Evlilik teklifi aldim beyefenedinin üstune kustum

Hahahaha cok komikmis cidden
Evlenme teklifini zaten kabul etmeyecekmissiniz ki bu kadar dert etmeyin

Kızlar doğu da öğretmenim 3 yıldır . Çok yakın bir arkadaşım vardı o bu sene benim bulunduğum yere atandı.Ben yakın arkadasiz zannediyorum yardım etmeye çalışıyorum ev bulmaya felan çalıştık
. Sonra bugün dışarıda yemek yemek için bulustuk. Bana dedi ki ben senin için bu şehri yazdım dedi evlilik teklif etti ben de o an heyecandan mi nedir hiç basima gelmemişti daha önce kusmaya basladim .Rezil olduğuna mi yanayım yoksa yakın arkadaşıma ne dicem şimdi hiç evlilik düşünmüyorum o gözle bakmadım ben ona
Çok tatlısınız yaaa. Kusma nedeninizi anlayamadım heycan mi stres mi yedikleriniz mi hasta mıydınız????
Açıkçası ben arkadaşız zannediyordum lafınızı hiç doğru bulmuyorum çünkü adam hoşlanıyorum seviyorum falan değil evlenme teklif etti diyorsunuz. Bunun öncesinde ona bu umudu veren çok sağlam net davranislariniz olmuştur. Eğer onunla böyle bişey düşünmüyorsanız net konuşun ve iletişimi kesin çünkü belli ki arkadaş sınırlarını koruyamayacaksiniz

Kızlar doğu da öğretmenim 3 yıldır . Çok yakın bir arkadaşım vardı o bu sene benim bulunduğum yere atandı.Ben yakın arkadasiz zannediyorum yardım etmeye çalışıyorum ev bulmaya felan çalıştık
. Sonra bugün dışarıda yemek yemek için bulustuk. Bana dedi ki ben senin için bu şehri yazdım dedi evlilik teklif etti ben de o an heyecandan mi nedir hiç basima gelmemişti daha önce kusmaya basladim .Rezil olduğuna mi yanayım yoksa yakın arkadaşıma ne dicem şimdi hiç evlilik düşünmüyorum o gözle bakmadım ben ona
Ay siz çok yaşayın çok tatlısınız :KK70:
Bence denemeye değer ya ay ne şeker :KK70:

Back
X