Evlilik planları yaparken gelen ayrılık :( çok acı çekiyorum

inşallah canım inşallah... burda yazılan yorumlar bana destek oldu. Rabbim bir şekilde yardım eder unutmam için, çünkü ben tüm samimiyetimle yaklaşmıştım..

Yiyemiyorum, içermiyorum, uyuyamıyorum.. İçimde kocaman bir öfke kocaman bir nefret var. Öh desem içimden çıkıcakmış gibi oturdu göğsümün üstüne. Öh diyorum, çıkmıyor... İçerden sanki iki el tüm ruhumu sıkıyor. Değemeyecek biri için bu kadar üzülmek gereksiz diye kızıyorum kendime. Ama içimdekine laf anlatamıyorum. Gözümde düşmeye hazır damlalar var. Ama sıkıyorum kendimi. İnancımı verdim ona, hayallerimi verdim, sevgimi şefkatimi verdim. Birde gözyaşlarımı vermek istemiyorum.

Dün ayrıldıktan sonra silip engellemişti beni faceden. Akşam engeli kaldırmış. Sms i yoktu onun, biz ordan msj.laşıyorduk. Kendimi çok zor tutuyorum kızlar mesaj atmamak için. Elimde değil sürekli ah edip duruyorm. Yazsam ne yazıcam ki sanki.. Çok acı çekiyorum, hayallerimi yıktın... Bu kadar severken giden adamın umurunda olurmu ki... Ayrılmadan son görüşmemizde, dedim ki, 'neden msn de soğuk konuşuyorsun?' Bana dedi ki,' ben sana ağlama diyorum sen ağlıyorsun. sen ağlayınca ben üzülüyorum, kızıyorum. o yüzden böyle oluyor. sen hep bana gülümse' dedi. 'peki ama, sen msn de beni görmüyosunki nasıl biliyorsun ağladığımı' dedim. 'ben senin her halini biliyorum, görmesemde' dedi. Acaba şimdide biliyormudur ne kadar üzgün olduğumu İçimin yandığını. Duygularıma engel olamıyorum kızlar çok acı çekiyorum

orda dur bakalım neden aglıyormussun?aılesı senı ıstemedı dıye sana asık(!)olan ama bır anda soguk davranan ve herseyı bıtıren bırı ıcın mı?
güzelim,o senı gercekten sevseydı ne olursa olsun aılesıne laf ettırmezdı bu bir
ikincisi onunla evlensen bıle sonun ayrılık olurdu aılesının elını etegını opup hurmet gostermedın dıye parmaklarında oynatırlardı seni.
üçüncüsü ona mesaj atmakla sadece onun egolarını tatmın etmıs olursun ,ve umutlanıp tekrar tekrar yıkılırsın,ben bunları yazıyorum ama ınankı uzulerek yazıyorum basımızdan gectı boyle seyler bızımde ,olmayanı oldurmayacaksın,hayırlısı buymus dıyeceksın,arama sorma ,o arasa bıle acma bak nasıl kıymete bıneceksın,FACETEN EN BASTA SEN SIL ONU VEYA FACEINI KAPA BIR MUDDET.kımse annen baban kardeslerın kadar senı sevemez bunuda unutma.

İlk mesajını okuduğumda böylesinin daha hayırlı olduğunu düşündüm.

Ailesinin gelin beklentisi farklı iken ve senin de bu beklentiyi karşılayamayacağını düşününce inan ki evlenseniz bile ben sonunu pek göremiyorum bu evliliğin.

Zaten adam ailesinden çok etkileniyor. Bence çok daha büyük sıkıntılar yaşardın evlenseydiniz.

Bırak gitsin...

Olmadığı daha iyi olmuş ! Beni oğluna layik görmediği kaynana ,aile işim olmazdı,şanslısın

Haklısınız... Bende aynen böyle düşünüyorum ama içim acıyor yinede. Duygularıma engel olamıyorum. Onu kaybettiğim için üzülmüyorum, benim öfkem sanırım kendime. Nasıl olurda inandım bu kadar beni sevdiğine. Yada nasıl bu kadar dürüst olmayan birini sevdim ben insanı en çok ailesi sever, biliyorum. ama bende çok sevmiştim onu... şuan çok üzgünüm, çok yakın dostlarım birde sizler biliyorsunuz bu kadar üzgün olduğumu. aileme belli etmemeye çalışıyorum, el bebek gül bebek yetiştirdiler, zarar gelsin istemediler. belkide hayatımın en büyük zararını görüyorum şuanda. Allah daha büyük dert daha büyük acı vermesin ama benim acımda bana çok büyük şuanda ailesi bu kadar karışıyorken elbette bir yerinden kopacaktı, ilersi için böylesi iyi oldu. ama bu benim acımı azaltmıyor ki, hafifletmiyor bile ayrılığın ilk günleri, zamanla küllenicek belki ama çektiklerimi bir ömür boyu unutmucam

Mrb öncelikle her zaman söylediğim birşey var evlenip ayrılmaktansa böylesi daha iyi olmuş...........daha çıkarken ve sizi çok sevdiğini söylerken ailesinin sözüyle size bunları yapanda zaten koca olmazdı. tek erkek çocuk ve baskın anne modeli herşey çok zor olacaktı zaten bence şükredin kurtulduğunuza...............inşallah karşınıza dürüst biri çıkar ve bu insanın olmadığına şükredersiniz.................

İnşallah.. Evlenip ayrılmaktansa, daha adı yokken ayrılmak en iyisi. Bunun için elbette şükrediyorum. Ya şimdi yanımda olsaydı, evlendikten sonra ailesinin sözünü dinleseydi. Eyvahlarım daha büyük olurdu. Zaten yıkıldı hayallerim. Hani şey diyemiyorum 'Ayrılmasaydık çok mutlu olabilirdik'. Biz ayrılmasaydıkda mutlu olmazdık sanırım, ailesi yüzünden.

allah kimseye taşıyamıyacağı yükü vermez bu yüzden haline şükret.. ailen el bebek gül bebek yetiştirdi diyosun onlarla sar yaralarını.. değmeyecek biri içinde üzülme.. gelmesini bekleme yada gelirse kesinlikle kabul etme.. inan bu sonucu değiştirmez er yada geç ayrılırsınız sadece uzatır durumu..

şükrediyorum halime, bundada vardır bir hayır diyorum. en azından bir insanın ne kdar yalancı olabileceğini, ne kadar dürüst olmayacağını gördüm. Allahımmmm... aklıma geldikçe deliricek gibi oluyorum.

Canım gerçekten çok üzüldüm hakkında hayırlısı neyse o olsun... Ama sakın yıkılma ayrılıgın ilk günleri çok zordur kesinlikle kendine uğrasıcak seyler bul... Aklını dağıtacak. Takılıp kalma yasadıklarına ve acılarına kendini üzmekten incitmekten başka bir işe yaramaz... Biliyorum biz ne dersek diyelim o acıyı yasıcaksın ama zamanla geçicek inan Allah yardımcın olsun

2007 yılında üniv. öğrencisiydim. Okul dışında biriyle çıktım. Teklifimi kabul etmeden önce ailemin işitme engelli olduğumu söyledim. Sorun olmadığını söylerek kabul ettim. 1 sene çıktım. Okulun bitince evleniriz dedi. Bende onu çok sevdiğim için kabul ettim. Okul bittikten sonra bir gün erkek arkadaşımla buluştum. Onun ailesiyle konuşmuş onaylamadıgını söylemiş. Bana dedi ki evlenirsek ilerde çocuğumuz işitme engelli olur en iyisi daha fazla beklemeden ayrılalım dedi. Her tarafım paramparça oldu. Hiçbişey demeden çıktım. Onu hayatımdan çıktm. onu hatırlamıyorum bile. Ama şimdi nişanlıyım çok mutluyum. Ekimde düğünüm olucak. Bundan sonra hep mutlu olucam inş.

Benim düşüncem şu an olmasa bile ileride ayrılacaksınız..
Ailelerden olumlu sonuç gelmeyince olan ilişkide yıkılıyor yaşadığım için biliyorum
O ailesine arkasını dönüp sana geldi yine yarım bir ilişki olacak yine sorunlar çıkacak
Ya onun ailesini ikna etmeye çalışacaksınız yada bilmiyorum ama sonu karanlık görünüyor

fashionrose seninkine benzer bir olay biliyorum. ama o kızın halasının oğulunda bir engel vardı. nişanlısı aynı sebepten terk etti. adam başka ailesinde engel olmayan bir kızla evlendi ve ilahi adalet, onların engelli bir çocuğu oldu. kızda başka biriyle evlendi çocukları çok sağlıklı. böyle şeyler allahtan gelen dertler, ve bahane bulunamayacak şeyler. allah böyle insanları ıslah etsin... ben birde anlasam suçum günahım ne, neyime kusur buldularr :S
pink_angel bende bir ışık göremiyorum bu ilişkiye dair. bir kere işin içine ayrılık girdi.. sorunlar girdi. yanımda olsaydı sorunlar aşılsaydı, yine bir derece olabilirdi..

Kızlar bu arada be dayanamadım mesaj attım beni seviyormuş, beninle bir sorunu yokmuş, soğumamış, haytatta olduğu sürece ben kalbinde olucakmışım.. ama uzak durmam lazımmış, aradan zaman geçince tekrar eski günlerimize dönücekmişiz... bir insan bu kadar gamsız olurmu.. evet olurrrrr

Son düzenleme:
yaff neden mesaj atıyorsun ki neden ona kendisini rahatlatması için izin veriyorsun,
bak en baştan beri okudum bütün yazdıklarını ortada doğru dürüst birşey yokkaen bile hissetmişsin sen olacakları, çünkü kalbin temiz senin bellide çok seviyorsun çok güldü eğlendik mutluydu yanımda diye anlattığın gün için bile iyi gibi şimdi aramız demişsin iyi süper harika diyememişsin hissetmişsinki ertesi güne herşey tepetaklak oluvermiş.
tahmin edebiliyorum herkez tahmin edebiliyordur 20-30-40.....yaş farketmez herkez içinin nasıl yandığını yerinde duramadığını buğazında nasıl bir yumru olduğunu tahmin edebiliyordur hem anlattıklarının içtenliğinden hem de hepimiz kadınız ; bundan.
ama aklına gelsin lütfen onu her özlediğinde aramak istediğinde aklına gelsin ' uzak dur benden senin yüzünden reddilen evlat olacağım' sözü... senin içinin yandığı adam sana uzak dur benden diyebilen bir insan yaa izin verme işti ona oda seni seviyor, bırak merak etsin ne yapıyo üzülüyomu bekliyomu nerde nasıl herşeyi merak etsin bırak o telefona bakıp dursunda sen arama yada face seni o arasın ama sen gizlemiş ol, canı yansın, onun senin onsuz olamadığını bilerek rahatetmesine izin verme... haketmiyor.
zaten bide utanmadan herşey eskisi gibi olacak demiş oldu sen arka cepte bekle zamanı gelince kullanacak, şimdi çektiklerin ne olacakmış acaba ozaman? ne kadar çok güven verdiysen adama artık onu hep bekleyeceğinden adı gibi emin bak çok kızdım o çocuğa bu yazdıklarından sonra senide çok sevdim bırak yaa mutlu etme onu o seni ediyomu hiç boşver bak küçücük bi şeyde koskoca adam nasıl saklandı kaçtı bırak boşverr
üzülme çok

Akşam akşam nasıl etkilendim,okurken kilo verdim inan..
Aynı senin durumundayım gerçi bizim yaş farkımız yok ama çok mutluyuz beni hiç üzmez..
Ama aynı durum bana olsa bukadar güçlü olablirmiyim,yıkılırım..
Ailesi fena yanlış yapmış çocuğun da yaşının 27 olması ve evleneceği kızı koruyamaması daha fena bir yanlış olmuş..
Ama sana söliyim canım en çok 1 hafta dayan seni arıcak bukadar seviosa evlensede unutamaz 10 çocuk yapsada çok yazık olur büyük yanlışlara girmeden umarım barışırsınız ve eskisinden daha mutlu olursunuz.

seraptunc evet işte bu dediklerini yapabilsemm.... bugün nette biraz konuştuk, msn den sildi sanıyordum görünce şaşırdım. ama habire face engelliyor sonra kaldırıyor engeli. laf attım silmemişsin diye. ben seni hiçbiryerden silmedim, heleki kalbimden asla falan dedi. ben ne çekiyoprum bilmiyosun dedi. sevdiğinide söyledi, burnunda tütüyomuşum... daha çok tütücem dedim. ankaraya gelince görüşelim dedi. şimdi o dayanamıcak sarılcak elimi tutucak saçımı koklucak.. biliyorum, tanıyorum.. sonra eve gidince ailesi burnundan getiricek olan bana olucak. benimnle eskisi gibi olucanı düşünme dedim, şuanda sıradan bir erkek arkadaşdan farkı yok benim için mesafe konusunda. bana ne yaparsan yap ama hep sev dedi ölürmüsün öldürürmüsün... şimdi buna msj attım, aradım, hatta söyledim dünyada erkek peşinde böyle koşan kız varmıdır bana neler yaptırıyosun sen diye... başladı yine sen neden böyle tatlısın demeye... bozuntuya vermedim.. hepiniz demişsiniz, evt bu çocuk bana döncek adım gibi biliyorum, ama şuda bi gerçekki bizim bununla sonumuz malesef yok bu arada bende yorumunu çok sıcak buldum canım çok tşk ederim. evt insanlara temiz kalple yaklaşırım birazda 6. hissim kuvvetlidir. az çok ne olduğunu anlarım yada ne olacağını

edamm, evet çok haklısın... nasipte varsa, hiçbirşey engel olamaz. ama birazda nasipte olana sahip çıkmak lazım diye düşünüyorum. yani ben şuan elimden geleni yaptım daha fazlası beni aşar, yapabileceğim birşeyde yok.. birde demezmi bana, ben seni hep beklicem.. sana şurdan bi kafa atarım neye uğradığını şaşırırsın dedim. neden dedi. terkeden sensin senmi beni bekliyosun dedim. güldü falan... son sözlerimide söyledim. seni artık bırakıyorum naparsan yap ben elimden gelenin fazlasını yaptım. artık yapabileceğim birşey yok dedim. öyle yani...

bu arada hepinize çok tşk ederim kızlar

İşteee böle olur tabi...

Kızlar telefonla aradı. Çok şaşırdım. Mutsuz olduğunu, geceleri uyuyamadığını söyledi. Oh beter olsun O telefon ettiğinde müsait değildim, sordu müsaitmisin diye hayır dedim. Ama sorun değil dedim. Sorun değilse kapatma dedi. Özlediğini sevdiğini söyledi.. Sonra face üzerinden msj falan attı. Dünde bir baktım faceden yine engellemiş. Çok sinir oldum, bir daha ulaşabilicekmisin bana kendi başına kal gör gününü yazdım. Hiçbirşekilde ulaşamıcak artık bana. ne hali varsa görsün pis

Arkadaşınız bunalımda..Tabiki sizi seviyor sadece erkeklik gösteremiyor tabi aile yapısı başka konular ailenin yüz çevirmesi onuda çok etkiler ..sürekli aklını karıştıran birileri olmalı size böyle yaptığı için..bence barışmalısınız gerçekten çok yazık sevginize..Ona acı çektirmek istiyorsan kötü davranma ümit ver ya da aynı dengesizliği sen ona yap ..ama hiç gereği yok bence sen onun yıllardır sevgilisisin al karşına deki bize yazık ailenle konuş sana yardımcı olıyım ben napabilirm diyebilirsin.Bilmiyorum ben mi safım ama biraz daha yanında olsan şuan boşlukta sana kayar kendini daha güçlü hisseder daha güçlü olabilir..Lütfen barışın ya gidip sizi erkek arkadaşıma anlattım oda üzüldü..erkek arkadaşın için de yanlış yapmış dedi ama seni istemeyen annesi ilerde bunun acısını çok severek aldığı gelinin ellerinden çeker falan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…