Evlilik teklifinizi ne zaman aldınız ?

Yüzüğe de beraber baktik bebegimizin olucagini da beraber ogrendik valla hiç supriz yasamadim. Yapisik ikiz gibi olursan olucagi o.

ben bile unutmuşum yok ya onları atlattık

geçmiş olsun ben de almadım evlilik teklifi çünkü direk ben seninle evlenmek istiyorum diyerek konuya daldı meğersem adam içinden bana evlenme teklif etmiş aman böyle detaylara takılma boşver.senin vereceği cevabı biliyor sürpriz olmayacağı için sorma gereksinimi duymamıştır.evlilik düşünülmeyen ilişkide pat diye adam evlenme teklif edince tadı olur zaten bizimki gibi ilişkilerde teklif oldu mu oldu havası olur bence (umarım kendimi avutmaya çalışmıyorumdur )

zaten tanıştığımızın 2.günü evlenelim uzatmayalım dedi ama yüzük yok anam

Biz tatile giderken arkadaslarimizla bi anda yuzk cikardi. Takti yuzugu ve ben sok seni seviyorum dedi opustuk koklastik sonra ailenle konus istemeye gelelim dedi ailemj bosver ilk once bana sor dedim benimle evlenirmisin dedj hayir dedim boyle olmaz. Aradan bi hafta gecti. Adam akilli bi evlenme teklifi etti kabul ettim. Simdide dalgasina diyorki 3kez evlenme teklifi ettim 3. Evet dedin der

kıskandımmmm şaka yapıyorum allah mutlu etsin :) demek ki ben bilememişim durumu idare etmeyi

korkum şu. istemede takılarla tektaşı takmasın

Valla tektas su anda parmagima gore yapiliyor firmada.Cumartesi tanisma+isteme+nisan kombosu var ve o gune yetisebilir :) Yani nisanda takilicak gibi benimde.Yetisemezse olmayacak bile o gun yuzugum.Bence bu kliselere cok takilma.Robot degiliz ki su su zaman yapilir.Soyle olmalidir diye kanun yok.Keyfini cikarmak lazim surecin :)

Sevgiliyken aldım ama sizin beklediğiniz gibi yüzüklü fln bi teklif değildi. Tektaşımı sözümüzde almıştı habersiz.

Teklif olmadan nasıl isteme söz olayına giriliyor yahu?

Biz 6 yaşından beri arkadaştıktık 5-6 sene sevgiliydik yinede adam korka korka evlenme teklif etti. Annesi annemi telefonla bile arayamazdı teklif olmadan, ha keza benimkiler de onları. Tamam çok sevdik ama hala acep evlencez mi yav modundaydık
Ciddileşmek için onay almamız gerekiyordu birbirimizden.

Ama sizinkide teklif olmuş sankii baksanıza adam 2. Gün evlenelimmi demiş çok aşık olmuş.

Benimde böyle oldu, benim ailem olmadığı için isteme nişan yapmadık, ben istemedim eşim ve aileside hoş gördü bunu.

Herşey bitti gelinlik damatlık alınmış nikah günü belli düğün yeriyle anlaşılmış düğünden 1 ay önce evlilik teklifi geldi, ha teklif dediysem yüzük almış hediye olarak verdi evet hayır demeli bi soru almadım

öyle avunabilirim :)

evlilik teklifi almadım ben yaa.
1999 da çıkmaya başladık.
2003 de evlendik.
ama evlilik teklifi olmadı.
şimdiki aklım olsa o teklifi yaptırtırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…