şükrediyorum halime, bundada vardır bir hayır diyorum. en azından bir insanın ne kdar yalancı olabileceğini, ne kadar dürüst olmayacağını gördüm. Allahımmmm... aklıma geldikçe deliricek gibi oluyorum.
fashionrose seninkine benzer bir olay biliyorum. ama o kızın halasının oğulunda bir engel vardı. nişanlısı aynı sebepten terk etti. adam başka ailesinde engel olmayan bir kızla evlendi ve ilahi adalet, onların engelli bir çocuğu oldu. kızda başka biriyle evlendi çocukları çok sağlıklı. böyle şeyler allahtan gelen dertler, ve bahane bulunamayacak şeyler. allah böyle insanları ıslah etsin... ben birde anlasam suçum günahım ne, neyime kusur buldularr :S
pink_angel bende bir ışık göremiyorum bu ilişkiye dair. bir kere işin içine ayrılık girdi.. sorunlar girdi. yanımda olsaydı sorunlar aşılsaydı, yine bir derece olabilirdi..
Kızlar bu arada be dayanamadım mesaj attımbeni seviyormuş, beninle bir sorunu yokmuş, soğumamış, haytatta olduğu sürece ben kalbinde olucakmışım.. ama uzak durmam lazımmış, aradan zaman geçince tekrar eski günlerimize dönücekmişiz... bir insan bu kadar gamsız olurmu.. evet olurrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?