Oluyo zaten isteyenler ama ona söylemiyorum zaten benim görücü usulüne sıcak bakmadığımı ailemin bu konuda baskı yapamayacağını biliyo rahat oyüzden ben içinden gelsin kendi etsin istiyorum ama olmuyo çok üžülüyorum bu duruma ben onunla yaşamak için sabırsızlanırken onun bi teklifi çok görmesi ağırıma gidiyo
Ben bu zamana kadar hep maddiyat yüzünden beklediğini düşünüp hak verdim ona anlayışlı olmaya calıştım ama birikim yapılmıyo bekledikçe değişen biseý yok zaten kredıyle alıcaz yapıcaz diyo sonra alcağı paraylada borcu kapatırız iste bunu öğrendigmden berı nıye ozaman bekliyoruz erteliyo diye bu soru yiyip bitıřiyo benı tek maasla.zor tamam ama bende çalışıcam diyorm herseýı ondan beklemiyorm bana şu zaman yaparız demıyo bi zaman veemiyo yakında diyo sadeceBenim kuzende en son 2 senelik sevgilisiyle sozde ev esyalari, koltuk takimlari bakiyorlardi, cocuklarina isim bile karar veriyorlardi noldu hicbisey. Heruf zirt diye bir dondu ve "ben evlenmeyi dusunmuyorum" dedi bitti iliski.
Erkek arkadasin boyle yapcak demiyorum, beynine girmedim sonucta belki aklinda baska bisey var, belki korkuyor, bunu biz bilemeyiz yani ama kesin tek sey var o da sizin sartlariniz, anlattigin kadariyla evliliğe mani gozukmuyor.
Sizce istemiyomu ama seviyo gibi inanıyorm seven insan niye istemezki sabırsızlanmazki evlilik için bunu aklım almıyoİçimde yaradır benim teklif konusu
Biz henüz sevgiliyken çok farklı evlilik teklifi fikirleri olduğunu söylerdi , değişik bişey yapacaktı ama nişan bile oldu teklif yok hala . Baya da umutluydum yani nasıl olacak acaba diye
Yarın unutmazsam hatırlatma yapayım bari
Konunuza gelirsem maddi olarak değilde manevi olarak bi erkek hazır ise evliliğe diğer unsurları düşünmüyor . Önemli olan sizinle bi ömür geçirmeyi gönülden istemesi .
Bende konuşmak istiyorum yarın konuşucam inşallah bu sefer net cevaplar verir belirsizlik içinde kalmak kötü
Seviyor veya sevmiyor bilemem .Sizce istemiyırmu ama seviyo gibi ınanıyorm seven insan niye istemezki sabırsızlanmazki evlilik için bunu aklım almıyo
Rest çekmek çok çirkin geliyo ama sonunda beni buna mecbur etcek gibi görünüyo inş gerek kalmaz böyle şeylere hakkımızda hayırlısı olsunBen olsam söylerdim ya adam gibi gel şunun adını koyalım yok istemiyorum dersende hadi oğlum sen yoluna ben yoluma .... ama sen böylede söyleme
Sık görüşebilsek ve yaşlarımız daha genç olsa sorun etmezdim beklerdim ama artk bende çok istiyorm zorumada gidiyoSeviyor veya sevmiyor bilemem .
Mesela biz 10 yıldır birlikteydik , bunun 4 yılı arkadaşlık evresiydi 6 yıldır sevgiliydik . Ama henüz bu yaz nişanlandık .
Önemli olan insanın manevi olarak kendisini bu sorumluluğa hazır hissetmesi .
Belki çok seviyor seni ama şüpheleri var ya da kendinde o sorumluluğu alma gücünü bulamıyordur .
Ozaman bana baştan ümit vermeseydi yazın olur dedi sonra erteledi ciddi bi sebep oLsa anlarm ama bukadarı bencilce geliyo iki kişi yaşadık bu ilişkiyi baştan konuştuk uzatmıycam demiştiSeviyor veya sevmiyor bilemem .
Mesela biz 10 yıldır birlikteydik , bunun 4 yılı arkadaşlık evresiydi 6 yıldır sevgiliydik . Ama henüz bu yaz nişanlandık .
Önemli olan insanın manevi olarak kendisini bu sorumluluğa hazır hissetmesi .
Belki çok seviyor seni ama şüpheleri var ya da kendinde o sorumluluğu alma gücünü bulamıyordur .
İnşallah canım Rabbim hayırlısı ile sevdiğinle evlenmeyi ve çok mutlu olmanızı nasip etsin inşallah amin canımRest çekmek çok çirkin geliyo ama sonunda beni buna mecbur etcek gibi görünüyo inş gerek kalmaz böyle şeylere hakkımızda hayırlısı olsun
Aminnnnn çok amin teşekkürler yorumlarınız içinİnşallah canım Rabbim hayırlısı ile sevdiğinle evlenmeyi ve çok mutlu olmanızı nasip etsin inşallah amin canım
Aynen canm ınsallah tatlı dille hallolur herşeý bölé dönüm noktası olcak bişeyde zoraki ve baskıyla yapsın istemiyorm konuşucam mantklı bı sebebi varsa hanfendice beklerim gereksiz bahaneler sunarsa bende çekilirim gerisini o düşünsün o kaybeder ben elimden geleni yaptımBaştan kızmıştım sana bu kadar yüz verdin al bak seni üzüyor diye ,
ama işte biz kadınların hissettiği gibi değil bu karşı cins anlayışları kıt onların anlayacağı dilden konuşmak lazım yumuşak konuştun olmuyor sert konuşsan oda cıks olmaz bilmiyorum artık en iyisini sen bilirsin onu tanıyan sen.
Ben bu zamana kadar hep maddiyat yüzünden beklediğini düşünüp hak verdim ona anlayışlı olmaya calıştım ama birikim yapılmıyo bekledikçe değişen biseý yok zaten kredıyle alıcaz yapıcaz diyo sonra alcağı paraylada borcu kapatırız iste bunu öğrendigmden berı nıye ozaman bekliyoruz erteliyo diye bu soru yiyip bitıřiyo benı tek maasla.zor tamam ama bende çalışıcam diyorm herseýı ondan beklemiyorm bana şu zaman yaparız demıyo bi zaman veemiyo yakında diyo sadece
Sınavlarım oldugu ıcn dönem dönem iş baktm çok üstünde durmadm artk daha yoğun bakıcam ve bulamazsam.babamın işyeri var orda çalışabilirm.Evde oturmak isteyen bi ınsan deilim zaten onada bütün yükü vermem çalışıp yardımcı olurum tabiykiCaliscam demeyle ha diye iş bulunmuyor biliyorsunuz. Bence caliscam demek yerine is arayın, bir ise girin çalısın önce. Belki O da biraz olsun rahatlar. Maaşı cok azmış ben atlamışım onu.
Çok haklısınız herşey onların iki dudağına bakıyo bizim ne zaman isteđiğimız onemsiz sanki keyflerine göreEşimle sevgili olduğumuz dönemde, her geleceğe dair bir öneride bulunduğunda 'iYi de evlilik teklif ettin, ben de kabul ettim öyle mi, varsayımlar üzerine konuşmak yersiz' der, konuyu kapatırdım.
Siz de öyle yapın.
Şu erkekler de bilsin artık, karşıdaki insana sormadan kendilerince plan programa girilmez, hint kumaşı değiller beklenilsin dursun yıllarca!
Sen bekle bakalım biraz daha:)İnşallah öyledir canm bukadar zaman emek verdım sevdim bekledim artık zamanı geldıde geçiyor son anda bana yamuk yapmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?