Evlilik öncesi nasıldı?

Bence cinsellikten çok telefon olayına takılın.burada neler okuduk. evlenmeden önce her şeyi yapıp evlendikten sonra paravan evlilik yaptıklarını bile duyduk.
Telefon ciddi mesele !!!

Evliyim.

Asla pc ve telefonumu kurcalatmam. Asla eşimin telefonuna dokunmam. En nefret ettiğim şey kişisel eşyalarımın kurcalanması. Bunu yapmam. Yaptırmam. Nesi garip?

Evlendim diye tapumu vermedim. Kimsenin malı değilim. Ben bir eşya değilim. Alanım var. Özelim var. Sınır ihlali yaptırmam.

Aldatmam. Kandırmam. Netim. Bunlar apayrı şeyler. Kimse kimseye telefon pc çanta cüzdan banka hesabı para vs teslim etmek zorunda değil. Boynuma yular taksın bir de oldu...

Bence hiç tuhaf değil telefon konusu.

Evliyim.

Asla pc ve telefonumu kurcalatmam
Şunu yazacaktım da linçlenirim diye uğraşmak istemedim. Aldatacak olan zaten her türlü kılıfını hazırlar diye düşündüğüm için ne ben eşimin şifresini bilirim ne o benimkini. Ne ben sorarım ne o. Bir çift arkadaşım boşanma aşamasındalar. Kız adamın her teknolojik aletinin şifresini bilirdi, adam da kızın ilkokuldaki kokulu günlüğünün şifresine kadar bilirken, onu okulundaki başka bir öğretmenle aldattı.

Onun dışında konu sahibi cidden Ağustos'ta evleniyor musunuz? Daha 4-5 ay önce tanıştığınız biriyle?

Size bu konuda katılıyorum birbirinin telefonunu cüzdanını falan kurcalamak oldukça saçma ama şöyle de bir şey var bu kişisel eşyalar ortada olabilir kaçırmak farklı şeyler düşündürebilir.

Herkesin hayat tarzı farklı.

İnsanlar evlenince bi değişiyor görmemiş gibi. Ay ne bileyim ya yok ortak hesap ortak şifre vs. Dediğin gibi yapan her türlü yapıyor. Biz kendimizden sorumluyuz. Hayatımızı kimseye teslim etmemeliyiz.

İş şifre olayı değil ki güven söz konusu ama şifreyi bilmemek de tuhaf yahu acil bir durum olsa adamın telefonunu açamayacak olmak oldukça saçma he Instagram şifresi falan bizde vermeyiz birbirimize ama telefonlar ortadadır kimse kimsenin telefonunu kurcalamaz

El ele tutuşmak 5 6 ayı mı buldu?

Size bu konuda katılıyorum birbirinin telefonunu cüzdanını falan kurcalamak oldukça saçma ama şöyle de bir şey var bu kişisel eşyalar ortada olabilir kaçırmak farklı şeyler düşündürebilir.
Ben bazen nette çok ayıp şeyler arıyorum. Meme estetiği vs olacağım. Telefonumda dolu estetikli, dikişli, ameliyatlı, silikonlu kadın memesi fotosu var.

Eşim telefonumu kurcalasa görse inanılmaz sinir olurum. Ya da google aramalarım var mahrem. Niye eşime vereyim bilgisayarımı. O asla kurcalamaz ama aniden kullanmak isterse müdahale ederim. Elinden alır, ona yeni gizli sekme açarım.

Aldatmam gerekmiyor telefon kaçırmak için. Kız arkadaşlarım foto atıyor bana misal. Niye eşim türbanlı arkadaşımın türbansız halini görsün ki. Çat diye görse huzursuz olurum. O benim özel alanım. Bana ait bir dünya. Kimseyi ilgilendirmiyor.

Evet bu konuda sonuna kadar katılıyorum size benim de özelim vardır onun okumaması gereken mesajım da olabilir bu benim özelimdir ama buradaki konulardan yola çıkarak telefon kaçırma olayı bambaşka bir mevzu telefonum şifrem ortadadır.

Sen cinsellikten önce telefonu düşün bence. Adam daha nişan yapmadığı kadına peşinen telefonumu veremem hükmünü kesmiş. Ne telefonmuş be. Ne varmış da telefonun da böyle önemsiyor.
Ben olsam görüşmeyi keserim.
Evlenmeden önce temasın t si olmadı kocamla. Cinsellik konusmalisin. Ne istediği ve senin ne istediğin önemli. Çünkü sapkın düşünceleri olanlar olabiliyor. Kocamla evlendim fan Fin aganigi Naga nigi bitmiyor :)) ikimiz de seviyoruz. Yani bunun evlenmeden önceki durumla alakası yok.
Sen onu bırak telefona gel.

Ya sen nasıl muhafazakarsın kardeşim? Ya anlamını bilmiyorsun. Ya kendi nefsini kandırıyorsun. Eğer gerçekten "muhafazakar" isen el ele bile tutuşamazsın. Bunun azı çoğu yok. İnsan el ele tutuşmak istemez mi? Sorusunu da sormazsın . Evet istemez. İnancının gereğini yapıyorsa istemez. Sekuler arkadaşlara lafimiz yok. Onlar da kendi doğrultusunda yaşıyor. Ama ben muhafazakarım deyip böyle saçma bir soru sorman senin tam manasıyla muhafazakar olmadigini gösteriyor. Sen birakta senin elini tutup tutmadığını telefon sorununa bak. Bu iş olmaz.

Heee senin gibi her önüne gelene verecekti millet. Ne alakası var. Cinsellik yaşamak istemeyeni eleştirme hakkın yok. Bu kadar hastalık yayilmişken yapilmaması daha iyi. Senin canavarligin 45'ine gelince bitecek. Güzel günleri önüne gelenle sevişmek olarak görüyorsan üstü kalsın.

Anladım eşinize telefonum özel alanımdır diyor musunuz peki bakmak istese. Ya da kimseye vermem diyor. Ben bunu merak ediyorum bu normal mi?
Bakmak istese (ki 3 yıllık evliyim birkez bile öyle bir talebi olmadı) bakabilirsin ama telefonumu kurcalamani istemiyorum derim kocama. Arkadaşlarımla, aile bireylerimle olan mesajlarımı, birbirimizle paylaşımlarımızı görmesini istemem. Bu çok normal. O da bana gerektiğinde telefonunu verir ama elbetteki kurcalayacak olsam rahatsız olur. Bu demek değildir başka şeyler karıştırıyor. ben çiftlerin ne kadar yıllık evlilikleri olursa olsun özel bir alanı olması gerektiğini düşünüyorum. Herşeyini göreyim her mesajını okuyayım düşüncesi evlenmeden öncede yoktu sonrada olmadi.

Onu belli eder zaten. Lafla olmaz o. Yani hemen alisamayabilir. Sonuçta insanlar aynı eve girince birbirini daha iyi tanıyor.

Şimdi sana tamamen katılıyorum. Ama sen evlisin. Şu an evli olarak bu yorumu yapıyorsun. Eşin diyelim senle evlenmeden önce sana dese ki telefonumun kurcalanmasını istemem. Demez misin sen hayırdır? Beni ne tanıyorsun da bunu peşinen söylüyorsun? Ya da ben senin telefonunu neden kurcalayayım. İnsan tanımadığı biri için bunu söylemez. Ya da umrunda değilse telefon söyleme gereği de duymaz.
Ben de senin gibiyim. Telefonu ortalığa atıyorum. Eşim de öyle. Ama alıp da bir gün telefonlarımıza baktığımız yok. Hiç de evlenmeden önce demedik yani telefonumun kurcalanmasını istemem diye. Bence şüpheli.

. Konu sahibi evlenince bakmak istediğini soylemis adam da dürüst davranmış. Şimdiden olur diyip sonradan yan çizmekten iyidir

. Konu sahibi evlenince bakmak istediğini soylemis adam da dürüst davranmış. Şimdiden olur diyip sonradan yan çizmekten iyidir
Haaa ben zannettim ki konu sahibinin böyle bir talebi olmadan demiş. O zaman açıkça demesi dürüst olduğunu gösterir. Bence adam acele etmesin o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…