- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
Aradaki 2 yaş farkı da ailesine "Ama Gamze benden iyi kazanıyor, arabası var ailesinin durumu iyi." diye kabul ettirmiş. Mesajlara baktıkça kim kadın kim erkek karışıyor.Hiç kalmadı eski adamlardanya .daha 2 aylık tanıştığı kadının parasıyla hayaller kuruyor aptal . Eminim ki konu sahibi şu an işsiz olsa bu adam yüzüne bakmazdı
Durumun vehameti ortada, konu açmaya iyi tenezzül etmişsiniz .iki aydır görüştüğüm birisi var ciddi düşünüyor iyi gidiyordu her şey anlaşıyoruz. geçenlerde abisi ve ailesiyle konuşurlarken mesaj attı bizimkilerle konuşuyoduk konu açıldı sen ne kadar maaş alıyorsun dedi. bu konuları konuşmayı pek sevmediğimi söyleyip defalarca geçiştirmeye çalışsamda öğrenene kadar ısrar etti sonunda söyledim. ve ben ondan baya yüksek alıyormuşum bende onun maaşını öğrenmiş oldum. kız kuzeni var evli ve çalışıyor bana onu örnek gösterdi kadın tüm maaşını eşine veriyormuş. ben bunu onaylamadığımı belli ettim. bu sefer ortak hesap açarız ikimizde tüm maaşımızı oraya atarız dedi. ordan harcarız ikimizde dedi. bunuda istemediğimi söyledim. ortak hesap açalım ama tüm maaşımızı atmayalım bir kısmını atalım bir kısmı kendi hesabımızda kalsın dedim kabul etmedi. kira ev giderleri giderler ortak kazancımızda ortak dedi. senin paran benim param olmaz dedi. birkaç ay önce kendisine araba almış çoğunu borçlanarak almış ve daha borçları bitmedi. yeni araba almak istiyormuş şimdiki arabayı satıp iki yüz bin kredi çekerek alabilirmiş. bunu saçma bulduğumu daha araba yeni aldığını neden tekrar bu kadar borca giresinki dedim neden yeni araba almak istiyorsun dedim zevk işte dedi. ben hiç doğru bulmadığımı söyledim. biz on senedir aynı arabayı kullanıyoruz değiştirmedik onun daha altı ay oldu arabası. ailesiyle otururlarken ne konuşuyorsunuz dedim araba konuşuyoruz bizde araba çok konuşulur dedi güldü. bende birkaç kere buluşmalara arabayla gitmiştim. arabanın benim mi ailemin mi üzerime olduğunu sordu ailemin olduğunu söyledim. annesi gülerek evlenince arabayıda getir dedi. abisiyle ve abisinin eşiyle birlikte konuşuyorlarmış düğün olunca ev tutma konusunu abisi sen ev alırsın evlenince demiş. kendisi abisiyle yakın maaşları. abisi kirada oturuyor. abisi niye evlenince sen ev alırsın diyor? bu konuşmaların hepsi bana tuhaf geldi. siz ne düşünüyorsunuz?
bu arada şunu söylemeyi unutmuşum, ortak hesaba hepsini atmayalım dediğimde sen beni sevmiyor musun seven insan böyle şeyleri sorun etmez dedi
Oooo birkaç ay içinde mi,buldular tabi yağlı kapıyı kaçırmak istemezler.hayır tabikide bu evlilik gerçekleşmeyecek. zaten birkaç ay içerisinde düğün yapmayı düşünüyorlar onlar. böyle bir şey olmayacak. tekrar para mevzusu açtığında bitireceğim (inanın çok sürmez çok fazla konuştu çünkü). soğudum kırıldım üzüldüm. araba konusunu yanlış anlayan olmuş araba benim değil ailemin. evet galiba yaş konusunu maddiyatla ikna etmiş gibi haklısınızkendimi çok değersiz hissediyorum bu olaydan sonra
O yüzdenkendi denginizle birlikte olun .hayır tabikide bu evlilik gerçekleşmeyecek. zaten birkaç ay içerisinde düğün yapmayı düşünüyorlar onlar. böyle bir şey olmayacak. tekrar para mevzusu açtığında bitireceğim (inanın çok sürmez çok fazla konuştu çünkü). soğudum kırıldım üzüldüm. araba konusunu yanlış anlayan olmuş araba benim değil ailemin. evet galiba yaş konusunu maddiyatla ikna etmiş gibi haklısınızkendimi çok değersiz hissediyorum bu olaydan sonra
Maaşlar arasında ne kadarlık bir fark var ve kariyer yolculuğunda fark daha da artar mı ? Yas konusunda olan sıkıntıyı size söylemesi de falso duyanda 15 20 yaş fark var sanacak . Siz en güzeli yarın iş yerinde çok bunaldiginizi anlatın, bir kac günün bunu yapın, sonrasında evlenince işi bırakmak istediğinizi evle cocukla ilgilenme hayalinizde bahsedinhayır tabikide bu evlilik gerçekleşmeyecek. zaten birkaç ay içerisinde düğün yapmayı düşünüyorlar onlar. böyle bir şey olmayacak. tekrar para mevzusu açtığında bitireceğim (inanın çok sürmez çok fazla konuştu çünkü). soğudum kırıldım üzüldüm. araba konusunu yanlış anlayan olmuş araba benim değil ailemin. evet galiba yaş konusunu maddiyatla ikna etmiş gibi haklısınızkendimi çok değersiz hissediyorum bu olaydan sonra
Bana kukusu var gibi geldi neyse.Şu analarının altın büllüklü akıllı(!) erkakları gün geçmesin ki şu sitede şaşırtmasın beni.
Her geçen gün farklı versiyonu.
Maaş soran kuzucuklar,oğluşlarına başlık parası baabinda araba istemeler falan.
Çünkü o iki yaş küçük taam mı, bir de altın büllüğü var hakkıdır ister tabikisi.
Sen zaten mevxuya uyanmissin .2 aylik iliskide ne evlilik konusulur gercekten nede maas .ilk 2 ay tanima evresi ciddi isler icin uzak .maas meselesi evlilige hazirlanirken geevekten konusulmali .senin maasa guvenip arabayi ye ileyecwk haspam.bide annesinin senin maasini sormasi cok itici .sende annemde senin maasini soruyor ailenin vei mali mulku var mi diyebsoruyor de sonra ayril .arabana maasina simdiden sulalecek goz dikmisler .kac kurtuliki aydır görüştüğüm birisi var ciddi düşünüyor iyi gidiyordu her şey anlaşıyoruz. geçenlerde abisi ve ailesiyle konuşurlarken mesaj attı bizimkilerle konuşuyoduk konu açıldı sen ne kadar maaş alıyorsun dedi. bu konuları konuşmayı pek sevmediğimi söyleyip defalarca geçiştirmeye çalışsamda öğrenene kadar ısrar etti sonunda söyledim. ve ben ondan baya yüksek alıyormuşum bende onun maaşını öğrenmiş oldum. kız kuzeni var evli ve çalışıyor bana onu örnek gösterdi kadın tüm maaşını eşine veriyormuş. ben bunu onaylamadığımı belli ettim. bu sefer ortak hesap açarız ikimizde tüm maaşımızı oraya atarız dedi. ordan harcarız ikimizde dedi. bunuda istemediğimi söyledim. ortak hesap açalım ama tüm maaşımızı atmayalım bir kısmını atalım bir kısmı kendi hesabımızda kalsın dedim kabul etmedi. kira ev giderleri giderler ortak kazancımızda ortak dedi. senin paran benim param olmaz dedi. birkaç ay önce kendisine araba almış çoğunu borçlanarak almış ve daha borçları bitmedi. yeni araba almak istiyormuş şimdiki arabayı satıp iki yüz bin kredi çekerek alabilirmiş. bunu saçma bulduğumu daha araba yeni aldığını neden tekrar bu kadar borca giresinki dedim neden yeni araba almak istiyorsun dedim zevk işte dedi. ben hiç doğru bulmadığımı söyledim. biz on senedir aynı arabayı kullanıyoruz değiştirmedik onun daha altı ay oldu arabası. ailesiyle otururlarken ne konuşuyorsunuz dedim araba konuşuyoruz bizde araba çok konuşulur dedi güldü. bende birkaç kere buluşmalara arabayla gitmiştim. arabanın benim mi ailemin mi üzerime olduğunu sordu ailemin olduğunu söyledim. annesi gülerek evlenince arabayıda getir dedi. abisiyle ve abisinin eşiyle birlikte konuşuyorlarmış düğün olunca ev tutma konusunu abisi sen ev alırsın evlenince demiş. kendisi abisiyle yakın maaşları. abisi kirada oturuyor. abisi niye evlenince sen ev alırsın diyor? bu konuşmaların hepsi bana tuhaf geldi. siz ne düşünüyorsunuz?
bu arada şunu söylemeyi unutmuşum, ortak hesaba hepsini atmayalım dediğimde sen beni sevmiyor musun seven insan böyle şeyleri sorun etmez dedi
Nie bekliosun ki bitirmek için direkt yaz bn devam etmek istemiyorum diyehayır tabikide bu evlilik gerçekleşmeyecek. zaten birkaç ay içerisinde düğün yapmayı düşünüyorlar onlar. böyle bir şey olmayacak. tekrar para mevzusu açtığında bitireceğim (inanın çok sürmez çok fazla konuştu çünkü). soğudum kırıldım üzüldüm. araba konusunu yanlış anlayan olmuş araba benim değil ailemin. evet galiba yaş konusunu maddiyatla ikna etmiş gibi haklısınızkendimi çok değersiz hissediyorum bu olaydan sonra
benim teyzemlerde de sürekli araba konuşulur ailecek bi araba aşkı var demem o ki kaç asla sonu gelmiyor araba aşkınıniki aydır görüştüğüm birisi var ciddi düşünüyor iyi gidiyordu her şey anlaşıyoruz. geçenlerde abisi ve ailesiyle konuşurlarken mesaj attı bizimkilerle konuşuyoduk konu açıldı sen ne kadar maaş alıyorsun dedi. bu konuları konuşmayı pek sevmediğimi söyleyip defalarca geçiştirmeye çalışsamda öğrenene kadar ısrar etti sonunda söyledim. ve ben ondan baya yüksek alıyormuşum bende onun maaşını öğrenmiş oldum. kız kuzeni var evli ve çalışıyor bana onu örnek gösterdi kadın tüm maaşını eşine veriyormuş. ben bunu onaylamadığımı belli ettim. bu sefer ortak hesap açarız ikimizde tüm maaşımızı oraya atarız dedi. ordan harcarız ikimizde dedi. bunuda istemediğimi söyledim. ortak hesap açalım ama tüm maaşımızı atmayalım bir kısmını atalım bir kısmı kendi hesabımızda kalsın dedim kabul etmedi. kira ev giderleri giderler ortak kazancımızda ortak dedi. senin paran benim param olmaz dedi. birkaç ay önce kendisine araba almış çoğunu borçlanarak almış ve daha borçları bitmedi. yeni araba almak istiyormuş şimdiki arabayı satıp iki yüz bin kredi çekerek alabilirmiş. bunu saçma bulduğumu daha araba yeni aldığını neden tekrar bu kadar borca giresinki dedim neden yeni araba almak istiyorsun dedim zevk işte dedi. ben hiç doğru bulmadığımı söyledim. biz on senedir aynı arabayı kullanıyoruz değiştirmedik onun daha altı ay oldu arabası. ailesiyle otururlarken ne konuşuyorsunuz dedim araba konuşuyoruz bizde araba çok konuşulur dedi güldü. bende birkaç kere buluşmalara arabayla gitmiştim. arabanın benim mi ailemin mi üzerime olduğunu sordu ailemin olduğunu söyledim. annesi gülerek evlenince arabayıda getir dedi. abisiyle ve abisinin eşiyle birlikte konuşuyorlarmış düğün olunca ev tutma konusunu abisi sen ev alırsın evlenince demiş. kendisi abisiyle yakın maaşları. abisi kirada oturuyor. abisi niye evlenince sen ev alırsın diyor? bu konuşmaların hepsi bana tuhaf geldi. siz ne düşünüyorsunuz?
Hissetme. Sen değersiz değilsin ama kalitesiz bir herif bulmuşsun. Şutla hayatına bak.hayır tabikide bu evlilik gerçekleşmeyecek. zaten birkaç ay içerisinde düğün yapmayı düşünüyorlar onlar. böyle bir şey olmayacak. tekrar para mevzusu açtığında bitireceğim (inanın çok sürmez çok fazla konuştu çünkü). soğudum kırıldım üzüldüm. araba konusunu yanlış anlayan olmuş araba benim değil ailemin. evet galiba yaş konusunu maddiyatla ikna etmiş gibi haklısınızkendimi çok değersiz hissediyorum bu olaydan sonra
Şimdiye kadarki konuşulanlar yeter de artar bile. Neden bekliyorsunuz başka para mevzusunu? Belki üstüne gitmeyeyim diyip açmayacak konuyuhayır tabikide bu evlilik gerçekleşmeyecek. zaten birkaç ay içerisinde düğün yapmayı düşünüyorlar onlar. böyle bir şey olmayacak. tekrar para mevzusu açtığında bitireceğim (inanın çok sürmez çok fazla konuştu çünkü). soğudum kırıldım üzüldüm. araba konusunu yanlış anlayan olmuş araba benim değil ailemin. evet galiba yaş konusunu maddiyatla ikna etmiş gibi haklısınızkendimi çok değersiz hissediyorum bu olaydan sonra
Olmaz bu iş, eşlerin parası tek hesapta durur meselesinden değil adam zevk için araba değiştirecek kadar savurgan.iki aydır görüştüğüm birisi var ciddi düşünüyor iyi gidiyordu her şey anlaşıyoruz. geçenlerde abisi ve ailesiyle konuşurlarken mesaj attı bizimkilerle konuşuyoduk konu açıldı sen ne kadar maaş alıyorsun dedi. bu konuları konuşmayı pek sevmediğimi söyleyip defalarca geçiştirmeye çalışsamda öğrenene kadar ısrar etti sonunda söyledim. ve ben ondan baya yüksek alıyormuşum bende onun maaşını öğrenmiş oldum. kız kuzeni var evli ve çalışıyor bana onu örnek gösterdi kadın tüm maaşını eşine veriyormuş. ben bunu onaylamadığımı belli ettim. bu sefer ortak hesap açarız ikimizde tüm maaşımızı oraya atarız dedi. ordan harcarız ikimizde dedi. bunuda istemediğimi söyledim. ortak hesap açalım ama tüm maaşımızı atmayalım bir kısmını atalım bir kısmı kendi hesabımızda kalsın dedim kabul etmedi. kira ev giderleri giderler ortak kazancımızda ortak dedi. senin paran benim param olmaz dedi. birkaç ay önce kendisine araba almış çoğunu borçlanarak almış ve daha borçları bitmedi. yeni araba almak istiyormuş şimdiki arabayı satıp iki yüz bin kredi çekerek alabilirmiş. bunu saçma bulduğumu daha araba yeni aldığını neden tekrar bu kadar borca giresinki dedim neden yeni araba almak istiyorsun dedim zevk işte dedi. ben hiç doğru bulmadığımı söyledim. biz on senedir aynı arabayı kullanıyoruz değiştirmedik onun daha altı ay oldu arabası. ailesiyle otururlarken ne konuşuyorsunuz dedim araba konuşuyoruz bizde araba çok konuşulur dedi güldü. bende birkaç kere buluşmalara arabayla gitmiştim. arabanın benim mi ailemin mi üzerime olduğunu sordu ailemin olduğunu söyledim. annesi gülerek evlenince arabayıda getir dedi. abisiyle ve abisinin eşiyle birlikte konuşuyorlarmış düğün olunca ev tutma konusunu abisi sen ev alırsın evlenince demiş. kendisi abisiyle yakın maaşları. abisi kirada oturuyor. abisi niye evlenince sen ev alırsın diyor? bu konuşmaların hepsi bana tuhaf geldi. siz ne düşünüyorsunuz?
Bacım kaç para senin maaşın, yatlar katlar alıyorsunuz falan. Kredi ile mal sahibi olmak kolaydır az önce 300bin borca girmiş bulunuyorum. Biliyorum ki ödeyeceğim aylık 20bin 1 yıl sonra komik kalacak. Evimi aldığımda kredi birimizin maaşı kadardı kredi bittiğinde evin kirası kredi bedelinin 3 katıydı. Ama afamın tavrı ve bakış açısı son derece sıkıntılı. Seni finansöt olarak görüyor, duygusal bir bakış açısı yokailecek hepsi mehir isterler sanırımaltın demişken düğün parasıda zaten takılan altınlarla ödenir demişti. ben ailemde düğün altınlarının saklandığını gördüm. öyle olsun isterim. bütçe ne kadarsa o kadarlık düğün yapılsın isterim nikah da olur. niye olmayan tüm mal varlığımızı satıp savıyoruz anlamadım. kredilerle yeni arabalar daha bir yıl geçmemiş tekrar krediler. ev için kredi hemen. daha evlenince gezip tozmadan bir zevk almadan borca giricez niye yani. kiraya para veriyo gibi kredi ödenicek ve ev bizim olmuş olacak diyor. kredi ödemek çok kolay bişeymiş çünkü enflasyon artıyomuş. bir de tekne yat gibi bişey alma hayali varmış güzel seyahat edilir tatil yapılırmış.
ona desenizeiki aydır görüştüğüm birisi var ciddi düşünüyor iyi gidiyordu her şey anlaşıyoruz. geçenlerde abisi ve ailesiyle konuşurlarken mesaj attı bizimkilerle konuşuyoduk konu açıldı sen ne kadar maaş alıyorsun dedi. bu konuları konuşmayı pek sevmediğimi söyleyip defalarca geçiştirmeye çalışsamda öğrenene kadar ısrar etti sonunda söyledim. ve ben ondan baya yüksek alıyormuşum bende onun maaşını öğrenmiş oldum. kız kuzeni var evli ve çalışıyor bana onu örnek gösterdi kadın tüm maaşını eşine veriyormuş. ben bunu onaylamadığımı belli ettim. bu sefer ortak hesap açarız ikimizde tüm maaşımızı oraya atarız dedi. ordan harcarız ikimizde dedi. bunuda istemediğimi söyledim. ortak hesap açalım ama tüm maaşımızı atmayalım bir kısmını atalım bir kısmı kendi hesabımızda kalsın dedim kabul etmedi. kira ev giderleri giderler ortak kazancımızda ortak dedi. senin paran benim param olmaz dedi. birkaç ay önce kendisine araba almış çoğunu borçlanarak almış ve daha borçları bitmedi. yeni araba almak istiyormuş şimdiki arabayı satıp iki yüz bin kredi çekerek alabilirmiş. bunu saçma bulduğumu daha araba yeni aldığını neden tekrar bu kadar borca giresinki dedim neden yeni araba almak istiyorsun dedim zevk işte dedi. ben hiç doğru bulmadığımı söyledim. biz on senedir aynı arabayı kullanıyoruz değiştirmedik onun daha altı ay oldu arabası. ailesiyle otururlarken ne konuşuyorsunuz dedim araba konuşuyoruz bizde araba çok konuşulur dedi güldü. bende birkaç kere buluşmalara arabayla gitmiştim. arabanın benim mi ailemin mi üzerime olduğunu sordu ailemin olduğunu söyledim. annesi gülerek evlenince arabayıda getir dedi. abisiyle ve abisinin eşiyle birlikte konuşuyorlarmış düğün olunca ev tutma konusunu abisi sen ev alırsın evlenince demiş. kendisi abisiyle yakın maaşları. abisi kirada oturuyor. abisi niye evlenince sen ev alırsın diyor? bu konuşmaların hepsi bana tuhaf geldi. siz ne düşünüyorsunuz?
konu açmasını beklemeyinhepinize teşekkür ediyorum yorumlarınız için. hepsini okudum. toplu cevap vermek istiyorum sorulara. ben otuz yaşındayım o ise benden iki yaş küçük. ailesi ilk başta yaş farkını onaylamamış daha sonra ben seni anlattım tamam dediler dedi bana. bu konulara girince ilk abisiyle maaş konusu ile ben çok soğudum ve kırıldım keşke dediğiniz gibi en başından bitirseydim. bu olaylar olduktan sonra kapandı konular normal konuşmaya devam eder olduk şu an konuyu açmadım ben mi açmalıyım konuyu? yoksa konu açılınca mı bitiriyim? dediğiniz gibi evlenince çalışmayacağım mı desem? buluşunca hesapları ödüyor ben ödiyim diyordum sonrakini sen ödersin diyordu hep, en sonuncuda ben hızlı davranıp kartımı uzattım ve ben ödemiş oldum. çiçek almadı doğum günümüz oldu önce onunkiydi benim kutladığımın aynısııı şekilde kutladı. tüm sorularınızı cevaplamış oldum sanırım.
birde kredi konusunu çok açıyodu işte ben 200 kredi çekip niye yine borçlanıyosun dediğimde ya da arada ev konusu açıyodu krediyle alınır diye. ben borca girmekten korktuğumu söyledim. enflasyon yüksediği için borç seneler geçtikçe çok az gelmeye başlıyor. kredi çekmek çok mantıklı gibi şeyler söylüyor. ben kirada otururuz paramızla gezeriz dedim. neden evlenir evlenmez borca girelimki diye düşündüm ama kafasına koymuş sanırım ve dediğim gibi kredi çekince çok avantajlı oluyorsun çok az ödemiş oluyosun gibi şeyler söylüyor. çok üzgünüm. dediğiniz gibi kesinlikle ayrılacağım evlenemem bu durumda. acaba mı diyordum ama yorumlarınızı okudum ve hepiniz aynı fikirdesiniz. bir de en başlarda yatırım yaptığımı altın aldığımı söylemiştim altın yükselince bana mesaj atmıştı yükselmiş sen ne kadar almıştın çok aldın mı gibi şeyler söylemişti. şüphe etmekte demekki haksız değilmişim teşekkür ederim size. şu an ne yapmalıyım konuların hepsi kapandığı için onun yine konuyu açmasını mı bekliyim zaten çok uzun süre para konuşmadan duramaz gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?