- 18 Kasım 2019
- 189
- 177
- 53
- Konu Sahibi birkimsecik
eder yahu eder hemde çok eğlenceli olur eğer içinden geliyorsa tabii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Etme etme. Ben eşime tanışmadan önce seni beğeniyodum dedim diye beni sen tavladin diyorHanımlar herkese merhaba
Erkek arkadaşımla ciddi düşündüğümüz, güzel bir ilişkimiz var. Allah izin verirse evleneceğimizi biliyorum o yönde konuşmalarımız oluyor ama ne zaman bilmiyorum. Dün de bana espirisine bir video gönderdi. Kadın evlilik teklifi ediyor sevgilisine, sonra videonun üzerine konuştuk gülüştük falan. Bende şimdi kendi kendime, niye olmasın? diyorum. Çokta espirili güzel olur. Olmaz mı?Şaka bir yana bu adam ne zaman teklif edecek yahu? :)))
Yani esprili olabilir. Ama ben yapmazdım. O teklif etsin isterim.Hanımlar herkese merhaba
Erkek arkadaşımla ciddi düşündüğümüz, güzel bir ilişkimiz var. Allah izin verirse evleneceğimizi biliyorum o yönde konuşmalarımız oluyor ama ne zaman bilmiyorum. Dün de bana espirisine bir video gönderdi. Kadın evlilik teklifi ediyor sevgilisine, sonra videonun üzerine konuştuk gülüştük falan. Bende şimdi kendi kendime, niye olmasın? diyorum. Çokta espirili güzel olur. Olmaz mı?Şaka bir yana bu adam ne zaman teklif edecek yahu? :)))
Evet erkekler böyle gerçekten. Havalara giriyorlar.Etme etme. Ben eşime tanışmadan önce seni beğeniyodum dedim diye beni sen tavladin diyor![]()
Sevdiğim ve sevildiğim kişi ile evlenmek istiyor olmam, çok meraklısıymışım gibi mi göründü oradan?Asla etmem. Ve etmemeli de.
Neden bu kadar meraklısıymış gibi davranıyorsunuz ki?
Ah şu maddi sebepler :) bir de pandemi..biraz zaman ver ona belki maddi sebepleri düşünüyordur :)
ay valla bende merak ettimNaptın ettin mi teklifi?