Zahmett etmiş kahve almışEşimin ailesi nişandan sonra bir kere olsun arayıp sormadı
eşim farklı şehirden benim yasadıgım sehıre geldi, babam masraf etmesin diye bizde kalsın dedi
nikah günümüze kadar(2 bucuk ay) eşim bizde kaldı ve bir kere olsun ne oğullarını ne beni aramadılar
burda hep yazıyorum hatta , işlerimiz aksasın diye kv dem eşime ait araba anhtar ve ruhsatını sakladı eşime 3 sene vermedi
buna rağmen de sürekli sen benim en kıymetlimsin diye de aradı ağladı
evlendik 6 ay snr sadece kv dem evimize geldi ve gelirken bir paket türk kahvesi almış getirmiş bize hediye
Eve girer girmez de banyonun yerini sorup ağlama numarası yaptı ,çıkınca da teselli bekledi.
diyeceğim şu ki; hepimiz benzer şartlarda evleniyoruz.
5 senelik evliyim , mesafeliyim ama her göçrüşmemizde hala ağlar
bizim kadar fadakar bağlı aile yok , oğlum dünyadaki en kıymetlim der
o bakımdan boşver , nişanlın iyise takılma bunlara
nişanlına da bu konuda dırdır yapma
bırak kendisi görsün ailesini
Evlilik öncesi olur bunlar, normalSelam kızlar. Nişanlıyım. Düğünüme 2 ay var. Şu an aşırı mutsuzum. Başta ailem biraz tepkiliydi eğitim farkından dolayı sonra tamam dediler söz nişan oldu. Şuan işte ev düğün işleri filan uğraşılıyor. Ailesi hiç birşeye karışmıyor. Benim ailem de normalde hep arkamdadır ama bu sefer çok çekimserler. Kendimiz hallediyoruz. Annem biraz tepkili nişanda pek bişey yapmadılar diye. Bakarsanız ailesi beni çok seviyor ölüyor bitiyor ama maddi hiç bişey yapmıyorlar. Evet yapmak zorunda değiller.Başta ne var kendimiz hallederiz modundaydım ama şuan bi sinirlerim bozuluyor. Maddi manevi fiziksel çok yorgunum. Nişanlımla sürekli kavga ediyoruz bu ara. Evlenince nasıl anlaşacağız diyorum. Kalsın istemiyorum demek bile geliyor içimden. Derdim ne onu da tam bilmiyorum ama şu an işteyim ve ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
Benzer sorunlar bunalimlar bende yasadim. Hatta ben yüzüğü attim bile ailesinin sorumsuzlugu yüzünden. Sonra esim ugrasti cabaladi bizde geri barıştık. Tabi yüzük atma olayım iki gun sürmüştü aileler dısında kimse duymamıştı bile. Sonuc anlasamam diye korkarken nikahta hayir demeyi düşünürken bi anda kendimi onunla evli buldum. Hicte pişman olmadim. Anlasma konusuna gelince de suanda o kadar güzel anlasiriz ki herkes uyumumuzdan bahseder. Korkularim yersiz çıktı . Cunku benim sorunum asla esimle olmadi ailesiyle oldu hep. Evlenincede herkes esim tarafindanda ben tarafimdanda hakettigi muameleyi gördü ve cok şükür mutluyuz. Yani demem o ki bu stresler hep var evlenmeden once aileden ayrılma hissi yeni duzen yeni sorumluluk yeni ortam hisleri derken insan bunalima giriyo. Eger sorununuz nisanlinizla degilde ailesiyleyse cok korkmayın. Ama tabi bizim orda hep evlilik kesilmemis karpuz dısı ayni hepsinin ama içini kesmeden bilemezsin derler. Rabbim hakkinizda hayirli olani nasip etsin.Selam kızlar. Nişanlıyım. Düğünüme 2 ay var. Şu an aşırı mutsuzum. Başta ailem biraz tepkiliydi eğitim farkından dolayı sonra tamam dediler söz nişan oldu. Şuan işte ev düğün işleri filan uğraşılıyor. Ailesi hiç birşeye karışmıyor. Benim ailem de normalde hep arkamdadır ama bu sefer çok çekimserler. Kendimiz hallediyoruz. Annem biraz tepkili nişanda pek bişey yapmadılar diye. Bakarsanız ailesi beni çok seviyor ölüyor bitiyor ama maddi hiç bişey yapmıyorlar. Evet yapmak zorunda değiller.Başta ne var kendimiz hallederiz modundaydım ama şuan bi sinirlerim bozuluyor. Maddi manevi fiziksel çok yorgunum. Nişanlımla sürekli kavga ediyoruz bu ara. Evlenince nasıl anlaşacağız diyorum. Kalsın istemiyorum demek bile geliyor içimden. Derdim ne onu da tam bilmiyorum ama şu an işteyim ve ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
Nasıl almak zorunda değiller tabiki oğlan evlendiriyorlarsa almak zorundalar inan evlilik kolay bir şey değil hakkında hayırlısı olsumSelam kızlar. Nişanlıyım. Düğünüme 2 ay var. Şu an aşırı mutsuzum. Başta ailem biraz tepkiliydi eğitim farkından dolayı sonra tamam dediler söz nişan oldu. Şuan işte ev düğün işleri filan uğraşılıyor. Ailesi hiç birşeye karışmıyor. Benim ailem de normalde hep arkamdadır ama bu sefer çok çekimserler. Kendimiz hallediyoruz. Annem biraz tepkili nişanda pek bişey yapmadılar diye. Bakarsanız ailesi beni çok seviyor ölüyor bitiyor ama maddi hiç bişey yapmıyorlar. Evet yapmak zorunda değiller.Başta ne var kendimiz hallederiz modundaydım ama şuan bi sinirlerim bozuluyor. Maddi manevi fiziksel çok yorgunum. Nişanlımla sürekli kavga ediyoruz bu ara. Evlenince nasıl anlaşacağız diyorum. Kalsın istemiyorum demek bile geliyor içimden. Derdim ne onu da tam bilmiyorum ama şu an işteyim ve ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
O vaatler insanın canını hiç olmamasından daha çok yakıyor..Canım ben seni çok iyi anladım önemli olan insanın ailesinin elinden geleni yapması kimisi dillere destan bir düğün yapar kimisi küçük bir bohça ancak ona gücü yeter çünkü bu sebepten hiç sormuyorum ellerinde var mı diye çünkü var olup seni üzdükleri belli istediğim gibi olmadı hiçbirşeyim ve hala üzülüyorum bence iyi düşün karar ver tabi nişanlın sorumluluk sahibi vicdanlı bir insansa bırakma derim birde şu taraftan bak ne onu bunu yaparız deyip yalan söylemişler nede seni kandırmışlar gözyaşıyla ben hepsini yaşadım...
Aslında nişanlımın durumu oldukça iyi benim de maaşım yüksek. Alamadık mevzusu değil bu alıyoruz. Daha çok ne bileyim biraz bi şımartılsaydım demiştim ama yapacak bişey yok:)
Aynen öyle çocuk kandırmak gibi resmen yalan söylemiş oluyorlar.O vaatler insanın canını hiç olmamasından daha çok yakıyor..
Selam kızlar. Nişanlıyım. Düğünüme 2 ay var. Şu an aşırı mutsuzum. Başta ailem biraz tepkiliydi eğitim farkından dolayı sonra tamam dediler söz nişan oldu. Şuan işte ev düğün işleri filan uğraşılıyor. Ailesi hiç birşeye karışmıyor. Benim ailem de normalde hep arkamdadır ama bu sefer çok çekimserler. Kendimiz hallediyoruz. Annem biraz tepkili nişanda pek bişey yapmadılar diye. Bakarsanız ailesi beni çok seviyor ölüyor bitiyor ama maddi hiç bişey yapmıyorlar. Evet yapmak zorunda değiller.Başta ne var kendimiz hallederiz modundaydım ama şuan bi sinirlerim bozuluyor. Maddi manevi fiziksel çok yorgunum. Nişanlımla sürekli kavga ediyoruz bu ara. Evlenince nasıl anlaşacağız diyorum. Kalsın istemiyorum demek bile geliyor içimden. Derdim ne onu da tam bilmiyorum ama şu an işteyim ve ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?