Evlilik sorunları

Busra1205

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2019
111
32
98
Merhabalar çok bunaldım size birşey sormak istiyorum. Son zamanlarda eşimle aramızda arkadaşlık var. Bu iş evlilikten çıktı ev arkadaşlığına döndü. Bir sorunum olduğunda üzüldüğümde küstüğümde bana ne olduğunu sormaz ben küsmeden önce bana küser ben konuşana kadar da konuşmaz. Derdimi anlatmak istediğimde ise bağırarak çağırarak beni dinlemeden beni bastırır susturur. Napacağım bilmiyorum çıkmazdayım sanki

Karşınıza alıp neden boyle davrandigini sordunuz mu ? Fazla naz aşık usandırır derler.Acaba duygusalmisiniz devamli küsüp duruyormusuz.Siz biraz ılımlı olmayi deneyin isterseniz birsüre.Genelde erkekleri hep suçluyoruz ama onlar bizim gibi düşünemiyorlar maalesef biraz düz mantıklar.

Konuşmayı denedinizmi? Yada eşinize siz soruyormusunuz sorunu vs varmı diye? Belki eşiniz sizden yeterli ilgili göremiyordur.

Evde sürekli depresif misiniz? Hergün canınızı sıkacak birşey mi oluyor? Açıkcası biraz tavşan dağa küsmüş durumları mı sergiliyorsunuz. Detay vermediğiniz için soruyorum

Karşınıza alıp neden boyle davrandigini sordunuz mu ? Fazla naz aşık usandırır derler.Acaba duygusalmisiniz devamli küsüp duruyormusuz.Siz biraz ılımlı olmayi deneyin isterseniz birsüre.Genelde erkekleri hep suçluyoruz ama onlar bizim gibi düşünemiyorlar maalesef biraz düz mantıklar.
Ay bunları bence bızım kadar dusunemıyorlar kı dıye tepemize bı cıkardık. Nıye mal mı. Dusunsun. Her cınlıgı dusunuyorlar ya

Merhabalar çok bunaldım size birşey sormak istiyorum. Son zamanlarda eşimle aramızda arkadaşlık var. Bu iş evlilikten çıktı ev arkadaşlığına döndü. Bir sorunum olduğunda üzüldüğümde küstüğümde bana ne olduğunu sormaz ben küsmeden önce bana küser ben konuşana kadar da konuşmaz. Derdimi anlatmak istediğimde ise bağırarak çağırarak beni dinlemeden beni bastırır susturur. Napacağım bilmiyorum çıkmazdayım sanki

Eşinizin bağırması doğru değil ama bukadar kısa yazıdan biz ne anlayalım.
Daha önce iyi olup şimdi böyleyse nedeni bir çok şey olabilir.
Belki adamı anlamsız triplerle bıktırdınız.
Belki müneccim gibi konuşmadan anlamasını beklediniz.
Belki başkası var.
Belki adam gerçekten odun.
Binbir ihtimal var ama bir kaç satırdan anlayamayız.

Eşinizin bağırması doğru değil ama bukadar kısa yazıdan biz ne anlayalım.
Daha önce iyi olup şimdi böyleyse nedeni bir çok şey olabilir.
Belki adamı anlamsız triplerle bıktırdınız.
Belki müneccim gibi konuşmadan anlamasını beklediniz.
Belki başkası var.
Belki adam gerçekten odun.
Binbir ihtimal var ama bir kaç satırdan anlayamayız.
Bu konu sahiplerinin ortası yok ya destan yazıyorlar ya da 2 3 cümle yazıp bırakıyorlar.

Evde sürekli depresif misiniz? Hergün canınızı sıkacak birşey mi oluyor? Açıkcası biraz tavşan dağa küsmüş durumları mı sergiliyorsunuz. Detay vermediğiniz için soruyorum
Yok değilim aslında eşim s
Konuşmayı denedinizmi? Yada eşinize siz soruyormusunuz sorunu vs varmı diye? Belki eşiniz sizden yeterli ilgili göremiyordur.
speuyorum bi sorunum var neden böylesin ilk iyi ikinci gün aynı yerden devam ediyor

Ay erkekler küçük bir çocuk gibi çok takma kafana çay kahve yap normal sohbet muhabbet etmeyi dene baktın başaramıyosun çekil kenara müzik dinle kitap oku ne bileyim telefonla falan oyna

Back
X