Evlilik teklifinizi ne zaman aldınız ?

Evlilik teklifi almadan nasıl evlenme kararı alabildiniz? :)
Ben Kasımda evlilik teklifi aldım ocakta aileler tanıştı Mart'ta nişanım oldu ağustosta düğünüm.
Yani hepsi sırayla gerçekleşti. Bana evlilik teklifi etmeseydi bunlarin hepsi nasıl gerçekleştirdi inan bilmiyorum :)
2bucuk senelik evliyiz şimdi...

İsteme olayından 1 ay önce.
Biz zaten evlenmeye beraber yaşamaya karar vermiştik. isteme nişan vs formalite icabı oldu. Maksat aileler tanışsın anılar biriksin falandı...

Sevgiliyken yap bakalım marifetlerini görelim diye şakalaşıyorduk. Eşim biraz odundur çekinir utanırdı ama bizim için özel ve anlamlı sayılacak bir organisazyon yapmıştı

Hatta bi ara ümidi kestim ben teklif edecektim espri olsun diye

Bilmiyorum ya ben çok takılmadım böyl şeylere

Evlilik teklifi gibi hiç bir beklentim olmadı bu yıl Ağustos’ta 5. Senemiz olucak inşallah
sevgiliyken eşimin doğum gününde ben evlenme teklifi ettim ona yüzünü hiç unutmucam şok olmuştu kıpkırmızı olmuştu :) hala konuşuruz bana der aşkım benim çok büyük bi dertten kurtardın bende kara kara düşünüyordum nasıl evlenme teklif etsem diye
Bence siz boşuna takılıyorsunuz ki zaten herşey hazırlanmış tarihi yeri bile belli siz sonuca odaklanın ve mutlu olun inşallah her daim

Adam neyin teklifini yapsın size. Zaten evleniyorsunuz.. ben evlilik teklifi almadan hazırlık filan yoktu. . Evlenmek söz konusu bile olmazdı. Çünkü kimse benden böyle bi talepte bulunmamıştı. Ters olmuş sizinki. Keşke evlenme teklifi olmadan hazırlık yapmasaydınız. Geçti artık bence..

Sizin isler tersten gittigi icim evlilik teklifini es gecmis muhtemelen sevgiliniz.

Bence ustunde durmayin.
Ama icinizse kalacaksa da soyleyin yapsin.
Tabii boyle ismarlama teklif ne derece kiymetli olur bilemem

nikah masasında aldım deseme

Evlilik teklifi etmeden aileyle tanışmayacagimi çok iyi bildiği için tanışmadan etti. Ben bu konuya önem veriyorum. Artık düğün günü alınıp tartışıldıktan sonra ne önemi var. Zaten ilerlenmiş o yolda. Kabul etmezdim ben baştan.

E çocuk falan olunca açsaydınız konuyu.
Düğün hazırlıkları diyosunuz, ağustosta düğün diyorsunuz bir de üstüne evlilik teklifi diyosunuz.
Sizce de bu işte bir gariplik bir tezatlık yok mu?

Benim sevgilim de hep evlenmek istediğini soyluyodu bende bilmem bakariz zamani gelince olur falan diyodum evet dersem ozel bi evlenme teklifi alamam diye o yuzden konusurken naz yapiyodum gectigimiz eylul ayinda surpriz bi teklif aldim en paspal halimleydim hic haberim yoktu. Bi villa da iste muzik mumlu şık masa heryer meşale konfeti vs oyle bi teklifti. Simdi de aileleri tanistircaz oyle yani ins sende gonlune gore bi teklif alirsin.

Sevgili olduktan 12 gün sonra etti. Evet veya hayır demedim zamanla gelişti. Geldi ailemle tanıştı niyetini söyledi onaylarını aldı. Sonra ciddi adımlar attık. . Yanlış anlamanızı istemem ama bu şekilde sondan başa giderseniz ileride çok sıkıntı yaşarsınız. Zamana bırakın. Konularınızı biliyorum. Telefonmuş şuymuş buymuş bırakın zamanı geldiğinde konuşun. Sizin şuan odaklanmanız gerekenler ilişkide problem var mı çözüm yoluna nasıl gidiliyor vs vs. Hakkınızda hayırlısı olsun.

evlilik teklif etmeden şöyle oluyor hemen anlatayım.. zaten 2.günden evlenelim uzatmayalım diye laflar başladı. 1 haftalıkken ailesiyle tanıştırdı. sonra biraz zaman geçince düğün tarihi alalım dolar muhabbeti yaptı. aileler tanıştı vs. böyle oluyor

Eşim evlenme teklifi ettiginde baya sasirmistim cunku dogru durust evlilik hakkinda bile konuşmamiştık. :) çok yeni tanişiyorduk zaten Bence dugun gunu bile belli olup evlilik teklifi yapmanin bir geregi yok.

10. Ayımızda teklif etti, düğün salonu tutulduktan sonra komik olurdu. Hayır mı diyeceksiniz?
Ay siz isteme bile olmadan salon tutmuşsunuz, tersten gidiyorsunuz anlaşılan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…