Evlilik ve annem? Siz olsanız ne yapardınız?

Atanmadan evlenmeyin demeye geldim ben.

1 yıllık uzak mesafe ilişkisiyle karşınızdaki yeteri kadar tanımamış olma ihtimaliniz çok yüksek.

Bir de şunu sorayım. Eş adayınız asker ha diyince sizin ya da kendi ailenizin yanına tayin isteyebileceğim mi ki bu konular konuşuluyor.

Kayınvalide de tutturursa benim yanımda yaşayın diye ne olacak? O da anne değil mi?
Bence sevgiliniz gayet doğru düşünüyor. Komando dediniz onlar gezmiyor mu zaten?

Bence şuan tek düşünceniz atanmak olsun. Görüştüğünüz kişi memur siz de memur olacaksiniz. Es durumundan tayinle başka şehirlerde yaşarsınız. Yetişkin insansınız. İllaki kayın ailenin şehrinde veya kendi ailenizin şehrinde yasamak zorunda değilsiniz. Zaten memur olunca tayinci olacaksınız. Atandiktan sonra iyice düşünürsünüz bu konuyu.

Annen için kalsan o şehirde ben sana net söyleyeyim en fazla 6 ay sonra pişman edecek seni. Özgür olmayacaksın arada kalacaksın vs..
Anne babanın evlatlara 'beni yalnız mı bırakacaksın' dramı hiç bitmiyor. Zaten kalsan da yaranamayacaksın o yüzden kendi hayatını uzakta kur.
Evlenmenin de amacı olmayacak yönetecek, karışacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…