi yapacaklar. en temizi kendi kendinize yapmanız.
valla bize hiç katkıları olmadı evlenirken ama herseyi biz yaptık modundalar o nasıl olacak
hala çok fedakar aileyiz , oğlumuz bizim kıymetlimiz diye gezerler :)
bir üst yorumda yazdım yasananları
Hiç öyle olmuuor , hem katkı yapmayıp hem de Papuç kadar dilleri oluyorolaya olumlu bakarsan bunları kolaycacık kafandan atarsın. kimse şu an karışmıyorsa ileride de karışma hakları olmayacak ve sen kocanla kapını kapattığında kimse bir laf dahi edemeyecek.
eşya alsalar bi ton laf, çok takı taksalar mal muamelesi yapacaklar. en temizi kendi kendinize yapmanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?