- 14 Şubat 2016
- 588
- 602
- 103
- 40
- Konu Sahibi Angelsinthesky1
-
Deneyecegım, tesekkur ederim.. :)Moralinizi bozmayın güçlü bir kadınsınız eşinizi bazı şeyler yormuş sanırım. Hiç yoktan yere sizi kırıyor. Güzelce konulup psikoloğa gitmeye ikna etmek lazım. Belki bir başkasının ona yanlış yaptığını göstermesi daha etkili olur. Olaylara dışarıdan bakabilen birisinin faydası dokunur.
Okumaya basladım bile .. Tesekkurler..Bol bol la havle duasını oku ve gör etkisini cnm allah yardımcin olsun ama oku lutfen la havle vele kuvvete illa billahil aliyyil azim oku ve değişikligi gor her gun oku dilinden dusmesin
Evet çok seviyorum ama dedıgım gibi benim hayat felsefem ölümlü dünya, yanı kırmak küsmek bana cok sacma gelıyor , bır yandan hakaretlerı de hazmedemıyorum.. Gururum da kırılıyor..Bir kere her seyı elestırıyor , bır sey kırsam nasıl kırdın onu terslenır ben arabayı carpıp aynası elımde gelmstım eve de babam çok gülmüştü.. Sen iyisin ya yeter demıstı .. Belkı de cok kıyaslıyorum ama o kadar yabancı ki bana bu tavırlar nasıl basa cıkacagımı bilmıyorum..Cok kez gtmeyı dusundum ama o sürecı kaldırabilir mıyım en cokta bebegım baabsızlıgı hak edıyor öu dıe aglıyorum.. O'nun ne sucu var ki.. Ne yapmalıyım hiç ama hiç bilmiyorum...
arkadaşa ya aynen katılıyorum. Kendi ailesinin tavrına bir de seninkilere bakıyor ancak sağlıklı bir insanın kendi ailemden gormediğimi senin ailenden goruyorumbAllah razı olsun demesi gerekirken seninki kavga çıkarıyor. Senin ailesiyle aran nasıl yani bir kavganız tartışmanız falan yoksa ara annesini anne eşim siz gelmediğiniz için ızuluyor falan de ne bileyim belki biletler yapar onlar daAllah allahhh niye kendini yalnız hissediyormus..aklıma direk kendi ailesinin ilgisiz olmasına üzüldüğü geldi.. Onlara olan hıncını bir nevi senden cikariyor, KV kp bu kadar ilgili benimkiler niye değil diye dert ediyor belli
Eşinin ailesi uzaktami oturuyor, torunlarını gormeye gelmiyorlar demissin de
O'na yapısık oldugumu dusunecegını sanmıyorum.. Çünku ben ona hep söyluyorum mutsuz olmak için gelmedık dunyaya.Senın de mutsuz olmanı ıstemem , ne yapmamız gerekıyorsa onu yapalım , anlasanıyorsakta ayrı kalmamız gerekıyorsa kalalım diyorum ama o buna hıc yanasmıyor..Gitmek istiyorum dese kal demeyecegımı biliyor .. Ya öyle degısık kı , böyle davrandıgında benım anlayacagımı düşünüyor.. Aslında daha da cıkmaza giriyoruz..Bebeğiniz babasının annesini sürekli aşağıladığı hakaret ettiğini görmeyi hakediyor mu?
3 hafta birbirleriyle aynı evin içinde konuşmayan anne babayı hakediyor mu? Lütfen vicdan yaparken de mantıklı düşünün..
Bence siz bir resti çekip gidin,eşiniz normal değil çünkü..birde siz fazla bağımlı davranıyorsunuz bu insanda daha fazla hakaret etme ve aşağılama isteği uyandırır..ne yaparsam yapayim bu kadın bana yapışmış hissi veriyorsunuzdur ona..dediğim gibi bence terkedin evi..zaten sizi seviyorsa düzeleceğini söylüyorsa aklı başına gelir,aksi halde gelmesin zaten?
Evet...3 haftadır küssünüz,cinsellikte yok bu sizi iyice uzaklaştırır.Profesyonel destek almanız şart.
Evlilik terapistinden onceki adim olaak esinizin mutlaka bir terapi almasi gerek bence. Cunku dediginiz gibi ailesiyle olan problemler, yetistirilme ortami onu bu duruma getirmis olabilir. Kaba sozleri ve bitmeyen kuslugu ornek almasi ancak psikolog yardimiyla asilabilir. Sonrasinda belki de evlilik terapistine gerek bile kalmaz. Ancak esinize bunu teklif ettiginizde kac ay kus kalir sizinle bilemiyorum. Cok zor bir durum gercekten. Allah kolaylik versin.Merhaba herkese;
Uzun olacak .. İçimdekiler o kadar cok ki , nasıl özet gecerım bilemedim .. Kusura bakmayın..
Sizlerin fikrinize ihtiyacım var .. Bir kaç aydır çıkmazdayım.. Eşimle 4 yıldır evliyiz .. Severek evlendik, 4 yıl beraberlikten sonra .. 1 yasında da bebegımız var.. Eskıden de anlaşmazlıklarımız oluyordu ama artık işin içinden cıkamıyorum.. Küsüp günlerce konusmuyor , eskıden ben dayanamaz konusurdum.. Küslük anne baba evınde hıc gormedıgım bir seydı .. Sacma komık gelıyordu .. Annemler tartısır , sonra oturur yemeklerını yerlerdi.. Ama o öyle büyümemiş .. Babası durup dururken küser .. Kac kere sahıt oldum..
Artık en ufak bır tartısmamızda bana hayvan , salak aptal gibi kelımeler kullanıyor , bir gecırcem sana simdi diye üstüme yürüyor.. Mesela ; bir yere gıdıcez cok istekli , yola cıkıyoruz ne vardı da cıktık dısarı evde durmak vardı , vb bagırıp duruyor bir sey soluyorum kes sesini dıye bagırıyor ,sinirle kullanıyır arabayı ve bu bır kere degıl cok kez yaptıgı bir sey.. Ev aldık kredı öduyoruz , aslında annelerının alt katında ev vardı ama oturmadık orada en bastan daha ıstemeye gelmeden belırttım tatlı dille , bozulsalarda kabul ettiler .. Daha sonra cok ev aradık ve şansa benim aılemın oldugu semtte bulduk ev .. Ailem yardımcı oldu , bıraz da kredıyle aldık evı .. Ödemeler zor gelıyor bılıyorum , iş yerınde cok mutsuz biliyorum, ailesi cook ilgisiz aylarca torun gormeye gelmıyolar.. Ama gorustugumuzde cok ıyıler , küslük yok ortada..benım aılem de cok ilgili , her seyımize kostururlar .. İlk zamanlar cok garıpsedi eşim .. Öyle cok sevgıyle büyütüldüm ki, bu asagılamalar , hakaretler benı mahvedıyor...Yıne konusmuyoruz ,nerdeyse 3 haftadır .. Aglaya aglaya yemek hazırlıyorum.. Vicdanım rahat etmıyo hazırlamazsam .. Ya bısey olursa ona diyorum , deger mı dıyorum.. Konusmay calısıyorum.. Senın bı tarafların cok kalktı , önce bı kendıne gel o zaman konusurm dıyor .. Dün konustugumda hıckırarak agladı yalnız kalıyorum ben dıye sarıldım ben de agladım sonra yıne astı suratı konusmadı .. Napıcagını bılmıyorum artık .. Düşünmekten beynım patlaycak sanki...Kıyamıyorum ama o benı yerden yere vuruyor ..
Biliyorum ordan oraya atladım , sacmaladım belkide ama zaman ayırıp okuyan , yorum yapan herkese tesekkur ederım..
siz hiç kin tutmadığınız için sizden bir türlü hırsını alamıyor sizin anlayışlı olmanız ona fazla geliyor bu bariz belli. biraz uzak durup gönlünüzü almasını beklemeniz ya da hakaret ettiğinde ondan daha fazla bi anlığınada olsa tepki göstermeniz belki sakinleşmesine etkili olur hırsı geçer yani.Merhaba herkese;
Uzun olacak .. İçimdekiler o kadar cok ki , nasıl özet gecerım bilemedim .. Kusura bakmayın..
Sizlerin fikrinize ihtiyacım var .. Bir kaç aydır çıkmazdayım.. Eşimle 4 yıldır evliyiz .. Severek evlendik, 4 yıl beraberlikten sonra .. 1 yasında da bebegımız var.. Eskıden de anlaşmazlıklarımız oluyordu ama artık işin içinden cıkamıyorum.. Küsüp günlerce konusmuyor , eskıden ben dayanamaz konusurdum.. Küslük anne baba evınde hıc gormedıgım bir seydı .. Sacma komık gelıyordu .. Annemler tartısır , sonra oturur yemeklerını yerlerdi.. Ama o öyle büyümemiş .. Babası durup dururken küser .. Kac kere sahıt oldum..
Artık en ufak bır tartısmamızda bana hayvan , salak aptal gibi kelımeler kullanıyor , bir gecırcem sana simdi diye üstüme yürüyor.. Mesela ; bir yere gıdıcez cok istekli , yola cıkıyoruz ne vardı da cıktık dısarı evde durmak vardı , vb bagırıp duruyor bir sey soluyorum kes sesini dıye bagırıyor ,sinirle kullanıyır arabayı ve bu bır kere degıl cok kez yaptıgı bir sey.. Ev aldık kredı öduyoruz , aslında annelerının alt katında ev vardı ama oturmadık orada en bastan daha ıstemeye gelmeden belırttım tatlı dille , bozulsalarda kabul ettiler .. Daha sonra cok ev aradık ve şansa benim aılemın oldugu semtte bulduk ev .. Ailem yardımcı oldu , bıraz da kredıyle aldık evı .. Ödemeler zor gelıyor bılıyorum , iş yerınde cok mutsuz biliyorum, ailesi cook ilgisiz aylarca torun gormeye gelmıyolar.. Ama gorustugumuzde cok ıyıler , küslük yok ortada..benım aılem de cok ilgili , her seyımize kostururlar .. İlk zamanlar cok garıpsedi eşim .. Öyle cok sevgıyle büyütüldüm ki, bu asagılamalar , hakaretler benı mahvedıyor...Yıne konusmuyoruz ,nerdeyse 3 haftadır .. Aglaya aglaya yemek hazırlıyorum.. Vicdanım rahat etmıyo hazırlamazsam .. Ya bısey olursa ona diyorum , deger mı dıyorum.. Konusmay calısıyorum.. Senın bı tarafların cok kalktı , önce bı kendıne gel o zaman konusurm dıyor .. Dün konustugumda hıckırarak agladı yalnız kalıyorum ben dıye sarıldım ben de agladım sonra yıne astı suratı konusmadı .. Napıcagını bılmıyorum artık .. Düşünmekten beynım patlaycak sanki...Kıyamıyorum ama o benı yerden yere vuruyor ..
Biliyorum ordan oraya atladım , sacmaladım belkide ama zaman ayırıp okuyan , yorum yapan herkese tesekkur ederım..
Eşinin psikolojisi bozulmuş gibi geldi banaMerhaba herkese;
eşinizde ağır aşağılık kompleksi var böyle devam ederse sizin hayat enerjinizi yaşama sevincinizi yer bitirir.Kendisiyle problemli çünkü bir tane de bende var ondan 13 yıldır az az düzeliyor ama en ufak sorunda fabrika ayarlarına dönüyor.Artık buymuş imtihanım diyorum evlilikte maalesef uyumu yakalayamadık.Ailesi onların altındaki dairede oturmadınız diye içyen içe tavır almış olabilir.Bizde de benzer durum var 6 yıldır kapımızı açmadılar ama biz onlara gidince gayet iyilerHaklısınız.. Ben de inat edıp konusmuyorum günlerce ama böyle yasamakta zoruma gidiyor .. Yanı hıc olmadıgım birine dönüşüyorum o'nun yüzünden ..Yanı sukredecek o kadar sey varken , böyle sacma seyler olmasını benım aklım almıyor ... Ya benım onda gördugum seyleri o bende görüyor .. Elestırılmeyı hıc sevmez , o bana akılır gulerım ben ona saca bak desem ne varmıs sacımda der sinirle.. Cok guzel bir işim var yapamazsın sen bakalım ne kadar dayancaksın calıamyaya senjn her ıstedıgın olmus zora gelemzsin sen diyip sürekli beni dibe cekiyor...
adama birkaç beden fazlasın işte ya kabulleneceksin sabır göstereceksin ya da yol yakınken döneceksin ben dönemedim mesela namuslu,işinde gücünde filan ama diğer yönleri ofsaytBenim eşimin ailesi yüzünden sorun yasamıyoruz yanı iyi insanlar aslında ..Sadece ailelerimiz farklı.. Yanı onlar da bardak kırılsa sorundur , biz de nazar cıktı denir gülünür gibi..Allah yardımcınız olsun..
Oncelikle esiniz ne derse desin ve nasil davranirsa davransin eger bu davranis digru degilse onun gibi davranmayin. Cunku biz kendi karekterimize uygun davranmaliyiz. Bu soyledigim evet soylemesi kolay uygulamasi zor bir sey. Ben uyguluyormuyum? Deniyorum bunun icin cabaliyorum. Tum insanlara karsi. Bu tabiri caizse ezik olmak degildir. Kendinizi savunun, rahatsız oldugunuz ve istemediginiz şeylere hayir demeyi bilin. Bunu yaparken sadece fevri ve cirkin kelimeler kullanmayin. Hakaretler ve siddet karsilikli oldugun da bir ust basamaga cikarak devam ediyor.Vardı böyle küsmeleri ama salak vb kelımeler kullanmazdı hiç.. Gergınlıgı hep vardı ama şimdi küs kalma süreleri uzadı , daha tahammulsuz olduk.. Onceden neden boyle yapıosun dedıgımde iş yerınde cok mutsuzum , boguluyorum beni anlamıyorsun dıyordu ev kredısı de yoruyor onu , ama bana ettıgı hakaretı iş yerıne baglayamam kı ben , bu ona boyle davranma hakkını vermemeli ki.. Ama anlatamıyorum işte..
O'na yapısık oldugumu dusunecegını sanmıyorum.. Çünku ben ona hep söyluyorum mutsuz olmak için gelmedık dunyaya.Senın de mutsuz olmanı ıstemem , ne yapmamız gerekıyorsa onu yapalım , anlasanıyorsakta ayrı kalmamız gerekıyorsa kalalım diyorum ama o buna hıc yanasmıyor..Gitmek istiyorum dese kal demeyecegımı biliyor .. Ya öyle degısık kı , böyle davrandıgında benım anlayacagımı düşünüyor.. Aslında daha da cıkmaza giriyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?