- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi derdime derman
-
o zaman söylemelisin .6 aydır beraberiz. düğün salonumuz tutuldu, eşyalar alınıyor, tanışma oldu, isteme 3 ay sonra.
bence geldi de geçiyor :)
Zaten etsem de etmesem de evlencez diye düşünüyor olabilir
Evlilik teklifi gibi hiç bir beklentim olmadı bu yıl Ağustos’ta 5. Senemiz olucak inşallahMerhaba,
ağustosta düğünüm var, yer alındı, hazırlıklar son hız devam ediyor
aileler tanıştı. 3 ay sonra isteme var. henüz evlilik teklifi yok..
erkek arkadaşım çok romantiktir, odunluğundan değil yani ama bana garip gelmeye başladı ona hissettirmesem de.
normalde evlilik teklifi olur sürprizi heyecanı olur, sonrasında bazı şeyler gelişir. biz de tersi sanırım.
pırlanta almayı düşünüyorum sana dedi, beraber mı bakalım dedi hatta, bir yüzük beğendim ama efektli. ben adam gibi bir şey alıcam sana dedi. sürpriz olsun o zaman sen bak dedim.
nisanda isteme var hala bir şey yok. kredisi biticek nisanda o zamanı mı bekliyor diye düşünüyorum.
ama böyle de formalitedenmiş gibi olucak sanki, zaten evlenceğimiz zaman belli.. içime sinmiyor böyle.
siz ne zaman aldınız teklifleriniz ? bizim gibi tuhaf olan var mı merak ettim
Daha 6 ay var birşey deme bekle yoksa sürprizi kacar . Yüzük baktıysanız demekki edecek teklif zamanını bekliyorduröyle sosyal medya görgüsüzü değilimdir ama içimde kaldı
çok romantiktir hiç böyle hayal etmemiştim
Adam neyin teklifini yapsın size. Zaten evleniyorsunuz.. ben evlilik teklifi almadan hazırlık filan yoktu. . Evlenmek söz konusu bile olmazdı. Çünkü kimse benden böyle bi talepte bulunmamıştı. Ters olmuş sizinki. Keşke evlenme teklifi olmadan hazırlık yapmasaydınız. Geçti artık bence..Merhaba,
erkek arkadaşım çok romantiktir, odunluğundan değil yani ama bana garip gelmeye başladı ona hissettirmesem de.
normalde evlilik teklifi olur sürprizi heyecanı olur, sonrasında bazı şeyler gelişir. biz de tersi sanırım.
pırlanta almayı düşünüyorum sana dedi, beraber mı bakalım dedi hatta, bir yüzük beğendim ama efektli. ben adam gibi bir şey alıcam sana dedi. sürpriz olsun o zaman sen bak dedim.
nisanda isteme var hala bir şey yok. kredisi biticek nisanda o zamanı mı bekliyor diye düşünüyorum.
ama böyle de formalitedenmiş gibi olucak sanki, zaten evlenceğimiz zaman belli.. içime sinmiyor böyle.
nikah masasında aldım desemeMerhaba,
evlilik teklif etmeden şöyle oluyor hemen anlatayım.. zaten 2.günden evlenelim uzatmayalım diye laflar başladı. 1 haftalıkken ailesiyle tanıştırdı. sonra biraz zaman geçince düğün tarihi alalım dolar muhabbeti yaptı. aileler tanıştı vs. böyle oluyorEvlilik teklifi almadan nasıl evlenme kararı alabildiniz? :)
Ben Kasımda evlilik teklifi aldım ocakta aileler tanıştı Mart'ta nişanım oldu ağustosta düğünüm.
Yani hepsi sırayla gerçekleşti. Bana evlilik teklifi etmeseydi bunlarin hepsi nasıl gerçekleştirdi inan bilmiyorum :)
2bucuk senelik evliyiz şimdi...
zamanı nikah salonu herhaldeDaha 6 ay var birşey deme bekle yoksa sürprizi kacar . Yüzük baktıysanız demekki edecek teklif zamanını bekliyordur
sevgilime göre yok sanırımE çocuk falan olunca açsaydınız konuyu.
Düğün hazırlıkları diyosunuz, ağustosta düğün diyorsunuz bir de üstüne evlilik teklifi diyosunuz.
Sizce de bu işte bir gariplik bir tezatlık yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?