- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.770
- 358
- Konu Sahibi derdime derman
-
ben bile unutmuşumhayır düşüncesizlik değil de bence içinizde emin olamadığınız başka şeyler var (geçen açtığınız para mevzusu, arkadaşlarıyla geç saate kadar takılması, duş almadım diye çıkmaması vs gibi) bunlardan dolayı da evlilik teklifine sardınız :)
ay yazınca farkettim baya takiplemişim sizi
korkum şu. istemede takılarla tektaşı takmasınMumlu yol,gül yapraklar,pankart,havai fisek vs cok bayat degil mi ya ? Tamam size yapiliyor ozel ama çok klişe bence.Cidden bir esprisi yok.Herkesin dusuncesi farklidir tabi.Umarim romantik bir evlilik teklifi alirsiniz ne diyim :)
zaten tanıştığımızın 2.günü evlenelim uzatmayalım dedi ama yüzük yok anamgeçmiş olsunben de almadım evlilik teklifi çünkü direk ben seninle evlenmek istiyorum diyerek konuya daldı meğersem adam içinden bana evlenme teklif etmiş aman böyle detaylara takılma boşver.senin vereceği cevabı biliyor sürpriz olmayacağı için sorma gereksinimi duymamıştır.evlilik düşünülmeyen ilişkide pat diye adam evlenme teklif edince tadı olur zaten bizimki gibi ilişkilerde teklif oldu mu oldu havası olur bence (umarım kendimi avutmaya çalışmıyorumdur )
kıskandımmmmBiz tatile giderken arkadaslarimizla bi anda yuzk cikardi. Takti yuzugu ve ben sokseni seviyorum dedi opustuk koklastik sonra ailenle konus istemeye gelelim dedi ailemj bosver ilk once bana sor dedim benimle evlenirmisin dedj hayir dedim boyle olmaz. Aradan bi hafta gecti. Adam akilli bi evlenme teklifi etti kabul ettim. Simdide dalgasina diyorki 3kez evlenme teklifi ettim 3. Evet dedin der
insan yaşamak istiyor ya ne bileyim :)Yüzüğe de beraber baktik bebegimizin olucagini da beraber ogrendik valla hiç supriz yasamadim. Yapisik ikiz gibi olursan olucagi o.
korkum şu. istemede takılarla tektaşı takmasın
Insallah sende cok mutlu olursunkıskandımmmmşaka yapıyorum allah mutlu etsin :) demek ki ben bilememişim durumu idare etmeyi
gelmez o zaman o teklifzaten tanıştığımızın 2.günü evlenelim uzatmayalım dedi ama yüzük yok anam
Amin canım sağolInsallah sende cok mutlu olursun
sonra da dır dırcı oluruzgelmez o zaman o teklifsiz de bizim gibi erken başlayanlardansınız çünkü neyse canım arada laf sokarız biz de "zaten bi evlenme teklifi bile etmedin " diye
bizim de böyle olucak sanırımSevgiliyken aldım ama sizin beklediğiniz gibi yüzüklü fln bi teklif değildi. Tektaşımı sözümüzde almıştı habersiz.
öyle avunabilirim :)Teklif olmadan nasıl isteme söz olayına giriliyor yahu?
Biz 6 yaşından beri arkadaştıktık 5-6 sene sevgiliydik yinede adam korka korka evlenme teklif etti.Annesi annemi telefonla bile arayamazdı teklif olmadan, ha keza benimkiler de onları. Tamam çok sevdik ama hala acep evlencez mi yav modundaydık
Ciddileşmek için onay almamız gerekiyordu birbirimizden.
Ama sizinkide teklif olmuş sankii baksanıza adam 2. Gün evlenelimmi demiş çok aşık olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?