Evlilik teklifinizi ne zaman aldınız ?

ben de kafamdan gül döksün istemiyorum ki canım, bu yola girdik. en azından bir yemekte bir yüzük takabilirdi. kredisi bitene kadar istemeyi erteledik. bari yüzük taksındı o kadar hazırlık oluyor, yüzük yok bir şey yok, ben bunu düşünmesini beklerdim

Çaba var ama sizinkinde

yani evlilik teklif ederken amaç evlenmek değil mi? neden teklifin kendisine odaklanıyorsunuz ki? çok fazla formalite olmayacak mı?

işte ben de onu diyorum, o yola girdik artık, bana şimdi diyor sana yüzük alcam vs. yani artık formalite gibi,. öncesinde olmalıydı

gereken önemi göstermiyor yazmışsınız bununla ilgili şüpheleriniz olduğu için mi acaba evlilik teklifine takılıyosunuz

Bu kadar önem veriyorsanız teklife o zaman teklif almadan hiç evlilik hazırlığına girişmeyecektiniz. Zaten tarih bile aldıktan sonra teklifi ne şekilde yapsa formalite olacak, tektaş yüzük de sıradan bir hediye olacak. O yüzden kendinizi mutsuz etmeyin, kendinizi de doldurmayın. Gerçekten hazırlık süreci stresli, böyle ufak şeyleri sorun ettiğiniz için pişman olursunuz.

Yani artık geçti zaten

Bana ailen daha tanımıyorken evlilik teklifi almak açıkcası çok mantıksız geliyor ben evime girerken parmağımdaki tek taşı çıkartıp giriyorsam eve bence öyle bir teklife hiç gerek yok henüz kız istemede olmamış biraz sabırlı ol bence

Aileler tanıştı canım.. bekliyoruz bakalım :)

başka konuda düşüncesiz değildir ama bu konuda ondan beklediğim tavrı sergilemedi

hayır düşüncesizlik değil de bence içinizde emin olamadığınız başka şeyler var (geçen açtığınız para mevzusu, arkadaşlarıyla geç saate kadar takılması, duş almadım diye çıkmaması vs gibi) bunlardan dolayı da evlilik teklifine sardınız :)
ay yazınca farkettim baya takiplemişim sizi

Mumlu yol,gül yapraklar,pankart,havai fisek vs cok bayat degil mi ya ? Tamam size yapiliyor ozel ama çok klişe bence.Cidden bir esprisi yok.Herkesin dusuncesi farklidir tabi.Umarim romantik bir evlilik teklifi alirsiniz ne diyim :)

Nişandan sonra bara gitmiştik genç kesim ile abim kiz arkadasi eşimin abisi vs. Saat olmuş sabah 5 kafalar zil zurna dans ediyoruz dedim ki "Sen bana evlenme teklifi etmedin valla çok üzüldüm" şöyle bi oynadı etti tuttu elimden güldü aşkitom benimle evlenir misin diyor. Evet evet evet dedim ne diyim almış zaten beni. Öyle iste.

Isteme falan olacakmış zaten düğün için yerde ayrılmış artık bu saatten sonra ne teklifi bekliyorsun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…