Evlilikkkkkkk

eş seni anlarsa senin mutluluğun için çabalarsa sana yardımcı olursa seni severse seni hizmetci gözünde görmezse evlilik her daim güzeldir yok bunun tam tersi olursa özlersin bekarlıgi bekarken kimseye karşı bir sorumluluk yoktu evlilik ise sorumluluktur işinizi gücünüzü elinize alın aklınız varsa ondan sonra evlenin

E evlenmeyin ayol. Zorla evlen diye baskı kuran mı var

Evlilik böyle bir şey değil. Eşiniz sanki hizmetçi almış gibi davranıyor. Bir an önce durumu düzeltin.
Bir de evlilik beklediğim gibi değil deyip pişman oluyorsunuz bebek sahibi olmak da beklediğiniz gibi çıkmayacak neden acele ediyorsunuz hele evlilikten memnun değilken?

Evlilik bu değil tabikide,insan evde bile eğlenebilir,paylaşımda bulunabilir. Siz daha başında bu kadar rutine girdiyseniz tuhaf.Aşk evliliği değil mi?

Baskı kuran yok.toplum bilinçlensin diye yazdım.
Bilinçlenmenin yolu sağlıklı bir ilişki ve evlilik değil de günübirlik vittirivizzik ilişkiler mi yani evlilik dışı ilişkiye de saygım var tabii herkesin kendi yaşantısı bu bir şey diyemem ama yaş geçtikçe insan ister istemez stabil bir hayat ve aklı başında partner istiyor. Doğru eş seçimiyle aile kurmanın, çocuk yapmanın nesi kötü ya

Her evliliğe gitmeyen ilişki vitttiiriivizzkk değil ki.senin hayat görüşünde kaliteli arkadaşlıklar da yaşanabiliyor.illa saygısız, sevgisiz olmasına gerek yok ki. Yaş geçmekten kasıt hangi yaşlar o var tabii bir de.kimine göre 30 dur kimine göre 40 tır.haa bir de doya doya şehvetle sevişemeyeceksem ne yapayim o partneri.bir süre sonra işe dönüyor.o da kırk yılda bir. Bir de baştan isteksiz olanları sen düşün.partner partnerlikten çıkıyor ki zaten.üstüne bir de olmayan seksin olmayan, kadın erkek ilişkisinin yükünü çek dur.anası, danası, kendi huysuzluğu, hayatını kısıtlaması say say bitmez.herşeyin istisnası vardır tabii.astarı yüzünü karşılamıyor bence.

Son düzenleme:
Hayat arkadaşlığı çok başka bir şey. Bir yaştan sonra ne anne baba, ne arkadaş ne kardeş oluyor yanında. Herkes kendi hayat telaşının peşine düşüyor. Akşam kapıyı kapatıp sessiz evde kendi başına oturmak koyar bir yerden sonra. Yalnızlık bir yere kadar güzel.

Önceliklere göre karar verme süreci de değişiyor tabi ki.yaşla birlikte beklentiler de değişiyor.o yüzden çok genç yaşlar uygun değil deniyor zaten.genelde seks bekleniyor.bu da yeterince karşılanmıyor çoğu evlilikte.eee özgürlük de kısıtlanmış oluyor.ne anladık biz bu işten oluyor.ama daha ileri yaşlarda sizin dediğiniz sebepler ağır basmaya başlıyor.önemli olan neyin ne zaman yapıldığı.hayattaki beklentiye uyup uymadığı.özeti bu bence.

Ev islerini bölusun ne olursa olsun yardim etmeye alıştırın tatli dille .cocuk olursa sonuç bosanma olur..simdiden boğulmaya basladiniz evlilil oturmadan cocuk yapmayin

Sana hizmetçi muamelesi yapan bu heriften çocuk yapmak ne kadar doğru. Zaten böyle biriyle evlenerek dertsiz başına almışsın.

Ben baba evinde bir hazir corba bir makarna bile yapmamistim temzlik de yapmazdım yabi hicbirsey aslinda.calisiyordum sadece is hayatına aliskindim. Ama evlenince isi biraktim ilk iki sene cok zorlandim ev isi yapmak uemek yapmak hic bana gore deildi sevmiyordm zten blmiyordumda sonra yemek yapmayi ogrendm degisik degisik yeni tarifler filan esimde begendikce bnm hosuma gtmeye basladi oyle oyle alistim suan size zor gelmesi cok normal cnku esin sni yonetiyor gbi hisediorsn ve bnu kabul edemiorsun ama esininde yanlisi sna sofra topla blmemne dememeli onu zten ypacksin bence insan en cok bunlra sinir oluyo bn de olurum. haa cay her aksm icmiyorsa guzel br dille diyeblr ama vay koy diyemez. Arada kendide birtakm seyler ypablr ha bn yapmasa ckta aldirmam o calisior bnde evdeyim cnku artk oyle bakiorm. Cocuk icinde bnce 6 ay bekleyin en az

Siz neden kendiniz hakkında "gezdiriyor, yediriyor, içiriyor" şeklinde konuşuyorsunuz?
Böyle konuşmaya devam ederseniz bu muameleyi görürsünüz kimse kusura bakmasın.
Önce özsaygınız olsun, sonra karşıdakinden saygı beklersiniz!

Yorumlari okumadan yorum yapmıştım, siz zaten yazmışsınız ağzınıza sağlık

Ya Ferhans bir konuda da sevişgenliğinizi katmadan yorum yapsanız? Konu sahibinden 3 kat fazla uzun yazmışsınız. 13 satır yazının özeti: sevişemiyorum. Sevişebiliyor musun sevişemiyor musun diye kim size sordu.

Konu sahibi, nişanlımın durumu çok çok iyi yazmıştınız, niye bir yardımcı tutmuyorsunuz? Kocanız sizi hayat arkadaşı - eş olarak mı seçti yoksa tam zamanlı çalışan olarak işe mi aldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…