- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- Konu Sahibi derdime derman
-
keşke bizde de öyle olsaydı ama yapmadı erkek arkadaşım. nedeni bilemiyorumİyi de isteme gününü konuşmuşsunuz herşey hazır,düğün ne zaman belli,daha evlenme teklifine ne gerek var? Şahsen bizim böyle ilerlemiş olsaydı evlilik teklifine gerek duymazdım. Şu dk dan sonra laf olsun diye evlilik teklifi etmesi bence daha tuhaf olur:)
Ben evlenme teklifini aldım,öyle hazırlıklara başlamıştım. Evlilik teklifini aldıktan 2 ay sonra sözüm oldu.
maddiyattan dolayı isteme geçe kaldı evet o zamana da yer bulamazdık. mecbur öyle oldu. bizim işler ters :)10. Ayımızda teklif etti, düğün salonu tutulduktan sonra komik olurdu. Hayır mı diyeceksiniz?
Ay siz isteme bile olmadan salon tutmuşsunuz, tersten gidiyorsunuz anlaşılan.
Daha koca bulamadım. Bulunca yazarım
Öyle gelişmiş demek ki. Karar verilmiş.keşke bizde de öyle olsaydı ama yapmadı erkek arkadaşım. nedeni bilemiyorum
Merhaba,
ağustosta düğünüm var, yer alındı, hazırlıklar son hız devam ediyor
aileler tanıştı. 3 ay sonra isteme var. henüz evlilik teklifi yok..
erkek arkadaşım çok romantiktir, odunluğundan değil yani ama bana garip gelmeye başladı ona hissettirmesem de.
normalde evlilik teklifi olur sürprizi heyecanı olur, sonrasında bazı şeyler gelişir. biz de tersi sanırım.
pırlanta almayı düşünüyorum sana dedi, beraber mı bakalım dedi hatta, bir yüzük beğendim ama efektli. ben adam gibi bir şey alıcam sana dedi. sürpriz olsun o zaman sen bak dedim.
nisanda isteme var hala bir şey yok. kredisi biticek nisanda o zamanı mı bekliyor diye düşünüyorum.
ama böyle de formalitedenmiş gibi olucak sanki, zaten evlenceğimiz zaman belli.. içime sinmiyor böyle.
siz ne zaman aldınız teklifleriniz ? bizim gibi tuhaf olan var mı merak ettim
ben hep eder diye bekledim, şu adımı attık etmem lazım diye düşünür sandım :)Ben bu adımların hiç birini yapmadan önce ilk adımın evlilik teklifi olmalı demiştim. Gerisi öyle gelir demiştim. Sonra evlilik teklif etmişti ve aileler tanıştı nişan düğün öyle devam etti sıra yani.
mutlaka ama baya geç olucak :)Öyle gelişmiş demek ki. Karar verilmiş.
Ama pırlanta alacağına göre belki birşey yapabilir ufak da olsa :)
formaliteden yüzüğü verirken özel bir an yaratır diye düşünüyorum artık :)evlilik teklifinden sonra aileler tanışır.
ilk adımlar atılmış bu saatten sonra teklif etmesi tuhaf olur
mutlaka ama baya geç olucak :)
Merhaba,
erkek arkadaşım çok romantiktir, odunluğundan değil yani ama bana garip gelmeye başladı ona hissettirmesem de.
normalde evlilik teklifi olur sürprizi heyecanı olur, sonrasında bazı şeyler gelişir. biz de tersi sanırım.
pırlanta almayı düşünüyorum sana dedi, beraber mı bakalım dedi hatta, bir yüzük beğendim ama efektli. ben adam gibi bir şey alıcam sana dedi. sürpriz olsun o zaman sen bak dedim.
nisanda isteme var hala bir şey yok. kredisi biticek nisanda o zamanı mı bekliyor diye düşünüyorum.
ama böyle de formalitedenmiş gibi olucak sanki, zaten evlenceğimiz zaman belli.. içime sinmiyor böyle.
yaptı o da şöyle.. takılar konuşulurken, sana şunları şunları alıcaz derken, pırlanta da ben alıcam dedi.Hiç konusunu ettin mı peki?
yüzük alıcak zaten de teklifsiz nasıl karambole geldim ben yabana göre bu saatten sonra alacağın teklif samimiyetsiz olur. ben düğün salonu bile belli olduktan sonra yapılan evlilik teklifinden haz almazdım açıkçası, daha da teklif yapmasın. bu saatten sonra hayır mı diyeceksiniz? eğer doğru insanı bulduysanız içime sinmiyo diye düşünmeyin, önemli olan düzgün bir aile kurabilmek. bi tane yüzük aldırırsınız içinizde kalmasın diye, tamam bitti gitti.
konusunu açmadınız mı hiçBende almadım teklif falan bi baktık herşeyi konuşup planlıyoruz ve uyguluyoruz öyle yaptık herşeyi geçti gitti
ben hep eder diye bekledim, şu adımı attık etmem lazım diye düşünür sandım :)
Herşey planlandiktan sonra evlilik teklifi etse ne olur etmese ne olur, teklif başta edilir. Şimdi kalkıp hayır mı diyeceksiniz sankiMerhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?