- 26 Eylül 2013
- 1.832
- 2.513
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu diyene kadar bebesi olur![]()
O ney kızSiz evleneceksiniz :)) turnbackthehandsoftime demisti dersin![]()
yok bence he diyin bu cocugaAyy kızlar iyi ki yazmisim.Ben çok rezil oldum saniyordum
Ayy kızlar iyi ki yazmisim.Ben çok rezil oldum saniyordum
bende tanıştığımız gece eşimin ayakkabısına kusmuştum
sıkıntı yok olur bu iş![]()
Ne rezili ya, karnında kelebekler uçuşmasının vücut bulmuş halisin işteAyy kızlar iyi ki yazmisim.Ben çok rezil oldum saniyordum
ayrinti istiyok![]()
bi an gercekten ayran sandım ahahahaahahhaayranı fazla kaçırmışım
mekandan çıkışta o an için iğrenç şu an için komik olay vuku bulduydu:))
Çok tatlısınız yaaa. Kusma nedeninizi anlayamadım heycan mi stres mi yedikleriniz mi hasta mıydınız????Kızlar doğu da öğretmenim 3 yıldır . Çok yakın bir arkadaşım vardı o bu sene benim bulunduğum yere atandı.Ben yakın arkadasiz zannediyorum yardım etmeye çalışıyorum ev bulmaya felan çalıştık
. Sonra bugün dışarıda yemek yemek için bulustuk. Bana dedi ki ben senin için bu şehri yazdım dedi evlilik teklif etti ben de o an heyecandan mi nedir hiç basima gelmemişti daha önce kusmaya basladim .Rezil olduğuna mi yanayım yoksa yakın arkadaşıma ne dicem şimdi hiç evlilik düşünmüyorum o gözle bakmadım ben ona
Ay siz çok yaşayın çok tatlısınızKızlar doğu da öğretmenim 3 yıldır . Çok yakın bir arkadaşım vardı o bu sene benim bulunduğum yere atandı.Ben yakın arkadasiz zannediyorum yardım etmeye çalışıyorum ev bulmaya felan çalıştık
. Sonra bugün dışarıda yemek yemek için bulustuk. Bana dedi ki ben senin için bu şehri yazdım dedi evlilik teklif etti ben de o an heyecandan mi nedir hiç basima gelmemişti daha önce kusmaya basladim .Rezil olduğuna mi yanayım yoksa yakın arkadaşıma ne dicem şimdi hiç evlilik düşünmüyorum o gözle bakmadım ben ona
ayranı fazla kaçırmışım
mekandan çıkışta o an için iğrenç şu an için komik olay vuku bulduydu:))
Nasıl yani kusmuk masayı atlayıp nasıl beyfendinin üzerine geliyor?
Tanzikli miydi o kadar![]()