- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
oyle mi diyorsun? Ben pek emin olamadığım için, dün evlilik yıldönümünü kutladık:/27 mayis
Ama resmî nikahtan önce de 3 aylık bir kari kocalık var her anlamda ?Ben hiçbirini yapmadım sadece resmi nikah yaptım. O yüzden resmi nikah tarihim evlenme yıldönümüm. Hoş kutladığım falan yok ama olsun. Bence en önemlisi resmi nikahınız.
Dini nikah evliliği sayılmıyorsa , niye var peki ?Tabii ki 27 mayıs.
Dini nikahla evlilik yıldönümü hesaplamasını ilk defa duydum.
Bence oyleOyle
oyle mi diyorsun? Ben pek emin olamadığım için, dün evlilik yıldönümünü kutladık:/
Hahaha27 mayıs tabii ki.
Bizim de nikah, birlikte yaşamaya başladığımız tarih ve düğün hep farklı tarihlerde. Ben de hep eşimi kutluyorum benim gibi mükemmel birini seçtiği için
Ama resmî nikahtan önce de 3 aylık bir kari kocalık var her anlamda ?
Dini nikah evliliği sayılmıyorsa , niye var peki ?
Merhaba hanımlar.
Ben geçen sene evlendim. Eşim yurtdışından geldiği için( bende yurtdışında yasıyorum ) işlerimiz alelacele oldu. Annesi , halası ve kız kardeşi de gelmişlerdi . İsteme evlenme hepsi bir arada oldu. Annesi donmeden küçük bir Nisan yapalım dedi, onun icin bizim dini nikah 28 şubatta kıyıldı ve mart 7 de beraber yaşayamaya başladık. Resmî nikah 27 mayısta oldu. Benim sorum şu: bizim evlilik yıldönümü 28 Şubat mi? 27 mayıs mi?
Not: dugun yapmadık.
Yanı sonucta dini nikahta olsa biz evliydik ve beraber yaşamaya başladık. Bir arkadaşıma da sordum oda dini nikah yapıldığı gün evlilik yıldönümü oluyor o yüzden sizlere de sordum. Galiba hepsini kutlayacamBence oyle
Imam nikahini evlilik yildonumu diye kutlayanina hic denk gelmedim valla
Ama olsun sen hepsini de kutla madem
He biz de öyle!valla biz istemeyi nişanı dini nikahı resmi nıkahı hepsini kutladıgımız için bilemiyecem ,
Niye ilginc geldi ? Siz kaç defa evlendiniz ?Tabiki resmi nikahın yapıldığı 27 Mayıs'tır.
Dini nikahla resmi nikahın karşılaştırılması ilginç geldi..
Yahu ben evlenmeden once 3 ay kocamla beraber yasadim , beraber ayni eve tasindigimiz gun mu yildonumumuz olacak ne alaka ? Tabi ki resmi nikahtir evlilik tarihinizAma resmî nikahtan önce de 3 aylık bir kari kocalık var her anlamda ?
Ama resmî nikahtan önce de 3 aylık bir kari kocalık var her anlamda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?