Evlilik teklifi alamamak!

yani seni cepte biliyordur ondan evlenme teklifi etmiyordur.
mesele benim hanzo sevglmde zaten 4 bucuk yıl olmus gelip seni isteyelm ne evlenme teklifi dedi dün telefonda.
böyle bir öküzle evleneceğim işte ki neden evlenmek istdiğimide bilmiyorum ne b*k varsa artk.

Onemli olan evlilik teklifi degil de icraate gecmesi bence. Esim bana evlenme teklif ettiginde dugunumuze iki hafta vardi :)

sevgisinden eminseniz siz teklif edin

Evlenme teklifi bekliyorsan esya falan bakmayacaksin . Hem evlilik konuş hem teklif bekle. Önce teklif etsin kabul et sonra konuşmaya başlayın nişan eşya işlerini.

Zaten cevabi biliyor ki adam niye etsin.
Ama evlilik teklifi ettiginde Hayır diceksen o zaman heyecanli olabilir :)

teklifi neden ertelediğini vs bilmem de bana ben de çalışırım dedim demeniz değişik geldi

yani evlenmek iki kişilik

çalışın şimdiden tutun ucundan hazırlıkların

yani neyine güvenip de evleniyorsun diyen çıkabilir ona 1500 TL ile ama 3000 Tl olunca evlenilir der herkes

belki istemem dersin sonra içinde kalır vs vs diye düşünüyordur adam

Adam evlenir evlenmesine de. Ki mobilya falan da bakiyomussunuz. Teklife gerek yok. Ama 1500 aliyomus. Su zamanda gecinilcek bir para degil. Adam bu konuda hakli. Sen de hemen bir ise gir. Evlenmeyi bekleme.

Ben de alamadim hala
2,5 yil oldu evleneli,oglan 13 aylik oldu ellerinden oper. Daha haaaaala teklif edecek

belki teklif etmek ve evlenmek için programı vardır ve süpriz yapacaktır... Size belli etmek istemiyor olabilir mi?

Sen bekle bakalım biraz daha:)
evet şuan ona yetiyomuş ona ama aslında bekar sonuçta artması gerekir ama eĺinde paea turamıyı çok bende calısıcam diyorum bide hemen yarın evlenelim demiyorum ona sadece bi adım belki zamanla iş degisikligi flan olur yada birimıž memur olurz kısmet ama bunları beklemekte saçma geliyo çünkü olmayadabiliř uzun süre asgari maasla geçinen ınsanlar tanıyorum

Son düzenleme:
Evliligi düşünmemek gibi bi durum yok öle olsa konuşmak bile istemez bu konuyu benimle düşünmüyosa neden kredisine eşyasına kadar konuşsun benimle yakın zamanda edermi blmıyorm ama etcek olsa konu açıldgnda benmle tartsmazdı sanırım sürekli aynı konu deyip kızıyo ailesiyle bi sorunumuz yok onunlada bu konu dışında ciddi sorunlarımız yok önceden oluyodu ama artık oturdu ilişkimiz. o konular bana ait deil arkdaşım açmıştı teşekkür ederim yorumunz için

gerekirse ben de çalışırım demek yerine git işe gir çalış. hayatın gerçekten ne kadar zor olduğunu sen de gör o da senin ciddiyetini anlasın.
29 yaşındasın oturduğun yerden evlenme teklifi bekleyeceğine kendine bi hayat kur. başkasının sana kuracağı hayatı bekleme..

Anlıyorum açıkçası benimkinin madđi olarak hazır olmadığını düşünüyorm oyüzden bekleđim sižın beklemeniz için sebep yoksa karşınıza alıp konuşun yıllarınızı kime hediye ettiğinize dikkat edin, zaman önemli sonu guzel bitecekse beklenmelı Allah yüzümüzü kara çıkarmasın inşallah

Bugüne kadar sadece otrup beklemedim iş başvuları yaptm olmadı snra sınavlara calıstım memurluk çok istediğim için oda olmadı artık beklemem zaten söylediğim gibi yine iş bulamazsam gider babamla çalışırım kimseye yük olmayı düşünmüyorum bende mutlu deilim evde olmaktan

Adam evlenir evlenmesine de. Ki mobilya falan da bakiyomussunuz. Teklife gerek yok. Ama 1500 aliyomus. Su zamanda gecinilcek bir para degil. Adam bu konuda hakli. Sen de hemen bir ise gir. Evlenmeyi bekleme.
Haklısınız zaten o düşüncedeyim ama bı evlenme teklifiyle hemen dünya evine gìrmiycezki sonuçta

keşke ben evlilik teklifini sürünseydim diyorum:)
daha 2 aylık sevgiliyken evlenme teklifi aldim eşimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…