- Konu Sahibi kIrmIzI_BaLIk
-
arkadaşım kocan eve geldiğinde kapıdan mı kovdun? yemek yerine zıkkım mı yedirdin? akşam yatakta senle değilde yastıkla mı beraber oldu? kapıya duvara mı çarptın adamı?
bunları yapmadıysan -ki o bile haklı çıkarmaz ya ihaneti- ne diye sen suçlu olasın?
tartışmalar her ilişkide olur,ha ileri boyuttaysada evlenmeseydi,ha evlendi diyelim düzeltmeye çalışsaydı,hadi düzelmiyo diyelim adam gibi kapıyı vurup gitsene,araya başka kadın sokmakta ne demek?
sakın kendini suçlama,sana bu kazığı atan kadında ve kocanda hata,bırak ne halleri varsa görsünler boşa adamı
zaten o birbirlerinden heveslerini alınca seni mumla arar.
cinsellik ilgi alaka bi yere kadar,zamanla yaş ilerledikçe kadında erkekte merhamete güvene vefaya ihtiyaç duyuyor -ki eminimki bu aldattıkları eşlerinde yani sizlerde fazlasıyla mevcut
Herşey ALLAH tan yanlız bu nefsine uyan insanlara akıl sır erdiremiyorum.bu olayları ben yapanın yok
oluşu(manevi yönden)maruz kalanın ise hayattaki sabır sınavı diye düşünüyorum emin ol bitecek.
"GAM GELMEZ DEMEMİŞLER GAM EĞLENMEZ DEMİŞLER"
bu sıkıntı senden de gidecek er yada geç herkes hakettiğini bulacak için rahat olsun.
hah hep aynı bahane mi yaa bu askerlerde... benim eşimde simkartını yakaladığımda askerimin simkartı demişti çok güldüm .. hepsi sanki bunların bir tornadan çıkmalar...Bence de aldatan taraf suçlu.Aslında ara ara bende de bu düşünce baskın oluyor acaba diyorum ben mi yanlış yaptım ama cevabını kendime verebiliyorum aslında ben hata yapmamışım zaten bir sorun var eşiniz size bağlı biri değil yaptığı hareketlerde davranışlarda bir eksiklik var ve siz buna takılıp konuşmak için çözümlemek için oturup konuşuyorsunuz ama ya cevap vermeme yada başka şeylerle ilgilenme oluyor ardından ses yükseliyor çünkü karşı taraftan bir vurdum duymazlık,saygısızlık var şimdi hatalı kim oluyor ben mi yoksa o mu?kafamçokkarıştı
Ben eşimle artık 5 oldu sempatiksalakcinni evliyim,tabi 9 aydan beride ayrıyım daha doğrusu kovuldum :teytey:
Eşimin ilk vukuatı daha doğrusu benim bildiğim ilk vukuatı ben oğluma 6 aylık hamileyken oldu.Ben diyorum ki adam bana neden böyle davranıyor ne oldu falan günlerce özür diledim vs allahım sonra bir baktım benim cep telefonuma simkartını takmış kıza gönderdiği mesaj var ben aptal halen inanma ne kadar güveniyorsam diyorum ki sanırım askeri gönderdi sırnaşık şey sonra o söyledi bana aldattığını yoksa ben halen inanmıcam neyse hamilelik psikolojisi falan devam evliliğe.
Oğlum dünyaya geldi,işe başladım adam gene değişiyor 2 gün gelmedi eve ailesinin yanındaydı sanırım sonra geldi boşanalım dedi ben tabi gene yok dedim:roflol: zaman geçti geçti geçti toplam 15 gün,eşim dedi ki hayatımda başkası var git ben onu bu eve getiricem yoksa uyanmıcam adam söylemese laelaelaelaelae tabi bu dönem 3 hafta oldu ama ben bir zayıfladım tabi doğum kiloları da bu şekilde verildi şutarafagitti Eşimin şifrelerini biliyordum ben allahım arama motoruna bir yazdım o da ne sayfa sayfa maşallah :roflol: meğerse bu 2 seneye dayanıyormuş peki ben ne yaptım aldım bu sayfaları şifresiyle aldım mesajla falan hakarette vardı arada sözde ben aldatmışım oğlum ondan değilmiş falan gittim cumhuriyet başsavcılığına verdim kağıtları dava açıldı tedbir nafakası falan.
Şimdi nasılım iyiyim artık espriye vurdum herşeyi gülerek anlatıyorum yaşadıklarımı yoksa öncesinde ölmeyi bile düşünmüştüm.Eşyalarım onun evinde halen oğlumu 9 aydan beri sormuyor kedisi köpeği daha değerliymiş onun için ki benim oğlum şu an 15 aylık ortada boşanma davası da yok halen inşallah olur
Kısacası aldatan taraf suçlu canım kendini sakın kötü hissetme düşünme bile sen yada ben yada bu durumu yaşayan kimse çok kötü olsa bile bu durumu haketmez.Umarım gelecek iyi günler getirir bu durumu yaşayan herkese bana getirmese de olur oğluma getirsin yeter
Herşey birgün düzelir yada geçer diyelim :enbuyukkk:
hah hep aynı bahane mi yaa bu askerlerde... benim eşimde simkartını yakaladığımda askerimin simkartı demişti çok güldüm .. hepsi sanki bunların bir tornadan çıkmalar...
bu arada bu 5. yıla çok dikkat etmek gerekiyor demekki bizimde evliliğimiz ben doğum yaptıktan 3 ay sonra aldatmayla sonuçlandı.. ve bizde 5. yılımızdaydık...
Bence de aldatan taraf suçlu.Aslında ara ara bende de bu düşünce baskın oluyor acaba diyorum ben mi yanlış yaptım ama cevabını kendime verebiliyorum aslında ben hata yapmamışım zaten bir sorun var eşiniz size bağlı biri değil yaptığı hareketlerde davranışlarda bir eksiklik var ve siz buna takılıp konuşmak için çözümlemek için oturup konuşuyorsunuz ama ya cevap vermeme yada başka şeylerle ilgilenme oluyor ardından ses yükseliyor çünkü karşı taraftan bir vurdum duymazlık,saygısızlık var şimdi hatalı kim oluyor ben mi yoksa o mu?kafamçokkarıştı
Ben eşimle artık 5 oldu sempatiksalakcinni evliyim,tabi 9 aydan beride ayrıyım daha doğrusu kovuldum :teytey:
Eşimin ilk vukuatı daha doğrusu benim bildiğim ilk vukuatı ben oğluma 6 aylık hamileyken oldu.Ben diyorum ki adam bana neden böyle davranıyor ne oldu falan günlerce özür diledim vs allahım sonra bir baktım benim cep telefonuma simkartını takmış kıza gönderdiği mesaj var ben aptal halen inanma ne kadar güveniyorsam diyorum ki sanırım askeri gönderdi sırnaşık şey sonra o söyledi bana aldattığını yoksa ben halen inanmıcam neyse hamilelik psikolojisi falan devam evliliğe.
Oğlum dünyaya geldi,işe başladım adam gene değişiyor 2 gün gelmedi eve ailesinin yanındaydı sanırım sonra geldi boşanalım dedi ben tabi gene yok dedim:roflol: zaman geçti geçti geçti toplam 15 gün,eşim dedi ki hayatımda başkası var git ben onu bu eve getiricem yoksa uyanmıcam adam söylemese laelaelaelaelae tabi bu dönem 3 hafta oldu ama ben bir zayıfladım tabi doğum kiloları da bu şekilde verildi şutarafagitti Eşimin şifrelerini biliyordum ben allahım arama motoruna bir yazdım o da ne sayfa sayfa maşallah :roflol: meğerse bu 2 seneye dayanıyormuş peki ben ne yaptım aldım bu sayfaları şifresiyle aldım mesajla falan hakarette vardı arada sözde ben aldatmışım oğlum ondan değilmiş falan gittim cumhuriyet başsavcılığına verdim kağıtları dava açıldı tedbir nafakası falan.
Şimdi nasılım iyiyim artık espriye vurdum herşeyi gülerek anlatıyorum yaşadıklarımı yoksa öncesinde ölmeyi bile düşünmüştüm.Eşyalarım onun evinde halen oğlumu 9 aydan beri sormuyor kedisi köpeği daha değerliymiş onun için ki benim oğlum şu an 15 aylık ortada boşanma davası da yok halen inşallah olur
Kısacası aldatan taraf suçlu canım kendini sakın kötü hissetme düşünme bile sen yada ben yada bu durumu yaşayan kimse çok kötü olsa bile bu durumu haketmez.Umarım gelecek iyi günler getirir bu durumu yaşayan herkese bana getirmese de olur oğluma getirsin yeter
Herşey birgün düzelir yada geçer diyelim :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?