konu başlığı ile konu içeriğiniz çok farklı bir ayrılık yok ortada demi??? seni o kadar seven pamuklara sarıp sarmalayan arkadasın şimdi ikililemde kalmış bu gibi durumlarda aile ağır basar genelde hadi sevginiz ağır bastı diyelim kadın seni sevmemiş ilk saat şakayla karışık kaynanalık yaparım demiş iyi düşün taşın derim
ayrılık yolunda ilerliyoruz demiştim ve az önce ayrıldık. sabah gayet iyi konuşmuştuk halbuki... ne olduysa aniden, uzak dur benden dedi. şok geçirdim. bugün çok kötü şeyler oldu böyle giderse evlatlıktan reddedilicem dedi. benim ne suçumu gördünüzki dedim? dün ben ona sormuştum, ayrılmak istiyorsan ayrılalım diye. mertçe dursaydın karşımda soğudum deseydin anlardım dedim. mert değilim, ........im ben dedi. ne kadar kolay kaçış yolu değilmi... bizler şerefimiz ve namusumuz için yaşayan insanlarız. bir insan nasıl olurda böyle bir kelimeyi kullanır kendine.. ailen ne ettiyse sana etti dedim, sen benimle mutluydun dedim. şuanda ölmek istiyorum dedi. ölüm bu kadar kolaymıydı? aileni ve seni allaha havale ediyorum dedim, inanmıştım sana, dilerim allahtan beni unutamayasın dedim. baya bir laf saydım. o kadar öfkeliyimki. ben ona tertemiz kalbimi verdim, ondan ne bir söz ne bir vaat istedim. dürüst olsaydı yeterdi. ama olmadı, olamadı. inanın tek gram üzülmedim. 1 damla gözyaşım akmadı. muğallakta kalan bir ilişkiden ne hayır gelebilirdiki.. öyle içim yanıyorki, ama ayrılmamıza değil. dürüst davranmayışına. ah etmek istemiyorum ama içimde feryatlar kopuyor. Rabbim bu durumu kimseye yaşatmasın, hepimizi dürüst ve iyi insanlarla karşılaştırsın. içimi burda baya bir döktüm. umarım bu şekilde çok yara almadan unutabilirim...
ayrılık yolunda ilerliyoruz demiştim ve az önce ayrıldık. sabah gayet iyi konuşmuştuk halbuki... ne olduysa aniden, uzak dur benden dedi. şok geçirdim. bugün çok kötü şeyler oldu böyle giderse evlatlıktan reddedilicem dedi. benim ne suçumu gördünüzki dedim? dün ben ona sormuştum, ayrılmak istiyorsan ayrılalım diye. mertçe dursaydın karşımda soğudum deseydin anlardım dedim. mert değilim, ........im ben dedi. ne kadar kolay kaçış yolu değilmi... bizler şerefimiz ve namusumuz için yaşayan insanlarız. bir insan nasıl olurda böyle bir kelimeyi kullanır kendine.. ailen ne ettiyse sana etti dedim, sen benimle mutluydun dedim. şuanda ölmek istiyorum dedi. ölüm bu kadar kolaymıydı? aileni ve seni allaha havale ediyorum dedim, inanmıştım sana, dilerim allahtan beni unutamayasın dedim. baya bir laf saydım. o kadar öfkeliyimki. ben ona tertemiz kalbimi verdim, ondan ne bir söz ne bir vaat istedim. dürüst olsaydı yeterdi. ama olmadı, olamadı. inanın tek gram üzülmedim. 1 damla gözyaşım akmadı. muğallakta kalan bir ilişkiden ne hayır gelebilirdiki.. öyle içim yanıyorki, ama ayrılmamıza değil. dürüst davranmayışına. ah etmek istemiyorum ama içimde feryatlar kopuyor. Rabbim bu durumu kimseye yaşatmasın, hepimizi dürüst ve iyi insanlarla karşılaştırsın. içimi burda baya bir döktüm. umarım bu şekilde çok yara almadan unutabilirim...
Aminnn... Çok tşk ederim, sizinde yüreğiniz çok güzel buna eminim. Rabbim herkesi dengiyle karşılaştırsın inşallahh.
erkek arkadaşın ailesini ikna etmiş gibi gözüksede ikna olmayacak bence onlar
siz evlensenizde huzursuzluk çıkaracaklar
aileler işin içine karıştığı zaman sorunlar daha büyük oluyo
konuşup bi orta yolu bulmanız gerek
aynı şeyleri yaşıyoruz biz de. ve 4 yıldır nişanlıyız. bende çok sıkıntılıyım. düğün tarihimiz bile belli ama ailesi hala sorun çıkarıp duruyor düşünün yani. eyllülde düğünüm var ama hala sorun sorun sorun..offff konuna tam cevap yazacakken bu yazını okudum....yaşadıklarım aklıma geldi inan şuan ağlayarak yazıyorum ....yeter artık aileler karışmasın artık ilişki bitecekse bile bunu çiftler yapsın karışmasınlar artık ilişkilerimize mutluluklarımıza yeter yaaa....bu kadar severken sevgiye aşka bu kadar emek vermişken yaptıklarına bakın yazıklar olsun ...
bende senin durumuna çok çok benzer şeyler yaşadım ki ben nişanlıydım birde 1,5 yılı aşkın nişanlı kaldım tam herşey hallolmuş yolumuzda ilerlerken aramızdaki tartışmaya girerek ayırdılar sağolsunlar .....yüzüme gülüp seni kızımız yerine koyuyoruz diyen insanlar arkamdan kuyumu kazdılar istenmeyen gelin oldum madem istemiyordunuz niye dönüp dönüp kapıma geldiniz helal etmiyorum hakkımı onlara....sürekli bir eksik aradılar oğullarını doldurup soğuttular benden ....biz kavga etsek bile ertesi günü barışıp hiçbirşey olmamış gibi gülüp eğleniyorduk ...
evet onun aileside aynı şeyleri söylemiş onunla (yani benimle) evlenirsen hakkımızı helal etmeyiz eğer onun yanında gidersen bir daha dönüşün olmasın gibi beddualar etmişler oda iki arada bir derede kaldı (onlarda gibip herşeyi ailelerine anlatmasalardı) arada dengeyi bulamadı tavrını koyamadı onlara karşı .....
bende senin gibi ona saflığımı verdim onun elinden başka erkek eli değmedi düşün yani ...o naptı peki onurumla genç kızlık gururumla oynadı,ben kız olduğum halde ona verdiğim bütün sözleri tuttum o ne yaptı peki erkek haliyle o kadar söz verdi ama hani nerde ...
kötü söz sahibine aittir derler ama insanın canı yandığında o kötü sözler o acının yanında o kadar hafif kalıyor ki acıyı hafifletmiyor bile ....rabbim hayırlı dürüst,sözünün eri olan insanlarla karşılaştırsın ....
aynı şeyleri yaşıyoruz biz de. ve 4 yıldır nişanlıyız. bende çok sıkıntılıyım. düğün tarihimiz bile belli ama ailesi hala sorun çıkarıp duruyor düşünün yani. eyllülde düğünüm var ama hala sorun sorun sorun..
biz ayrıldık artık... kalbim o kadar ah ediyor ki ona, kapımda yalvarsalar dahi Rabbim bana onu affettirmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?