- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Kabullenilmis affedilmis üzerinize gelmek istemiyorum hersey sizin icin daha zor ama aldatilmayan kadin yok seklinde icinizi ferahlatmayin belki bu cunleyibde esinizden duydunuz aman ne var butun arkadaslarim aldatiyor yada esini aldatmayan adam yok belki bilincalti .. bakin kendinize bir iyilik yapın ve bu guven sorununuzu aşın.aldatmayi kabullenmisim gibi niye algiladiniz benimde babamin aldatmadigindan eminim ama bu devirdeki adsmlarda girmiyorum
ne biri kız 2 kere aldatmış okumadın mıYanı butun suç kadınlarda ? Kadınlar kocana sarkıntılık etmese kocanın o taraklarda hiç bezi yok değil mi?
pekı şu aklına gelmıyormu tekrar yapıyormudur dıye? Sonuçta 1 kere yapan 1 kere daha yapar ve sizin kocanız baya baya profesyonel..
ewt diyorum yapmayacak anlamina gelmiyo iyi bi insanken herkesin heveslenerek baktigi bi adamken yapti ama ilkseverde birakmak istemedim daha ddoğrusu birakip gittim ama birakmadi son bi sans verdim arti hrmen hissedebilen bi insanim kendime guvenimde var cok şükür guzelligimde yerinde ama dedigim gibi olabiliryormus bende emindim bi zamanlar esimdenİşte o derece profesyonel demek ki
Şimdi bi de affedildi iyice meydanı boş bulabilir
Sorma ya saf olduk 5 dk daBide millete saf diyorCanım ya...
ay bi siz düşünüyorsunuz bunari daha yapmaz diye oturmuyorum ewdene biri kız 2 kere aldatmış okumadın mı
Haydeeeee 2 mine biri kız 2 kere aldatmış okumadın mı
Güzellikle veya senle bi ilgisi yok bununewt diyorum yapmayacak anlamina gelmiyo iyi bi insanken herkesin heveslenerek baktigi bi adamken yapti ama ilkseverde birakmak istemedim daha ddoğrusu birakip gittim ama birakmadi son bi sans verdim arti hrmen hissedebilen bi insanim kendime guvenimde var cok şükür guzelligimde yerinde ama dedigim gibi olabiliryormus bende emindim bi zamanlar esimden
what?ay bi siz düşünüyorsunuz bunari daha yapmaz diye oturmuyorum ewde
asla esim her erkeKabullenilmis affedilmis üzerinize gelmek istemiyorum hersey sizin icin daha zor ama aldatilmayan kadin yok seklinde icinizi ferahlatmayin belki bu cunleyibde esinizden duydunuz aman ne var butun arkadaslarim aldatiyor yada esini aldatmayan adam yok belki bilincalti .. bakin kendinize bir iyilik yapın ve bu guven sorununuzu aşın.
kabullenmedim simdilik affettim ama burasida dahil cevremde dahil cookk aldatilan var ondandir belki bu dusuncelerimKabullenilmis affedilmis üzerinize gelmek istemiyorum hersey sizin icin daha zor ama aldatilmayan kadin yok seklinde icinizi ferahlatmayin belki bu cunleyibde esinizden duydunuz aman ne var butun arkadaslarim aldatiyor yada esini aldatmayan adam yok belki bilincalti .. bakin kendinize bir iyilik yapın ve bu guven sorununuzu aşın.
ayri yatan ben degilimİki taraf da teşvik edebilir illa bir tarafın etmesi gerekmez.
Ama asıl sorun ayrı yatmanız. Amaç ne?
Kardeş biz eşimizden değil kendimizden eminiz sen olayı yanlış anladınewt diyorum yapmayacak anlamina gelmiyo iyi bi insanken herkesin heveslenerek baktigi bi adamken yapti ama ilkseverde birakmak istemedim daha ddoğrusu birakip gittim ama birakmadi son bi sans verdim arti hrmen hissedebilen bi insanim kendime guvenimde var cok şükür guzelligimde yerinde ama dedigim gibi olabiliryormus bende emindim bi zamanlar esimden
Olabilir kim alatiliyorsa aldatilsin sen kendini düsün ve birak gitsin zaten duzgun gitmiyormus hic bisey tutulur yani yok bi hata da degil onun ki bilerek yapilmis ve duygusal biseyler var durma kac kac yazik degil mi gencligine gizelligineasla esim her erke
kabullenmedim simdilik affettim ama burasida dahil cevremde dahil cookk aldatilan var ondandir belki bu dusuncelerim
Oda sana dememiş ki zatenayri yatan ben degilim
profosyonel olsaydi hemencecik yakalanmazdi ikinci msjda yakaladimİşte o derece profesyonel demek ki
Şimdi bi de affedildi iyice meydanı boş bulabilir
benim esim face ve diger sosyal siteleri kullanmiyor isten ewe evden ise bensiz asla yatmaz her gun arar sorar telefonunu netten kontrol ettigim bi insan asla tlfnunu benden saklamadi böyle bi adamken aldatti
bana demis
Oda sana dememiş ki zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?