Evlilikkkkkkk

E cocuk olunca bu ev isleri X 500 olacak
Hadi esin konusma tarzini duzeltti kibarca rica ediyor diyelim
Sen yinede bulasiklar dursun istedigim zaman yikayayim istiyorsun

Ne olacaktı baska

Kız haklı,
Salın kızı

Sen bu adamı sevgiliyken hiç mi tanımadın, karakteri hakkında hiç mi bilgin yoktu?Evlenince sürekli pembe koridorlarda yürümüyorsun,bu bir gerçek.Bu adam sana neler vaad etti ki daha üç günlük evliyken bu hale geldin?Kocan olacak hödüğe söyle emir kipleri kullanmaktan vaz geçsin, sen de gir bir işe çalış, önce bir ekonomik özgürlüğünü eline al.Adamı iyice tanı, ölç, tart, biç ondan sonra çocuk yapmaya karar ver.Çocuk işi öyle hadi evlendik, hoop bir çocuk yapalım şeklinde olmuyor.

Ya sen evliliği evcilik sanmissin galiba.Ne bekliyordun her gün annen gelip yemek mi yapacaktı.Evlilik maalesef boyle birşey.Sorumluluk yoksa evlilik olmaz.

Çalışıyor musun?
Ne bilim çalışmasam ev işi yapıp yemek yapmak bana koymaz yani ne olucak yaparım .
Adam bütün gün çalışmış yorgun eve geliyor bir yemek hazırlamak zor değil.
Tabi seviyorsam bunlar bana zulüm gelmez

Beni gezdiriyor yediriyor içiriyor nedir Allah aşkına ya
Sen kendin gezemiyor musun?
Her evliliğin dinamiği farklıdır mesela biz yemekleri birlikte yapıyoruz, masayı birlikte topluyoruz ben bulaşıkları yerleştirirken eşim çayı yapıyor yani ortağız biz.
Hem şimdiden bu kadar sıkıldıysan çocuk olunca asıl o zaman sorumlulukların artacak can sıkıntını almıyor yani çocuk.
Bu defa da diyeceksin ki çocukla bile ilgilenmiyor eğer şimdiden böyleyse eşin işin zor.
Bence iş falan bak çalış, sosyalleş arkadaşlarınla görüş.

evlilik bu değil.
eşin neden sürekli direktif veriyor, sofrayı topla çay koy falan hayırdır??
yemek yenir, sofra zaten toplanır yardımlaşarak, biri çay koyarken diğeri bulaşıkları makineye atar, sonra oturulur dizi film neyse.. zaten evde bi düzen olur kendiliğinden... eşinin öküzlüğü bu tamamen.

Bana da ilk zamanlar sıkıcı gelmişti evlilik ev işi yapmak temizlik yapmak yemek yapmak o kadar zoruma gitmişti ki ama eşimde farkındaydı çünkü üniversite bitti evlendim ev işi yemek bilmiyordum bu yüzden bana çok yardımcı oldu . Şuan 3 yıl oldu ve temizlik hastası olmama çok az bisey kaldı

Eşinizin size emir kipi ile konuşması dışında evlilik ile ilgili söyledikleriniz doğru. Evlilik böyle bir şey o yüzden bekarlık sultanlıktır. Bunları öngörememiş olabilirsiniz ama daha sırf bunlardan dolayı evlendiğinize pişmansanız sakın çocuk yapmayın. Hadi evliyken bulaşıkları yıkamak istemediniz, lavoboda yığıldı, canınız yemek yapmak istemedi dışarıdan söylediniz, temizlik yapmak istemediniz,, kayınvalideniz geleceği zaman yaparsınız olur biter, kocanıza çay yapmak istemediniz, zıkkımın kökünü içsin, ama çocuk öyle bir şey değil,, Yok canım istemiyor yorgunum emzirmeyeceğim, bezini değiştirmek istemiyorum biraz daha altı b.klu kalsın, yok canım istemiyor bugün okula götürmeyeceğim, ay gözümden uyku akıyor biraz uyuyayım yok yani çocuk olunca... çok zor çok....

Zaten böyle birinden ve mutsuz olduğunuzdan bir evlilikten neden çocuk beklentisine giriyorsunuz ki? O istediğinde de olmasın. Mümkünse iyice ölçüp tartın bu evliliği. Ben evlilik istemiyorum böyle rahatım yapamam dediğimde eleştirenler de olurdu genelde de mutsuz ve sevmeden evlenip katlananlar yapıyor bu konuşmayı nedense :) neyse. Hiçbir zaman evliliği, çocuğu bir mecburiyet olarak görmedim ve eleştirileri de asla dikkate almadım. Mutluyum gerçekten önemli olan bu. Bi insan ne zaman hazır hissederse o zaman evlenip çocuk yapmalı bence. Siz rutine bağladığınız için ve eşinizin yükünüzü, sorumluluklarınızı paylaşmadığından haklı olarak şikayetçisiniz. Zaten burada patlak veriyor. O zaman kahvesini de yapmayacaksınız çayını da. Gerçek anlamda iş paylaşımı yapmıyor size destek olmuyorsa bundan sonra böyle deyin.

Siz daha iki tabak çanak toplamayi dert ediyorsunuz üstüne bir de cocukmu yapacaksınız bebege kim bakacak dogurunca iş bitmiyor iyi ki esiniz mantıklı düşünüp çocuk yapmıyor

Bu yap ,kaldır, koy ,dök olayın da babama bile atarlanırken eşim dese vururum vallahi ben hizmetlisi değilim yada maaşlı çalışanı hayat arkadaşıyım ya ne öyle. Birde çocuk istememesi güzel istemeyinnn zaten evlilik otursun bi yani...

Her şeyi istediğin zaman yapmayı özlüyorsun ama istediğin zaman kişisel ihtiyaçlarını gidermeyeceğin kadar vaktini alacak bi çocuk istiyorsun. Uyuyamayacaksın, yemek yiyemeyeceksin, çişini bile rahat yapamayacaksın. O ev var ya sana bunun 1000 misli daha fazla iş çıkaracak. Çocuk sorumluluğunun bi dakika tatili yok her saniye seninle. Evle ilgilenmeyen kocan çocukla ilgilenir mi sanki?
evliliği oyun sanıyormuşsunuz çocuğu da oyuncak sanıyorsunuz hiç kolay değil.
Gezdirilmek kavramı bana da garip geldi

Daha evlilik hayatına alışamıyor birde üst level çocuklu hayat topuna girecek.Konu sahibi psikoza girer girer çıkar yani Çok yüksek uçuyor.

Kız konuyu cinselliğe nasıl bağladın azmini takdir ettim

Cocuk istiyor musunuz siz..şimdi memnun degilseniz çocuk olursa hic memnun olmazsınız

Cinnet geçirmek üzereyim çalışıyorum işim var ama eşimin yanına tayin oldugm için mehil izindeyim tüm gün evdeyim bn istemiyorum zaten ev işlerine yardımcı olmasını ama bna karışmasın ne zaman ne yapacağıma isterse 10 saat kalsn o sofra orda o söyleyince batıyor bna ve iş yerimi hiç beğenmedim oturup bir kahve alacağım bi kantin bile yk iğrenc bir yer geldiğim yerde öyle küçük kötü bir ilçe geldiğime pişman oldum evlenmek bana göre değilmis çok fedakarlık yapmışim hiç gerek yok muş

Evlilik bu değil. Karı koca olmak adına eşinizin de sizin de algılarınız bozuk. Sanki yazılı kurallar varmış gibi, evcilik gibi. Hanım sofrayı topla diyor siz de topluyorsunuz e mi böyle devam etmemesi elinizde. Böyle adamlarla evlenmemekte bir de ama o aşamayı geçmişiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…