- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi derdime derman
-
öyle sosyal medya görgüsüzü değilimdir ama içimde kaldı
çok romantiktir hiç böyle hayal etmemiştim
14 şubattan umudum varBir zaman sonra dile getirmek daha zor oluyor galiba sipariş gibi..
Benim ki gizli romantiktir. Dışarıdan belli etmez. Ufak tefek sürprizleri vardır sadece. O yüzden dile gelemedi yüzüğü verirkenYanımızda da gürültücü bir grup vardı. Zaten evlilik için çıktık yola.
İlk başlarda takılsam da, benim neyim eksik ya diye gibi düşünsem de insan sonra amaan boşver diyor.
He arada laf sokma hakkımı her zaman gizli tutuyorum
Sizin de her şey ortada bence yapmacık bir soru artık o.. Tabi bir restorantta yemek bile ayarlayıp yapabilirdi. Belki yapar dur bakalım..
zaten bahsettiğim bu, bir yemek bir yüzük.. o da yok yani. istemede takcak herhalde
ben de sevmem öyle şey.. güzel bir yemek, yüzük o kadar :) kendi de biliyor bunu ama. bence çok geç kaldıValla benimki askerden geldi, Nisan gibi gelirsiniz artık nişanı yaparız, 1 sene takılırız sonra evleniriz dedim. O da ok dedi. Evlenme teklifini de bir akşam yemekteyiz, yüzük çıkardı, adettendir olmazsa olmaz dedi. Bu yani. Ama çok uyardım, sakın bana film çevirme, süpriz yapma, nefret ederim, evleneceğim varsa da evlenmem senle dedim. Korktu zaar
ahh ahh ben onun düşünmesi bekledim. bu kadar ilerliyoruz zamanıdır diye düşünmesini ama yokevlilik teklifi almadan ailelerle bile tanıştırmadım ben.
o diz çöküleceeeek
yapıcak illa ama ne bileyim isteme geldi nerdeyse. geç kaldığını düşünüyorumSen söyle olmazsa, yani minik bir yemek organize bile edebilirsin, özel bir konuşma filan olur hani. Hem büyük işlere girmemiş olursunuz hem de güzel bir hatıra olarak kalır.
şimdiden odun mu oldu acabaişte erkek milletine de yazık, içinden geliyor bir şey yapıyor biz tazelerin beklentisi yükseliyor. alışırsın
14 şubattan umudum varlaf dokundurcam zaten o kesin
2 ay oldu tarih alalı, en azından tarih alındıktan sonra taze taze beklerdim
Ah canım sorma beyaz eşya da baktık, mobilya da, tabak çanak da, o zaman bile içten içe beklentideyim ben saf safTazeyken yapılmayınca sonra daha zor işte. Beyaz eşya bakarken "evlenme de teklif etmedin zaten hıh" diyordum adama
Ya hani şimdi paylaşıyorlar ya adam kocaman pankartlar hazırlatıyor, mumlarla kalp yapıyor, yazdırıyor, kız ağlıyor ıh mıh evet falan sahneleri, içimden "sen evlenince görürsün romantizmi o büyü nasıl bozuluyor bak" diyorum.
Hiç mi hiç romantik gelmiyor. Yani evlendikten sonra monoton hayat aklıma geliyor. Belki yaşamadığım için bilmiyorum ama bana yapılsa zaten ağlayamayan biriyim kesin gülerdim.
HAHAHAlmadım.
istediğim buydu ama etmedi yani. zaten 4 aylık sevgiliyken tarih aldık. hızlı ilerdiBütün bu hazırlıklar olmadan olmalıydı evlilik teklifi. Düğün yeri bile hazır ne teklifi allahaşkına.. şu durumda teklif beklemeniz çok saçma.
Sevgiliylen teklif aldım,tekliften sonra babama durumu anlattım ve tanışmaya geldiler. Süreç böyle başladı,olması gerektiği gibi.
HAHAHeşinize lafını yapmışsınızdır mutkala
Bizde 3 aylık sevgiliydik teklif etti :) artık teklif için geç.. etsede heyecanı olmaz adam için.zaten cevabın belli.istediğim buydu ama etmedi yani. zaten 4 aylık sevgiliyken tarih aldık. hızlı ilerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?