- 15 Haziran 2016
- 7.898
- En iyi cevaplar
- 1
- 21.022
- 348
- 39
- Konu Sahibi itsgalatea
-
Maşaallah yavrumaAh eksik olma arkadaşım.
Duygular karşılıklı.
Büyüyor şükürler olsun bugünlerimize…
Valla alın benden de o kadar ben fotoğraf bile olsun mu aslında ikilemimdeyim ama sosyal medyaya falan koymam ben.valla o düğün videoları fotoğraflar evlilik teklifi çekimleri vs kimseninkini merak edip izlemedim.kendiminkini de attım bir köşeye yerini bile bilmiyorum şu an.hele şu devamlı fotoğraf çektirip instasına vs koyanlar yok mu?aslında anı yaşamıyorlar ne onlar ne düğünü olanlar vs.eğlenmiyorlar ki.nasıl güzel görüntü veririz onun peşindeler.o arada da dediğim gibi anı kaçırıyorlar.
Yani yüzük bakıyorsanız siz evlenmeyi istiyorsunuz o da istiyor. Niye evlenme teklifi etsin … ben evlenmeye karar vermiş çiftlerin evlilik teklifini anlamıyorum çokİyi geceler herkese,
Sorum şu, Evlilik teklifi sürpriz mi olmalı ? Teklifiniz sürpriz olmadıysa nasıl oldu ?
Bana ilk kez Ağustos ayında bahsetmişti ( bana göre ilk teklif o ) günümüze kadar da zamana yayarak konusunu ara sıra açtı.Yakın zamanda da yüzüğe birlikte baktık ( bana nasıl olsun diye sordu ) ama teklif yok henüz.Yüzüğü de aldı diye biliyorum götürüp başkasına takmazsa aldığı şeyi teklifi bekliyorum.Ama değişik bir süreç Yani ne zaman teklif edeceği belli değil falan.Hatta edeceği de hala belli değil gibi.Diyorum bazen ne süprizi kaldı bu iş böyle mi oluyor ? Belki tecrübelerinizi duyarım diye buraya yazayım dedim.
Güzel geceleriniz olsun
Ben “bu işin süprizi mi kaldı zaten “ dedim.O da , “sonra güzel teklif olmazsa üzülürsen sonra “ dedi.”Ne yani sanki en fazla bir yemek olur “ dedim.Bu minvalde konuşuldu süpriz beklemediğim de belli aslında sadece işte çıkarıp verecek :) Birde nazara inanırım ben koyamam bir yere fotoğraf falan da.Kalabalık olsa utanırım falan.En iyisi şık bir yemek ve masada söylemesi gibi aslında.Yani yüzük bakıyorsanız siz evlenmeyi istiyorsunuz o da istiyor. Niye evlenme teklifi etsin … ben evlenmeye karar vermiş çiftlerin evlilik teklifini anlamıyorum çokeşime de söyledim teklif etme zaten evleneceğiz işte diye ama içimde kalır diye yine o bir sürpriz hazırlamıştı.
Bana kalırsa evlilik teklifi isteyen kişi etmeli teklifi, siz istiyorsanız siz meselasürpriz istiyorsanız sürprizli, doğal istiyorsanız spontane… herkesin zevki farklı. Ben gerek görmeyen taraftım. Siz ne istiyorsanız paylaşın sevgilinizle, sonra beğenmeme durumu olmasın
Şimdi ben ne zaman edeceği belli değil diye sürekli şık buluşmak zorunda mıyım şsldlflfşffççEvlilik konusuyorduk, ailelerimiz de tanismisti ama teklif yoktu ortada. Bir gun yemege gittik orda normal sekilde teklif etti, yuzugu verdi. Ama yemekten once anlamistim edecegini, cunku sanki yemege gitmemiz cok onemliymis gibi, yarin aksam seninle guzel bir yemek yiyelim, ben şık giyinicem gibi seyler soylemisti:)
Bence bu saatten sonra beyefendi ne yaparsa yapsın zaten sürpriz olmayacak. Evlilik belli ki aranızda konuşulmuş, yüzük seçilmiş. Birçok ilişkide böyle oluyor zaten. Sonra erkek kendine göre mükemmel teklifini yapınca da kadınlar hayal kırıklığına uğruyoruz. Çünkü yapılan gerçek bir sürpriz değil. Zaten bunu uzun zamandır beklediğimiz için de beklentilerimiz karşılanmamış oluyor, yeterince heyecanlı, mutlu ve tatminkar hissetmiyoruz.
Erkeklerimizin mükemmel evlilik teklifi fikirleri de tuzu biberi elbette olayın
Bence hâl böyleyken teklife gerek yok. Biz birbirimizin aileleriyle bile tanışmıştık. Evlilik çoktan konuşulmuştu aramızda. Birlikte geçirelim, başbaşa bir akşam olsun diye sözleştiğimiz bir gece evde yemek masasında çıkarıp güzel sözler söyleyip takmıştı. Şahsen bin teklife değişmemorganizasyon, güllü masalar, ışıklar vs. bana gerekli gelmiyor. Bir şeyden de eksik kalalım. Önemli olan huzurumuz modundayım.
Bu sadece benim fikrim. Umarım gönlünüze göre olur.
Orası da öyle tâbiivalla o düğün videoları fotoğraflar evlilik teklifi çekimleri vs kimseninkini merak edip izlemedim.kendiminkini de attım bir köşeye yerini bile bilmiyorum şu an.hele şu devamlı fotoğraf çektirip instasına vs koyanlar yok mu?aslında anı yaşamıyorlar ne onlar ne düğünü olanlar vs.eğlenmiyorlar ki.nasıl güzel görüntü veririz onun peşindeler.o arada da dediğim gibi anı kaçırıyorlar.
Ben de eşimin bana yüzük aldığını anlamıştım 3 ay her buluşmada bu sefer gelecek dedim gelmedi hep buluşmaya süslü guttim6olmadi. En sussuz halde gittiğim artık beklemeyi bıraktığım vakit geldi,İyi geceler herkese,
Sorum şu, Evlilik teklifi sürpriz mi olmalı ? Teklifiniz sürpriz olmadıysa nasıl oldu ?
Bana ilk kez Ağustos ayında bahsetmişti ( bana göre ilk teklif o ) günümüze kadar da zamana yayarak konusunu ara sıra açtı.Yakın zamanda da yüzüğe birlikte baktık ( bana nasıl olsun diye sordu ) ama teklif yok henüz.Yüzüğü de aldı diye biliyorum götürüp başkasına takmazsa aldığı şeyi teklifi bekliyorum.Ama değişik bir süreç Yani ne zaman teklif edeceği belli değil falan.Hatta edeceği de hala belli değil gibi.Diyorum bazen ne süprizi kaldı bu iş böyle mi oluyor ? Belki tecrübelerinizi duyarım diye buraya yazayım dedim.
Güzel geceleriniz olsun
Çok şükür bugünlerimize…Maşaallah yavruma
Sen nasılsın peki gönlün biraz ferahladı mı?
İftar menülerinden tanıyorum seni, muhabbetimiz oldu birkaç yıldır, durup durup aklıma gelen halini hatrını merak ettiğim yüreğime dokunan insanlardansın
Şimdi farkettim ki ben acıları olan insanları gönlüme misafir ediyorum, daha naif daha candan oluyorlar senin gibi
Aaaa konuşasım varmış çenem düştü
Öperim yavrunu
Sevgili olduğumuz ilk ay bi göle gezmeye gitmistik, gölün kenarında bir kule vardı oraya çıkıp manzarayı izlerken bana ‘Burayı unutma’demişti, 4 sene sonra orada evlenme teklifi etti sürpriz olmuştuİyi geceler herkese,
Güzel geceleriniz olsun
Erkek arkadaşınız romantik biri mi ?Süpriz miydi ama mesela şaşırdınız mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?