Evlilik teklifinizi ne zaman aldınız ?

keşke bizde de öyle olsaydı ama yapmadı erkek arkadaşım. nedeni bilemiyorum

10. Ayımızda teklif etti, düğün salonu tutulduktan sonra komik olurdu. Hayır mı diyeceksiniz?
Ay siz isteme bile olmadan salon tutmuşsunuz, tersten gidiyorsunuz anlaşılan.
maddiyattan dolayı isteme geçe kaldı evet o zamana da yer bulamazdık. mecbur öyle oldu. bizim işler ters :)

Ben istemeye gelmeden 10 gün önce teklif aldım, evet bişeyler konuşuluyordu ama kesinlikle hazırlık yapmadım, aldığım çeyizleri dahi anlatmadım, ben hariç herkes bekliyordu, 3 gün sonra gelmek istediler zor la bir hafta erteletmiştim ne kriz çıkmıştı

Almadigimi evlendikten 6 ay sonra farkettim ben :) 10 yillik evliyiz ve 3 yılda flört donemimiz oldu ... esim de teklif etmediysem nasil evlendik diyor ee ben nerdeydim hatırlamıyorum:)

Ben bu adımların hiç birini yapmadan önce ilk adımın evlilik teklifi olmalı demiştim. Gerisi öyle gelir demiştim. Sonra evlilik teklif etmişti ve aileler tanıştı nişan düğün öyle devam etti sıra yani.

ben hep eder diye bekledim, şu adımı attık etmem lazım diye düşünür sandım :)

bana göre bu saatten sonra alacağın teklif samimiyetsiz olur. ben düğün salonu bile belli olduktan sonra yapılan evlilik teklifinden haz almazdım açıkçası, daha da teklif yapmasın. bu saatten sonra hayır mı diyeceksiniz? eğer doğru insanı bulduysanız içime sinmiyo diye düşünmeyin, önemli olan düzgün bir aile kurabilmek. bi tane yüzük aldırırsınız içinizde kalmasın diye, tamam bitti gitti.

Hiç konusunu ettin mı peki?
yaptı o da şöyle.. takılar konuşulurken, sana şunları şunları alıcaz derken, pırlanta da ben alıcam dedi.
bir kaç ay önce de sana yüzük almayı düşünüyorum beraber mi seçelim dedi. sen al sürpriz olsun bari dedim.öyle yani
yılbaşında bekledim aslında yok. 14 şubatta olur herhalde dedim. hiç belirtisi yok. takılarla beraber almaz umarım. ciddi bozulurum

yüzük alıcak zaten de teklifsiz nasıl karambole geldim ben ya

Bende almadım teklif falan bi baktık herşeyi konuşup planlıyoruz ve uyguluyoruz öyle yaptık herşeyi geçti gitti

ben hep eder diye bekledim, şu adımı attık etmem lazım diye düşünür sandım :)

eğer gerçekten istiyorsan içinde kalacaksa eğer yapmazsa, açık açık söyle valla ben söylemiştim. Evlilik teklifinden sonra işlerin ilerleyeceğini. Sende yakında evlenicez daha evlilik teklifi etmedin ne zaman edeceksin diye sorabilirsin. Erkeklere gereksiz geldiği için böyle şeyler düşünemiyorlar pek.

Herşey planlandiktan sonra evlilik teklifi etse ne olur etmese ne olur, teklif başta edilir. Şimdi kalkıp hayır mı diyeceksiniz sanki Bence bu saatten sonra beklemeyin, planlarınızı yapın. Saçma ABD filmlerinden görüp özeniyoruz, videoya çekmeler paylaşmaları filan... çok özenti geliyor bana. Yapay. Benim eşim güzel bir yere yemeğe götürmüştü, sonrasında gelecekten bahsetti, zaten evlilik amaçlı tanistirilmistik, balonlu malonlu pankartli teklifler beklemedim. Eşim çekingendir zar zor konuyu açtı. Yüzüğü de birlikte seçmiştik beğendiğimi alıp parmağıma göre yaptırdım. Eşimden önceki erkek arkadaşım kafede atraksiyonlu, kutudan yüzük çıkmalı evlenme teklif etmişti, hiç daha evlilik düşünmüyordum, yüzüğü de sevmemiştim hem ucuza kacilmisti hem de parmağıma zerre uymuyordu, düşüyordu resmen. Etraftan ooo tezahüratları ve alkışlar geldi, mahcup hissettiğimi hatırlıyorum. Neticede zaten acele etmeyelim diyip bir süre sonra da ayrılmıştık. Demek istediğim teklife çok takılmayın, bir ömür sizi mutlu edecek adamla birlikteyseniz teferruatlari geçin; )

bence cokta takma, hersey dogru hissettiriyor ise hic onemli degil. bende teklif almadim, hatta yuzuk secme olayini beceremem ben dedigi icin tektasimi bile kendim sectim. parmagima takacagim aksesuarim sonucta, o yuzden onun uzerinde soz sahibi olmam benim icin cok daha makbuldu. cicegi burnunda evliyiz, teklif muhabbetini arada espirili sekilde yapiyoruz ama cokta onemli degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…