- 26 Nisan 2023
- 1.034
- -301
- 38
- 28
- Konu Sahibi sternoklavikular
-
Daha şimdiden evlendiğinize pişman olmuşsunuz, eşiniz en doğrusunu düşünüyor bebek keyfi yapılacak bir şey değil bekleyin evlilik otursun.şimdi çocuk ta istemiyor yeni evliyiz o isteyince olacakmış çok canımı extra sıkıyor
BoşanMerhaba uzunca süren bir sevgililik dönemimden snra yeni evlendim sayılır amaa şunu anladım ki evlilik hiç çekilir dert değil sürekli aynı şeyleri tekrar tekrar yapıyorm yemek bulaşık temizlik falan bunları yaparken de cokk canım sıkılıyor kocam içerde çay da yap kahve de yap demesi beni irrtite ediyor günlük gezdiriyor yedirip iciriyo ama bunlar beni mutlu etmiyor bekar hayatımı özledim istediğim zaman istediğim gibi temizliği bulaşığı gezmeyi kendi istediğm zmanda yapmayı özledim şimdi yemek yesek ardından kocam sofrayı topla çay yap diye söyleniyor yalandan iki tabak çatal taşıyor amaa bn istemiyorum onları da yapmasın ama bn herşeyi istedigm zman yapayım şimdi çocuk ta istemiyor yeni evliyiz o isteyince olacakmış çok canımı extra sıkıyor bu da yani dmeek istiedgm bu hep böyle mi devam edicek evlilik bu mu
Odunlarla evlenilirse evet evlilik buMerhaba uzunca süren bir sevgililik dönemimden snra yeni evlendim sayılır amaa şunu anladım ki evlilik hiç çekilir dert değil sürekli aynı şeyleri tekrar tekrar yapıyorm yemek bulaşık temizlik falan bunları yaparken de cokk canım sıkılıyor kocam içerde çay da yap kahve de yap demesi beni irrtite ediyor günlük gezdiriyor yedirip iciriyo ama bunlar beni mutlu etmiyor bekar hayatımı özledim istediğim zaman istediğim gibi temizliği bulaşığı gezmeyi kendi istediğm zmanda yapmayı özledim şimdi yemek yesek ardından kocam sofrayı topla çay yap diye söyleniyor yalandan iki tabak çatal taşıyor amaa bn istemiyorum onları da yapmasın ama bn herşeyi istedigm zman yapayım şimdi çocuk ta istemiyor yeni evliyiz o isteyince olacakmış çok canımı extra sıkıyor bu da yani dmeek istiedgm bu hep böyle mi devam edicek evlilik bu mu
Hayır evlilik bu değil. Senin evlendiğin adam evlenmemiş hizmetçi tutmuş kendi aklı sıra. Sen de izin veriyorsunMerhaba uzunca süren bir sevgililik dönemimden snra yeni evlendim sayılır amaa şunu anladım ki evlilik hiç çekilir dert değil sürekli aynı şeyleri tekrar tekrar yapıyorm yemek bulaşık temizlik falan bunları yaparken de cokk canım sıkılıyor kocam içerde çay da yap kahve de yap demesi beni irrtite ediyor günlük gezdiriyor yedirip iciriyo ama bunlar beni mutlu etmiyor bekar hayatımı özledim istediğim zaman istediğim gibi temizliği bulaşığı gezmeyi kendi istediğm zmanda yapmayı özledim şimdi yemek yesek ardından kocam sofrayı topla çay yap diye söyleniyor yalandan iki tabak çatal taşıyor amaa bn istemiyorum onları da yapmasın ama bn herşeyi istedigm zman yapayım şimdi çocuk ta istemiyor yeni evliyiz o isteyince olacakmış çok canımı extra sıkıyor bu da yani dmeek istiedgm bu hep böyle mi devam edicek evlilik bu mu
Kız topu topu 3 bilezik takılmış ne abarttınİstediğiniz altınlar takılmış anlaşılan.
Ama hepsini kocişi yapmış hiç kayınailesi yapmamışKız topu topu 3 bilezik takılmış ne abarttın
Katlanıyor işte şimdi konusuna bakılırsaAma hepsini kocişi yapmış hiç kayınailesi yapmamış
Ay bu nasıl renk gözümü aldı fosforlu CevriyeEvlilik bu değil ki.
Ev isleri ortaktır ama, siz "beni gezdiriyor, yediriyor, içiriyor" tarzi benim köpeğime davrandığım şekilde davranilmayi kabul ediyorsaniz, esinizin de yine ayni sekilde benim kopegime, otur, kalk, gel, git demem gibi size davranmasina ses cikarmamaniz lazim. Yalniz cok zor bir paragraf oldu bu, tabi siz her bakımdan yetersiz gorduacacqgy
Yorum şahane ama renk zor okudumAy bu nasıl renk gözümü aldı fosforlu Cevriye
Çocuk olursa düzelir diye mi düşünüyor acabaKuzum siz madem bunaliyorsunuz neden bir de çocuk olsun istiyorsunuz?? Iyice delirirsiniz farkinda degil misiniz?
Evlilige adapte olmak cay yap kahve yap dediginde tabi kocacim diyip husu icinde mutfaga ucmak mi ask olsun hanimefendi sıkıldıgı donguden babsediyorÇok normal, henüz evliliğe adapte olamamışsınız. Zaten böyle hissediyorsanız çocuk için de erken.
Yazı rengi yüzünden hep. Değiştir şunu kız ay tüm devrelerimiz yandıEvlilik bu değil ki.
Ev isleri ortaktır ama, siz "beni gezdiriyor, yediriyor, içiriyor" tarzi benim köpeğime davrandığım şekilde davranilmayi kabul ediyorsaniz, esinizin de yine ayni sekilde benim kopegime, otur, kalk, gel, git demem gibi size davranmasina ses cikarmamaniz lazim. Yalniz cok zor bir paragraf oldu bu, tabi siz her bakımdan yetersiz gorduacacqgy
Bacım sen eş olacağına hizmetçi olmuşsun. Evlilik böyle bir şey değil kiMerhaba uzunca süren bir sevgililik dönemimden snra yeni evlendim sayılır amaa şunu anladım ki evlilik hiç çekilir dert değil sürekli aynı şeyleri tekrar tekrar yapıyorm yemek bulaşık temizlik falan bunları yaparken de cokk canım sıkılıyor kocam içerde çay da yap kahve de yap demesi beni irrtite ediyor günlük gezdiriyor yedirip iciriyo ama bunlar beni mutlu etmiyor bekar hayatımı özledim istediğim zaman istediğim gibi temizliği bulaşığı gezmeyi kendi istediğm zmanda yapmayı özledim şimdi yemek yesek ardından kocam sofrayı topla çay yap diye söyleniyor yalandan iki tabak çatal taşıyor amaa bn istemiyorum onları da yapmasın ama bn herşeyi istedigm zman yapayım şimdi çocuk ta istemiyor yeni evliyiz o isteyince olacakmış çok canımı extra sıkıyor bu da yani dmeek istiedgm bu hep böyle mi devam edicek evlilik bu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?