evlilik öncesi konuşulan maddi konular bu evlilik nasıl bir evlilik olur?

Hiç kalmadı eski adamlardanya .daha 2 aylık tanıştığı kadının parasıyla hayaller kuruyor aptal . Eminim ki konu sahibi şu an işsiz olsa bu adam yüzüne bakmazdı
Aradaki 2 yaş farkı da ailesine "Ama Gamze benden iyi kazanıyor, arabası var ailesinin durumu iyi." diye kabul ettirmiş. Mesajlara baktıkça kim kadın kim erkek karışıyor. Roller değişmiş resmen. Şu muhabbet konu sahibinin evinde olmalıydı, onlar adama burun kıvırmalıydı. Kız evi naz evi yapıyorlar adamla ailesi.

Durumun vehameti ortada, konu açmaya iyi tenezzül etmişsiniz .

hayır tabikide bu evlilik gerçekleşmeyecek. zaten birkaç ay içerisinde düğün yapmayı düşünüyorlar onlar. böyle bir şey olmayacak. tekrar para mevzusu açtığında bitireceğim (inanın çok sürmez çok fazla konuştu çünkü). soğudum kırıldım üzüldüm. araba konusunu yanlış anlayan olmuş araba benim değil ailemin. evet galiba yaş konusunu maddiyatla ikna etmiş gibi haklısınız kendimi çok değersiz hissediyorum bu olaydan sonra

Oooo birkaç ay içinde mi,buldular tabi yağlı kapıyı kaçırmak istemezler.

O yüzdenkendi denginizle birlikte olun .

Maaşlar arasında ne kadarlık bir fark var ve kariyer yolculuğunda fark daha da artar mı ? Yas konusunda olan sıkıntıyı size söylemesi de falso duyanda 15 20 yaş fark var sanacak . Siz en güzeli yarın iş yerinde çok bunaldiginizi anlatın, bir kac günün bunu yapın, sonrasında evlenince işi bırakmak istediğinizi evle cocukla ilgilenme hayalinizde bahsedin

Şu analarının altın büllüklü akıllı(!) erkakları gün geçmesin ki şu sitede şaşırtmasın beni.
Her geçen gün farklı versiyonu.
Maaş soran kuzucuklar,oğluşlarına başlık parası baabinda araba istemeler falan.
Çünkü o iki yaş küçük taam mı, bir de altın büllüğü var hakkıdır ister tabikisi.

Bana kukusu var gibi geldi neyse.

Sen zaten mevxuya uyanmissin .2 aylik iliskide ne evlilik konusulur gercekten nede maas .ilk 2 ay tanima evresi ciddi isler icin uzak .maas meselesi evlilige hazirlanirken geevekten konusulmali .senin maasa guvenip arabayi ye ileyecwk haspam.bide annesinin senin maasini sormasi cok itici .sende annemde senin maasini soruyor ailenin vei mali mulku var mi diyebsoruyor de sonra ayril .arabana maasina simdiden sulalecek goz dikmisler .kac kurtul

Nie bekliosun ki bitirmek için direkt yaz bn devam etmek istemiyorum diye

benim teyzemlerde de sürekli araba konuşulur ailecek bi araba aşkı var demem o ki kaç asla sonu gelmiyor araba aşkının

Hissetme. Sen değersiz değilsin ama kalitesiz bir herif bulmuşsun. Şutla hayatına bak.

Şimdiye kadarki konuşulanlar yeter de artar bile. Neden bekliyorsunuz başka para mevzusunu? Belki üstüne gitmeyeyim diyip açmayacak konuyu
direkt bitirin. Kendisi evlilik öncesi tüm parasına araba almış ki evlilik sonrası ortak olmayın diye. Hemen bitirin hemen. Sonra da şükür için bir şeyler yapın.

Olmaz bu iş, eşlerin parası tek hesapta durur meselesinden değil adam zevk için araba değiştirecek kadar savurgan.

Kişilerin birbirine güveni tamsa herkes şeffaf harcama yapıyorsa para tek elde toplanabilir. Ortak yatırım yapılır ev de alınır ama ailedeki para takıntısı rahatsız edici, evlenince arabanı da getir denmesi çok itici. Sizin maaşınızın sevgilinizinkinden epeyce fazla olması aileyi kendinden geçirmiş. Evladım iyi maaşlı biriyle evlense tabi ki memnun olur onun adına hayal kurar konuşurum, buna doğal bakabiliyorum ama adamın davranışları sağlıklı değil, yolunacak kaz olduğunuzu düşünüyor olması muhtemel, parazit potansiyeli yüksek.

Bacım kaç para senin maaşın, yatlar katlar alıyorsunuz falan. Kredi ile mal sahibi olmak kolaydır az önce 300bin borca girmiş bulunuyorum. Biliyorum ki ödeyeceğim aylık 20bin 1 yıl sonra komik kalacak. Evimi aldığımda kredi birimizin maaşı kadardı kredi bittiğinde evin kirası kredi bedelinin 3 katıydı. Ama afamın tavrı ve bakış açısı son derece sıkıntılı. Seni finansöt olarak görüyor, duygusal bir bakış açısı yok

ona desenize
evlendikten sonra çalışmamayı düşünüyorum :)
bakın nasıl kaçacak

sülük cıvık
ailene neymiş benim maaşımdan deseydiniz ya

konu açmasını beklemeyin
az önce de yazdığım gibi arkadaşlar da yazmış zaten
evlenince çalışmayı düşünmüyorum vs diyin bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…