- Konu Sahibi kIrmIzI_BaLIk
-
ama asla kendini suçlama tamam sevgi bitebilir ama bu hiçbirzaman yapılan şeylerin bahanesi olamaz
erkekler bu gibi durumlarda kendilerini haklı çıkarmak adına karşı tarafı suçlayabiliyorlar ..
bana ilgisiz davrandın
surat yaptın
eve bakmadın
vs. vs.
, bu tip şeyler de ister istemez bizlerin kafasını karıştırıyor ... ama dediğim gibi bunlar hiçbirinin bahanesi olamaz ... zaten genelde bu bahaneler ancak bir aldatma olayı olduktan sonra sana söyleniyor... önceden bu şikayetlerin hiçbirisi yokken araya bir kadın girince mi çıkıor bunların hepsi... hayırrrrr ... tabiki öyle değil ama onlar da sonuçta kendi vicdanlarını rahatlatmak için bu bahaneleri sıralıyorlar o kadar...düşünsene en azılı katilin bile işlediği cinayetler için bir bahanesi vardır ...yoksa yaşamlarını devam ettiremezler... sonuçta aldatan erkekte böyle yapıor karşı tarafı suçlayarak vicdanını temize çıkarmaya çalışıor kendi içinde...
,
AAAA inanamıyorum.... evet aynen böyle olduuuuu!!!! Benden bir anda uzaklaştı ve bir anda bana sana olan aşkım bitti dedi ondan öncesinde de sürekli bitme halindeymiş ama bana hiç hissettirmemiş... Ben üzülmeyeyim diye de bunları anlatmıyormuş... Bir anda kendimi bir sürü bahanenin ortasında buldum ben kafamçokkarıştı
hiç bu açıdan düşünmemiştimmmmm.. aman yarabbiiiii!!!! Aman yarabbiiiiiii.....
offf arkadaşım çok karışık bir durum nereden tutacağımı şaşırdım... ama biliyormusun o kadın var yaaaa şimdi çoooookkk kıymetlidir... nedense erkekler böylelerine kapılıyorlar...Ama işin vahim bir kısmı var o da şu: Bu beni 1 senedir aldattığı bayan benimle de arkadaş hem de senelerdir benimle konuşuyor yüzüme gülüyor... 1 senedir de hiçbirşey olmamış gibi karşılaştığımız ve beraber aynı arkadaş grubu içinde zaman geçirdiğimiz zamanlarda gayet normal...
üstelik bu bayanın bir de erkek arkadaşı var...
Bir adam birine kapılır hadi olur olur ya gönül bu... ama kapıldığı insan üstelik sevgilisi olduğu halde ve o adamın evli olduğunu bildiği halde bir de karısını yakından tanıdığı halde o adama onunla beraber olmaktan mutlu olacağını söyleyebiliyorsa bu kişi gerçekten insan mıdır yoksa eli kolu insan görünümlü olan bir yaratık değildir de nedir?
Bu yaratık yuva yıkmışmıdır yoksa bizim aşkımız bittiği için zaten ortada evlilik falan kalmamıştırda bu yaratık suçsuz mudur?
Dikkat ederseniz hayvanlardir diyemiyorum zira hayvanlar böyle şeyler yapmaz eğer yapanı varsa söyleyin de o yaratığı o sınıfa dahil edeyim...
Yaratılmışların en şerefli olanı en güzel olanı insan değil midir? Allah böyle demez mi... bu kadar güzel ve şerefli olan varlıklar böyle şeyler yapabilirler mi? Bence yapamazlar o zaman bunu yapanlara neden insan demek zorundayız?
Bu konu 1 haftadır sürekli kafamın içinde... Eşimle herkesin evliliğinde zaman zaman olabileceği gibi bir takım sorunlar yaşıyorduk ben her zaman evliliği kurtarma taraftarıydım ancak o beni bir kez aldattı en azından gözümün önünde bir kadınla aşırı bir şekilde flörtleşti sanki bekarmış ben yokmuşum gibi davrandı bu 1 hafta sürdü, affettim, bir şans daha verdim yaklaşık 8 ay sonra yani bu zamanlarda öğrendim ki beni zaten 1 yıldır başka bir kadınla da aldatıyormuş... Şimdi çok yakında boşanacağım.
Ama düşünüyorum ilişkimizde eşimin sevgisi bitti tamam.. ama suç %50 %50 yani ikimizde suçluyuz. Aşkının bitmesine neden olan tepkilerimin sebebi onun bana karşı olan davranışları...Yani birşey olduğu için başka birşey oluyor ve bu böyle sürüp gidiyor... bizim olayımız bu.
Gene de insanın hemen birilerine kapılıp gitmesi mi gerekiyor? Birileri aşk bitti diye evlilik devam etse bile illa ki başka birini mi bulması başkasını koynuna mı alması gerekiyor? Normal olanı insanın yuvasını kurtarmaya çabalaması değil mi?
Aldatılan tarafın hataları yüzünden mi karşı taraf aldatıyor yani suç aldatılanın mı sizce?
Bu konular çok kafamı kurcalıyor...
Bu konu 1 haftadır sürekli kafamın içinde... Eşimle herkesin evliliğinde zaman zaman olabileceği gibi bir takım sorunlar yaşıyorduk ben her zaman evliliği kurtarma taraftarıydım ancak o beni bir kez aldattı en azından gözümün önünde bir kadınla aşırı bir şekilde flörtleşti sanki bekarmış ben yokmuşum gibi davrandı bu 1 hafta sürdü, affettim, bir şans daha verdim yaklaşık 8 ay sonra yani bu zamanlarda öğrendim ki beni zaten 1 yıldır başka bir kadınla da aldatıyormuş... Şimdi çok yakında boşanacağım.
Ama düşünüyorum ilişkimizde eşimin sevgisi bitti tamam.. ama suç %50 %50 yani ikimizde suçluyuz. Aşkının bitmesine neden olan tepkilerimin sebebi onun bana karşı olan davranışları...Yani birşey olduğu için başka birşey oluyor ve bu böyle sürüp gidiyor... bizim olayımız bu.
Gene de insanın hemen birilerine kapılıp gitmesi mi gerekiyor? Birileri aşk bitti diye evlilik devam etse bile illa ki başka birini mi bulması başkasını koynuna mı alması gerekiyor? Normal olanı insanın yuvasını kurtarmaya çabalaması değil mi?
Aldatılan tarafın hataları yüzünden mi karşı taraf aldatıyor yani suç aldatılanın mı sizce?
Bu konular çok kafamı kurcalıyor...
İnsanların bukadar laçkalaşmalarının sebebi ne olabilir diye düşünmeden edemiyorum...
Zaman geçtikçe herkes en yakınından bile şüphe edecek durum bunu gösteriyor...
Çok zor bi durum..Birşeylere başlamak için ortada verilen bir emek var ve nerden baksan eşin seni evlenmeden öncede aldatıyormuş...
Bence bu tip aldatma vakasının yaşandığındığı boşanmalarda bayanlar ne olur sucu kendilerinde aramasınlar...
Erkek uçkuruna sahip olamıyorsa bunda sizin sucunuz ne acaba...?
Hiç kimse mükemmel değildir elbetteki hatalarımız olacak insanları olgunlaştıranda hataları değilmidir...
Aldatma dışında boşanma en son çare olarak görülmeli
Ama canım arkadaşım eşin seni aldattıysa hiç üzülme o güzel yüreğin hiç acımasın
Şuna emin ol ki...Sana verilen bi değer olsaydı ortada eşin bunu aklından bile geçirmezdi...
Suçluluk duygusunu ne olursa olsun hissetme..Herşeyde vardır bi hayır ...
İleride daha güzel günler ..yeni umutlar..seni bekliyor olacak kimsenin yaptığı yanına kalmıyor çünkü
Hakkında hayırlısı olsun...
sucu kendımızde aramak tabıkıı sacma ama aldatıldıklarımız hemcınslerımız onlardada suc var evlı bır adamla dahada otesııı cocukları olan bır adamla beraber olabılen kız yada kadınları anlamk ta zorluk cekıyorum nedır bu yuva dagıtma hevesı kımısı sırf ınat ugruna yuva yıkıyo benım 2.kayınvalıdem cok genc ve guzel ben nısanlımı ondan kıskanıyorum belkı yanlıs ama yapamıyorum onunla konusmasını ıstemıyorum cunku guvenmıyorum kayınpederımın yuvasını yıktıgı ıcın cocuklaarı oldugunu bılebıle evlerıne gırıp cıktıgı halde acımadan onlara bunu yapması benı korkutuyo tabıkı kayınederımde cok suclu ama o gerı cekılebılırdı...katlanması zor bır durum
Canım yorumuma farklı açıdan bakmışsın...
Anlatmak istediğim suçlu erkektir değil...Demek istediğim aldatan taraftır bu kadın yada erkek farketmez...
Eğer ortada bu şekilde yaşanan bir olay varsa..Var olan saygı ve sevgi bitmiştir...
Sadece kendisini suçlu hissetmesi için bi sebep olduğunu görmüyorum...
Baştada dedim insanlar artık ilişkilerde okadar laçkalaştı ki...
Hiç kimsenin kimseye güveni kalmadı...Kesinlikle zor bi durum...
Ben arkadaşın yerine kendimi koyupta empati bile yapamıyorum...
Rabbim kimseyi bu tür şeylerle sınamasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?