- 22 Mayıs 2021
- 573
- 1.583
- 63
- Konu Sahibi Mavi Mandalina
-
Saat aldın mı çiçeğimSelam kızçeler
Eşimle 2. evlilik yıldönümümüz hediye konusunda bi türlü karar veremiyorum. Bi erkeğe en fazla ne alınabilir ki. Çoğu şeyi de aldımfikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim
Selam kızçeler
Eşimle 2. evlilik yıldönümümüz hediye konusunda bi türlü karar veremiyorum. Bi erkeğe en fazla ne alınabilir ki. Çoğu şeyi de aldımfikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim
Aldım canısııı. Hatta aldıklarımı yazayım. Onun dışında fikirler olsunSaat aldın mı çiçeğim
Bence güzel ama Bunu giymez sanki biraz değişik canımBöyle bir gömlek yaptırabilirsin gayet anlamlı bir hediye olur veya sevdiği koku varsa parfüm alabilirsin
Anladım müzik dinlemeyi seviyorsa Bluetooth kulaklık alabilirsinBence güzel ama Bunu giymez sanki biraz değişik canım
Ben cok sevdigim kaybolan bi gozlugu vardi aynisindan 1 tane kalmisti kac optikci gezdim sonunda buldum onu almistimAldım canısııı. Hatta aldıklarımı yazayım. Onun dışında fikirler olsun
Saat, gömlek, pantolon , tişört , parfüm seti, kaban... Bunlar aklıma gelenler şuan.
Kuzucum akıllı saat yada kulaklık geldi aklımaa arkadaşlarda yazmışşAldım canısııı. Hatta aldıklarımı yazayım. Onun dışında fikirler olsun
Saat, gömlek, pantolon , tişört , parfüm seti, kaban... Bunlar aklıma gelenler şuan.
Ona pek vakti olmuyor açıkçasıAnladım müzik dinlemeyi seviyorsa Bluetooth kulaklık alabilirsin
Düşünebilirim bunu olabilirErkek arkadaşıma Xiaomi Mi Watch akıllı saat aldım, çok kullanışlı. Özellikle işteyken çok iyi oluyor. Tavsiye ederim
Gözlük benim de aklıma geldi ama iki tane gözlüğü var canımsssBen cok sevdigim kaybolan bi gozlugu vardi aynisindan 1 tane kalmisti kac optikci gezdim sonunda buldum onu almistim
Akıllı saatKuzucum akıllı saat yada kulaklık geldi aklımaa arkadaşlarda yazmışş
Var demekki fikir amaçlı paylaştımBunu giyecek adam var mı cidden
Benimkininde var ama ben onu cok begendigim icin cok yakistigi icin aldim adam takmay korkuyo ama kaybolursa beni bogarsin diyeGözlük benim de aklıma geldi ama iki tane gözlüğü var canımsss
Adama iyilik mi yaptın kötülük mü arada kaldı deseneBenimkininde var ama ben onu cok begendigim icin cok yakistigi icin aldim adam takmay korkuyo ama kaybolursa beni bogarsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?