- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- Konu Sahibi derdime derman
-
ben de kafamdan gül döksün istemiyorum ki canım, bu yola girdik. en azından bir yemekte bir yüzük takabilirdi. kredisi bitene kadar istemeyi erteledik. bari yüzük taksındı o kadar hazırlık oluyor, yüzük yok bir şey yok, ben bunu düşünmesini beklerdimZaten romantik olan sürprizler yapan bir sevgiliniz varmış, evlenmeye niyetlenmişsiniz düğün tarihi almışsınız, hala evlilik teklifi beklemenin, alamadınız diye burulup üzülmenin laf sokmanın ne manası var ki?
Öyle klişe sürprizleri hiç sevmem, yok kafamdan Gül döksün, yok köprünün altına adımı yazdırsın, yemek yerken diz çöksün falan çok klişe ve düşüncesiz şeyler bence. Eşime de muhabbet ederken bunları söylemişim ki saolsun hiç böyle gereksiz durumlara düşürmedi beni. Hiç gerek de yoktu teklife ama kendince gerekli görmüş, kendi kendimize evde otururken yüzüğü verdi, teklifi etti. Klişe kavramlara göre romantik değil bana göre romantik bir andı, esprisi kaldı aramızda. Teklifi almasaydım da yine aynı tarihte isteme nişan vs olacaktı zaten. Önemli olan da budur bence, gereksiz ve klişe bir formalite değil.
işte benim için de heyecanı kalmadı.. zaten evlencez gönlüm olsun diye yaparsa yapcakBizde 3 aylık sevgiliydik teklif etti :) artık teklif için geç.. etsede heyecanı olmaz adam için.zaten cevabın belli.
Ozaman boşver canım,anlamı olmadığının farkındasın zaten. Alsın bi tektaş,süpriz yapıp versin hediye olarak.işte benim için de heyecanı kalmadı.. zaten evlencez gönlüm olsun diye yaparsa yapcak
Çaba var ama sizinkindeBizim de biraz değişik oldu mesela kız isteme ve söz yaptık o daha önce bana teklif etmek istemişti sordu bende önce ailemin izni olmadan ben sana gönül rahatlığıyla cevap veremem önce onlardan izin al sonra bana sor dedim şimdi nişan tarihi belli nisanda düğün eylülde ve ikimizde ayrı şehirdeiz zaten bir fırsat bulmalı yoksa ömür boyu laf sokarım o da bunun farkındaama güzel bişey yapamayıp beğenmememden de korkuyor
alıcak zaten de ne bileyim gereken önemi göstermediğini düşünüyorumOzaman boşver canım,anlamı olmadığının farkındasın zaten. Alsın bi tektaş,süpriz yapıp versin hediye olarak.
işte ben de onu diyorum, o yola girdik artık, bana şimdi diyor sana yüzük alcam vs. yani artık formalite gibi,. öncesinde olmalıydıyani evlilik teklif ederken amaç evlenmek değil mi? neden teklifin kendisine odaklanıyorsunuz ki? çok fazla formalite olmayacak mı?
işte ben de onu diyorum, o yola girdik artık, bana şimdi diyor sana yüzük alcam vs. yani artık formalite gibi,. öncesinde olmalıydı
Bu kadar önem veriyorsanız teklife o zaman teklif almadan hiç evlilik hazırlığına girişmeyecektiniz. Zaten tarih bile aldıktan sonra teklifi ne şekilde yapsa formalite olacak, tektaş yüzük de sıradan bir hediye olacak. O yüzden kendinizi mutsuz etmeyin, kendinizi de doldurmayın. Gerçekten hazırlık süreci stresli, böyle ufak şeyleri sorun ettiğiniz için pişman olursunuz.ben de kafamdan gül döksün istemiyorum ki canım, bu yola girdik. en azından bir yemekte bir yüzük takabilirdi. kredisi bitene kadar istemeyi erteledik. bari yüzük taksındı o kadar hazırlık oluyor, yüzük yok bir şey yok, ben bunu düşünmesini beklerdim
başka konuda düşüncesiz değildir ama bu konuda ondan beklediğim tavrı sergilemedigereken önemi göstermiyor yazmışsınız bununla ilgili şüpheleriniz olduğu için mi acaba evlilik teklifine takılıyosunuz
Yani artık geçti zatenBu kadar önem veriyorsanız teklife o zaman teklif almadan hiç evlilik hazırlığına girişmeyecektiniz. Zaten tarih bile aldıktan sonra teklifi ne şekilde yapsa formalite olacak, tektaş yüzük de sıradan bir hediye olacak. O yüzden kendinizi mutsuz etmeyin, kendinizi de doldurmayın. Gerçekten hazırlık süreci stresli, böyle ufak şeyleri sorun ettiğiniz için pişman olursunuz.
Aileler tanıştı canım.. bekliyoruz bakalım :)Bana ailen daha tanımıyorken evlilik teklifi almak açıkcası çok mantıksız geliyor ben evime girerken parmağımdaki tek taşı çıkartıp giriyorsam eve bence öyle bir teklife hiç gerek yok henüz kız istemede olmamış biraz sabırlı ol bence
Evlenmeye karar verdikten sonra benim israrlarimla etmisligi var
başka konuda düşüncesiz değildir ama bu konuda ondan beklediğim tavrı sergilemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?