Evlilik teklifinizi ne zaman aldınız ?

öyle sosyal medya görgüsüzü değilimdir ama içimde kaldı
çok romantiktir hiç böyle hayal etmemiştim

Bir zaman sonra dile getirmek daha zor oluyor galiba sipariş gibi..
Benim ki gizli romantiktir. Dışarıdan belli etmez. Ufak tefek sürprizleri vardır sadece. O yüzden dile gelemedi yüzüğü verirken Yanımızda da gürültücü bir grup vardı. Zaten evlilik için çıktık yola.
İlk başlarda takılsam da, benim neyim eksik ya diye gibi düşünsem de insan sonra amaan boşver diyor.
He arada laf sokma hakkımı her zaman gizli tutuyorum
Sizin de her şey ortada bence yapmacık bir soru artık o.. Tabi bir restorantta yemek bile ayarlayıp yapabilirdi. Belki yapar dur bakalım..

Valla benimki askerden geldi, Nisan gibi gelirsiniz artık nişanı yaparız, 1 sene takılırız sonra evleniriz dedim. O da ok dedi. Evlenme teklifini de bir akşam yemekteyiz, yüzük çıkardı, adettendir olmazsa olmaz dedi. Bu yani. Ama çok uyardım, sakın bana film çevirme, süpriz yapma, nefret ederim, evleneceğim varsa da evlenmem senle dedim. Korktu zaar

14 şubattan umudum var laf dokundurcam zaten o kesin
2 ay oldu tarih alalı, en azından tarih alındıktan sonra taze taze beklerdim

ben de sevmem öyle şey.. güzel bir yemek, yüzük o kadar :) kendi de biliyor bunu ama. bence çok geç kaldı

14 şubattan umudum var laf dokundurcam zaten o kesin
2 ay oldu tarih alalı, en azından tarih alındıktan sonra taze taze beklerdim

Tazeyken yapılmayınca sonra daha zor işte. Beyaz eşya bakarken "evlenme de teklif etmedin zaten hıh" diyordum adama

Ya hani şimdi paylaşıyorlar ya adam kocaman pankartlar hazırlatıyor, mumlarla kalp yapıyor, yazdırıyor, kız ağlıyor ıh mıh evet falan sahneleri, içimden "sen evlenince görürsün romantizmi o büyü nasıl bozuluyor bak" diyorum.

Hiç mi hiç romantik gelmiyor. Yani evlendikten sonra monoton hayat aklıma geliyor. Belki yaşamadığım için bilmiyorum ama bana yapılsa zaten ağlayamayan biriyim kesin gülerdim.

Ah canım sorma beyaz eşya da baktık, mobilya da, tabak çanak da, o zaman bile içten içe beklentideyim ben saf saf hayır pankartı mumu da geçtim, eşyalar bakılıyor parmağımda evlilik nişanesi yüzük yok

Bütün bu hazırlıklar olmadan olmalıydı evlilik teklifi. Düğün yeri bile hazır ne teklifi allahaşkına.. şu durumda teklif beklemeniz çok saçma.
Sevgiliylen teklif aldım,tekliften sonra babama durumu anlattım ve tanışmaya geldiler. Süreç böyle başladı,olması gerektiği gibi.

Zaten romantik olan sürprizler yapan bir sevgiliniz varmış, evlenmeye niyetlenmişsiniz düğün tarihi almışsınız, hala evlilik teklifi beklemenin, alamadınız diye burulup üzülmenin laf sokmanın ne manası var ki?
Öyle klişe sürprizleri hiç sevmem, yok kafamdan Gül döksün, yok köprünün altına adımı yazdırsın, yemek yerken diz çöksün falan çok klişe ve düşüncesiz şeyler bence. Eşime de muhabbet ederken bunları söylemişim ki saolsun hiç böyle gereksiz durumlara düşürmedi beni. Hiç gerek de yoktu teklife ama kendince gerekli görmüş, kendi kendimize evde otururken yüzüğü verdi, teklifi etti. Klişe kavramlara göre romantik değil bana göre romantik bir andı, esprisi kaldı aramızda. Teklifi almasaydım da yine aynı tarihte isteme nişan vs olacaktı zaten. Önemli olan da budur bence, gereksiz ve klişe bir formalite değil.

istediğim buydu ama etmedi yani. zaten 4 aylık sevgiliyken tarih aldık. hızlı ilerdi

Bizim de biraz değişik oldu mesela kız isteme ve söz yaptık o daha önce bana teklif etmek istemişti sordu bende önce ailemin izni olmadan ben sana gönül rahatlığıyla cevap veremem önce onlardan izin al sonra bana sor dedim şimdi nişan tarihi belli nisanda düğün eylülde ve ikimizde ayrı şehirdeiz zaten bir fırsat bulmalı yoksa ömür boyu laf sokarım o da bunun farkında ama güzel bişey yapamayıp beğenmememden de korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…