iki aydır görüştüğüm birisi var ciddi düşünüyor iyi gidiyordu her şey anlaşıyoruz. geçenlerde abisi ve ailesiyle konuşurlarken mesaj attı bizimkilerle konuşuyoduk konu açıldı sen ne kadar maaş alıyorsun dedi. bu konuları konuşmayı pek sevmediğimi söyleyip defalarca geçiştirmeye çalışsamda öğrenene kadar ısrar etti sonunda söyledim. ve ben ondan baya yüksek alıyormuşum bende onun maaşını öğrenmiş oldum. kız kuzeni var evli ve çalışıyor bana onu örnek gösterdi kadın tüm maaşını eşine veriyormuş. ben bunu onaylamadığımı belli ettim. bu sefer ortak hesap açarız ikimizde tüm maaşımızı oraya atarız dedi. ordan harcarız ikimizde dedi. bunuda istemediğimi söyledim. ortak hesap açalım ama tüm maaşımızı atmayalım bir kısmını atalım bir kısmı kendi hesabımızda kalsın dedim kabul etmedi. kira ev giderleri giderler ortak kazancımızda ortak dedi. senin paran benim param olmaz dedi. birkaç ay önce kendisine araba almış çoğunu borçlanarak almış ve daha borçları bitmedi. yeni araba almak istiyormuş şimdiki arabayı satıp iki yüz bin kredi çekerek alabilirmiş. bunu saçma bulduğumu daha araba yeni aldığını neden tekrar bu kadar borca giresinki dedim neden yeni araba almak istiyorsun dedim zevk işte dedi. ben hiç doğru bulmadığımı söyledim. biz on senedir aynı arabayı kullanıyoruz değiştirmedik onun daha altı ay oldu arabası. ailesiyle otururlarken ne konuşuyorsunuz dedim araba konuşuyoruz bizde araba çok konuşulur dedi güldü. bende birkaç kere buluşmalara arabayla gitmiştim. arabanın benim mi ailemin mi üzerime olduğunu sordu ailemin olduğunu söyledim. annesi gülerek evlenince arabayıda getir dedi. abisiyle ve abisinin eşiyle birlikte konuşuyorlarmış düğün olunca ev tutma konusunu abisi sen ev alırsın evlenince demiş. kendisi abisiyle yakın maaşları. abisi kirada oturuyor. abisi niye evlenince sen ev alırsın diyor? bu konuşmaların hepsi bana tuhaf geldi. siz ne düşünüyorsunuz?
bu arada şunu söylemeyi unutmuşum, ortak hesaba hepsini atmayalım dediğimde sen beni sevmiyor musun seven insan böyle şeyleri sorun etmez dedi
ben otuz yaşındayım o ise benden iki yaş küçük. ailesi ilk başta yaş farkını onaylamamış daha sonra ben seni anlattım tamam dediler dedi bana.
Hahahhaha 2 yaş farkini mi onaylamamis kraliyet ailesi.
Ayy g.tum deseydiniz şunlara ya.
Konu sahibi herhangi bir şey açmaya gerek yok.
Ben bu ilişkiye devam etmek istemiyorum bitiriyorum deyip bitirirsiniz istemiyorum mutlu değilim bu kadar bitti gitti.
Allasen daha iki ay olmuş elin herifi tüm secerenizi öğrenmiş.
Görmemiş kültürsüz aile bunlarla ugrasilmaz.
Ona ne sizin altininizdan arabanızda maasinizdan.
İki ayda geçtim sevgilime arkadaşıma bile sormam utanırım maaşın ne diye.
Ayrılın. Paragöz iğrenç bi sülale çok belli. Sömürecek enayi arıyorlar.iki aydır görüştüğüm birisi var ciddi düşünüyor iyi gidiyordu her şey anlaşıyoruz. geçenlerde abisi ve ailesiyle konuşurlarken mesaj attı bizimkilerle konuşuyoduk konu açıldı sen ne kadar maaş alıyorsun dedi. bu konuları konuşmayı pek sevmediğimi söyleyip defalarca geçiştirmeye çalışsamda öğrenene kadar ısrar etti sonunda söyledim. ve ben ondan baya yüksek alıyormuşum bende onun maaşını öğrenmiş oldum. kız kuzeni var evli ve çalışıyor bana onu örnek gösterdi kadın tüm maaşını eşine veriyormuş. ben bunu onaylamadığımı belli ettim. bu sefer ortak hesap açarız ikimizde tüm maaşımızı oraya atarız dedi. ordan harcarız ikimizde dedi. bunuda istemediğimi söyledim. ortak hesap açalım ama tüm maaşımızı atmayalım bir kısmını atalım bir kısmı kendi hesabımızda kalsın dedim kabul etmedi. kira ev giderleri giderler ortak kazancımızda ortak dedi. senin paran benim param olmaz dedi. birkaç ay önce kendisine araba almış çoğunu borçlanarak almış ve daha borçları bitmedi. yeni araba almak istiyormuş şimdiki arabayı satıp iki yüz bin kredi çekerek alabilirmiş. bunu saçma bulduğumu daha araba yeni aldığını neden tekrar bu kadar borca giresinki dedim neden yeni araba almak istiyorsun dedim zevk işte dedi. ben hiç doğru bulmadığımı söyledim. biz on senedir aynı arabayı kullanıyoruz değiştirmedik onun daha altı ay oldu arabası. ailesiyle otururlarken ne konuşuyorsunuz dedim araba konuşuyoruz bizde araba çok konuşulur dedi güldü. bende birkaç kere buluşmalara arabayla gitmiştim. arabanın benim mi ailemin mi üzerime olduğunu sordu ailemin olduğunu söyledim. annesi gülerek evlenince arabayıda getir dedi. abisiyle ve abisinin eşiyle birlikte konuşuyorlarmış düğün olunca ev tutma konusunu abisi sen ev alırsın evlenince demiş. kendisi abisiyle yakın maaşları. abisi kirada oturuyor. abisi niye evlenince sen ev alırsın diyor? bu konuşmaların hepsi bana tuhaf geldi. siz ne düşünüyorsunuz?
bu arada şunu söylemeyi unutmuşum, ortak hesaba hepsini atmayalım dediğimde sen beni sevmiyor musun seven insan böyle şeyleri sorun etmez dedi
Hep borçluydu. Ailesinin borçlarını ödüyordu sürekli. O yüzden ben her istediğimden feragat ettim her şeyin en ucuzunu aldırdım vs ama ailesine de onu bu duruma soktukları için çok kızıyordum öfkem de hiç geçmedi. Borçları da birlikte ödedik tabii. Sonra ben en ufak bir şey yapmasını istemedim artık bunu istemediğim için de benden ayrıldıÇok sevindim kurtulduğunuzaSevgilik döneminde nasıldı eski eşiniz .
Annesinin dediği çok abes geldi bana. Ne demek arabayı da getir. Daha bu ailenin içine resmi olarak girmemissiniz bile. Halsizlik değil mi buiki aydır görüştüğüm birisi var ciddi düşünüyor iyi gidiyordu her şey anlaşıyoruz. geçenlerde abisi ve ailesiyle konuşurlarken mesaj attı bizimkilerle konuşuyoduk konu açıldı sen ne kadar maaş alıyorsun dedi. bu konuları konuşmayı pek sevmediğimi söyleyip defalarca geçiştirmeye çalışsamda öğrenene kadar ısrar etti sonunda söyledim. ve ben ondan baya yüksek alıyormuşum bende onun maaşını öğrenmiş oldum. kız kuzeni var evli ve çalışıyor bana onu örnek gösterdi kadın tüm maaşını eşine veriyormuş. ben bunu onaylamadığımı belli ettim. bu sefer ortak hesap açarız ikimizde tüm maaşımızı oraya atarız dedi. ordan harcarız ikimizde dedi. bunuda istemediğimi söyledim. ortak hesap açalım ama tüm maaşımızı atmayalım bir kısmını atalım bir kısmı kendi hesabımızda kalsın dedim kabul etmedi. kira ev giderleri giderler ortak kazancımızda ortak dedi. senin paran benim param olmaz dedi. birkaç ay önce kendisine araba almış çoğunu borçlanarak almış ve daha borçları bitmedi. yeni araba almak istiyormuş şimdiki arabayı satıp iki yüz bin kredi çekerek alabilirmiş. bunu saçma bulduğumu daha araba yeni aldığını neden tekrar bu kadar borca giresinki dedim neden yeni araba almak istiyorsun dedim zevk işte dedi. ben hiç doğru bulmadığımı söyledim. biz on senedir aynı arabayı kullanıyoruz değiştirmedik onun daha altı ay oldu arabası. ailesiyle otururlarken ne konuşuyorsunuz dedim araba konuşuyoruz bizde araba çok konuşulur dedi güldü. bende birkaç kere buluşmalara arabayla gitmiştim. arabanın benim mi ailemin mi üzerime olduğunu sordu ailemin olduğunu söyledim. annesi gülerek evlenince arabayıda getir dedi. abisiyle ve abisinin eşiyle birlikte konuşuyorlarmış düğün olunca ev tutma konusunu abisi sen ev alırsın evlenince demiş. kendisi abisiyle yakın maaşları. abisi kirada oturuyor. abisi niye evlenince sen ev alırsın diyor? bu konuşmaların hepsi bana tuhaf geldi. siz ne düşünüyorsunuz?
Allah'ınızı seviyorsanız şuna sorun ya kaç altın mehir istermiş nolur sorun djdhdjdjdjdj deliricem sorun lütfen.çok haklısınız kızlar. altın mevzusu da şöyle açılmıştı, birikim yapıyo musun demişti bana, bende pek param kalmadığı için yapamıyorum ama biraz altın aldım demiştim. maaşımı öğrendikten sonra nasıl harcıyosunki o kadarı yarısını bile harcasan yarısı kalır demişti. (benim eksilere düştüğüm bile oldu maaş almaya başlayınca içimde kalan ne varsa aldım çünkü ve param bitti hep.) ortak hesap olmazsa senin paran benim param mı yapcaksın ben bişey almak istesem yok o benim param mı diceksin dedi. senin paran yokken benimkinden mi bişey almak istersen onu mu diyorsun dedim evet dedi.
ailecek hepsi mehir isterler sanırımAllah'ınızı seviyorsanız şuna sorun ya kaç altın mehir istermiş nolur sorun djdhdjdjdjdj deliricem sorun lütfen.
Rezillik ya dilinde sürekli bi para pul lafı ama sizin paranız oluyor o da. Kendi bi b.k becerdiği yok, kadın parası ile adam olacak. Ama söz sahibi de o olacak. Errrkek hani ya çünkü. Siz ne olacaksınız? Benim bildiğim parayı veren söz sahibi olur. Ama size o sözü de vermeyecek. Bu kölelik ötesi.ailecek hepsi mehir isterler sanırımaltın demişken düğün parasıda zaten takılan altınlarla ödenir demişti. ben ailemde düğün altınlarının saklandığını gördüm. öyle olsun isterim. bütçe ne kadarsa o kadarlık düğün yapılsın isterim nikah da olur. niye olmayan tüm mal varlığımızı satıp savıyoruz anlamadım. kredilerle yeni arabalar daha bir yıl geçmemiş tekrar krediler. ev için kredi hemen. daha evlenince gezip tozmadan bir zevk almadan borca giricez niye yani. kiraya para veriyo gibi kredi ödenicek ve ev bizim olmuş olacak diyor. kredi ödemek çok kolay bişeymiş çünkü enflasyon artıyomuş. bir de tekne yat gibi bişey alma hayali varmış güzel seyahat edilir tatil yapılırmış.
Sonuc?ailecek hepsi mehir isterler sanırımaltın demişken düğün parasıda zaten takılan altınlarla ödenir demişti. ben ailemde düğün altınlarının saklandığını gördüm. öyle olsun isterim. bütçe ne kadarsa o kadarlık düğün yapılsın isterim nikah da olur. niye olmayan tüm mal varlığımızı satıp savıyoruz anlamadım. kredilerle yeni arabalar daha bir yıl geçmemiş tekrar krediler. ev için kredi hemen. daha evlenince gezip tozmadan bir zevk almadan borca giricez niye yani. kiraya para veriyo gibi kredi ödenicek ve ev bizim olmuş olacak diyor. kredi ödemek çok kolay bişeymiş çünkü enflasyon artıyomuş. bir de tekne yat gibi bişey alma hayali varmış güzel seyahat edilir tatil yapılırmış.
Ne kadar akıllı(!) ve mantıklı(!) bir irrrrkkekkkkkailecek hepsi mehir isterler sanırımaltın demişken düğün parasıda zaten takılan altınlarla ödenir demişti. ben ailemde düğün altınlarının saklandığını gördüm. öyle olsun isterim. bütçe ne kadarsa o kadarlık düğün yapılsın isterim nikah da olur. niye olmayan tüm mal varlığımızı satıp savıyoruz anlamadım. kredilerle yeni arabalar daha bir yıl geçmemiş tekrar krediler. ev için kredi hemen. daha evlenince gezip tozmadan bir zevk almadan borca giricez niye yani. kiraya para veriyo gibi kredi ödenicek ve ev bizim olmuş olacak diyor. kredi ödemek çok kolay bişeymiş çünkü enflasyon artıyomuş. bir de tekne yat gibi bişey alma hayali varmış güzel seyahat edilir tatil yapılırmış.
Elalemin parasıyla ben de akıllı ve mantıklı olurum.Ne kadar akıllı(!) ve mantıklı(!) bir irrrrkkekkkkk
Sizi direkt para olarak goruyolar. Boyle bi iliskinin icerisinde olmak istemezdm beniki aydır görüştüğüm birisi var ciddi düşünüyor iyi gidiyordu her şey anlaşıyoruz. geçenlerde abisi ve ailesiyle konuşurlarken mesaj attı bizimkilerle konuşuyoduk konu açıldı sen ne kadar maaş alıyorsun dedi. bu konuları konuşmayı pek sevmediğimi söyleyip defalarca geçiştirmeye çalışsamda öğrenene kadar ısrar etti sonunda söyledim. ve ben ondan baya yüksek alıyormuşum bende onun maaşını öğrenmiş oldum. kız kuzeni var evli ve çalışıyor bana onu örnek gösterdi kadın tüm maaşını eşine veriyormuş. ben bunu onaylamadığımı belli ettim. bu sefer ortak hesap açarız ikimizde tüm maaşımızı oraya atarız dedi. ordan harcarız ikimizde dedi. bunuda istemediğimi söyledim. ortak hesap açalım ama tüm maaşımızı atmayalım bir kısmını atalım bir kısmı kendi hesabımızda kalsın dedim kabul etmedi. kira ev giderleri giderler ortak kazancımızda ortak dedi. senin paran benim param olmaz dedi. birkaç ay önce kendisine araba almış çoğunu borçlanarak almış ve daha borçları bitmedi. yeni araba almak istiyormuş şimdiki arabayı satıp iki yüz bin kredi çekerek alabilirmiş. bunu saçma bulduğumu daha araba yeni aldığını neden tekrar bu kadar borca giresinki dedim neden yeni araba almak istiyorsun dedim zevk işte dedi. ben hiç doğru bulmadığımı söyledim. biz on senedir aynı arabayı kullanıyoruz değiştirmedik onun daha altı ay oldu arabası. ailesiyle otururlarken ne konuşuyorsunuz dedim araba konuşuyoruz bizde araba çok konuşulur dedi güldü. bende birkaç kere buluşmalara arabayla gitmiştim. arabanın benim mi ailemin mi üzerime olduğunu sordu ailemin olduğunu söyledim. annesi gülerek evlenince arabayıda getir dedi. abisiyle ve abisinin eşiyle birlikte konuşuyorlarmış düğün olunca ev tutma konusunu abisi sen ev alırsın evlenince demiş. kendisi abisiyle yakın maaşları. abisi kirada oturuyor. abisi niye evlenince sen ev alırsın diyor? bu konuşmaların hepsi bana tuhaf geldi. siz ne düşünüyorsunuz?
Elalemin değil ki karısının! parası aşk olsun.Elalemin parasıyla ben de akıllı ve mantıklı olurum.
Hiç kalmadı eski adamlardanya .daha 2 aylık tanıştığı kadının parasıyla hayaller kuruyor aptal . Eminim ki konu sahibi şu an işsiz olsa bu adam yüzüne bakmazdıRezillik ya dilinde sürekli bi para pul lafı ama sizin paranız oluyor o da. Kendi bi b.k becerdiği yok, kadın parası ile adam olacak. Ama söz sahibi de o olacak. Errrkek hani ya çünkü. Siz ne olacaksınız? Benim bildiğim parayı veren söz sahibi olur. Ama size o sözü de vermeyecek. Bu kölelik ötesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?