evlilik öncesi konuşulan maddi konular bu evlilik nasıl bir evlilik olur?

Sakince derin bir nefes alın ve ciddi düşünme meselesini rafa kaldırın, sonra da ardınıza bakmadan kaçın

ben otuz yaşındayım o ise benden iki yaş küçük. ailesi ilk başta yaş farkını onaylamamış daha sonra ben seni anlattım tamam dediler dedi bana.

Başka nasıl kendini kötü hissettirip manüpüle edeceklerdi ki...
Bak aslında bizim oğlumuz senden daha iyi ama biz seni kabul ediyoruz.
Bak ben seni aileme kabul ettirdim, senin için mücadele ettim.
Ufak tefek şeyler gibi görünüyor ama bildiğin karşısındaki insanın kişiliğini ezmek için yapılan sinsi davranışlar.
Ufak ufak yorumlarla, söylemlerle "sen aslında değersizsin" mesajının işlenmesi...
Manipülasyonun dibine vurmuşlar resmen.
Konu sahibesinin arkasına bakmadan kaçması için bir neden daha işte.
Açıklamaya gerek yok fikrinize de sonuna kadar katılıyorum.

Ayrılın. Paragöz iğrenç bi sülale çok belli. Sömürecek enayi arıyorlar.

Çok sevindim kurtulduğunuza Sevgilik döneminde nasıldı eski eşiniz .
Hep borçluydu. Ailesinin borçlarını ödüyordu sürekli. O yüzden ben her istediğimden feragat ettim her şeyin en ucuzunu aldırdım vs ama ailesine de onu bu duruma soktukları için çok kızıyordum öfkem de hiç geçmedi. Borçları da birlikte ödedik tabii. Sonra ben en ufak bir şey yapmasını istemedim artık bunu istemediğim için de benden ayrıldı

Daha tanışalı iki ay olmuş kişiyle bu kadar maddiyat konuşmak bana gereksiz geldi. Hele ailesinin de maddi konularda gereksiz espiriler yapması çok daha gereksiz. İlişkinizi gözden geçirmelisiniz

Annesinin dediği çok abes geldi bana. Ne demek arabayı da getir. Daha bu ailenin içine resmi olarak girmemissiniz bile. Halsizlik değil mi bu

çok haklısınız kızlar. altın mevzusu da şöyle açılmıştı, birikim yapıyo musun demişti bana, bende pek param kalmadığı için yapamıyorum ama biraz altın aldım demiştim. maaşımı öğrendikten sonra nasıl harcıyosunki o kadarı yarısını bile harcasan yarısı kalır demişti. (benim eksilere düştüğüm bile oldu maaş almaya başlayınca içimde kalan ne varsa aldım çünkü ve param bitti hep.) ortak hesap olmazsa senin paran benim param mı yapcaksın ben bişey almak istesem yok o benim param mı diceksin dedi. senin paran yokken benimkinden mi bişey almak istersen onu mu diyorsun dedim evet dedi.

Allah'ınızı seviyorsanız şuna sorun ya kaç altın mehir istermiş nolur sorun djdhdjdjdjdj deliricem sorun lütfen.

Allah'ınızı seviyorsanız şuna sorun ya kaç altın mehir istermiş nolur sorun djdhdjdjdjdj deliricem sorun lütfen.
ailecek hepsi mehir isterler sanırım altın demişken düğün parasıda zaten takılan altınlarla ödenir demişti. ben ailemde düğün altınlarının saklandığını gördüm. öyle olsun isterim. bütçe ne kadarsa o kadarlık düğün yapılsın isterim nikah da olur. niye olmayan tüm mal varlığımızı satıp savıyoruz anlamadım. kredilerle yeni arabalar daha bir yıl geçmemiş tekrar krediler. ev için kredi hemen. daha evlenince gezip tozmadan bir zevk almadan borca giricez niye yani. kiraya para veriyo gibi kredi ödenicek ve ev bizim olmuş olacak diyor. kredi ödemek çok kolay bişeymiş çünkü enflasyon artıyomuş. bir de tekne yat gibi bişey alma hayali varmış güzel seyahat edilir tatil yapılırmış.

Rezillik ya dilinde sürekli bi para pul lafı ama sizin paranız oluyor o da. Kendi bi b.k becerdiği yok, kadın parası ile adam olacak. Ama söz sahibi de o olacak. Errrkek hani ya çünkü. Siz ne olacaksınız? Benim bildiğim parayı veren söz sahibi olur. Ama size o sözü de vermeyecek. Bu kölelik ötesi.

Icim sisti para para parla hesap kitap bu adam geceleri bile hesap yapiyordur .oz guvensiz bi karaktermi bu kdr para takintisi neden geliyor 2 kere ailesi ile otur yemek ye arkadan bakmadan kacarsin sogumak icin daha baska sebep lazim ise .

Abisi kirada mi geçinemiyor diyemi ev borcuna sokuyor sizi önünde akil veren var gibi

Sonuc?
Böyle yazip yazıp yine de evlenecek gibi duruyorsunuz.

Ne kadar akıllı(!) ve mantıklı(!) bir irrrrkkekkkkk

Sizi direkt para olarak goruyolar. Boyle bi iliskinin icerisinde olmak istemezdm ben

Hiç kalmadı eski adamlardanya .daha 2 aylık tanıştığı kadının parasıyla hayaller kuruyor aptal . Eminim ki konu sahibi şu an işsiz olsa bu adam yüzüne bakmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…