Evlilikte aldatılan taraf mı hatalı?

Seninki rütbeli personel miydi? Korkmaya başladım şimdi. 10 yıldır askeriyede çalışıyorum Svl.memur olarak, allahtan bişeyle karşılaşmadım, ama esas tehlikeli zamanlar şimdi başlıyor demek.

Evet canım rütbeliydi ama emekli olmuş zaten malulen.Her insan da bir değil aslında öyle düşünme tabi ki bir insan çıkıcak karşına bu da iyi olacak emin ol :Saruboceq:

bu 5. senede ne varsa.....benim ilk evlilikte 5.senede bitti...

ben yerinde olsaydım,kendi eğlence anlayışıma göre,o yüzüğü satar,gece kızlı erkekli dışarı çıkar,o parayı biiiirrr güzel,çatıırrr çuturr harcardım.çok garip bir son olurdu yüzük için :)

bence yeni bir yüzük alma ne olursa olsun onu hatırlatacak,şimdi yeni bir başlangıcı hatırlatacak dersin ama o yüzük bağlılık yüzüğüydü ve yeni aldığın yüzükte sana o hissi verebilir,ayrıca kısmetin açılmayabilir (bu benim batıl inancım)

peki bundan sonrası için ne yapmayı düşünüyorsun,geleceğiniz için alıp karşına konuştunmu,plan yaptınızmı

bence sizde suç olsa dahi eşinizin hemen kendini başka kollaramı atması gerek eşler birbirine dürüst olsa zaten aldatma diye bişey olmaz sadece boşanmalar çoğalır.kendinde asla suc arama burda suçlu olan sadece eşiniz bazı erkekler evliliklerinin monotonlaştığını düşünüp kendilerine macera ararlar.sen dört dörtlükte olsan o kafasına koyduysa yapar allah yardımcınız olsun

Seninki rütbeli personel miydi? Korkmaya başladım şimdi. 10 yıldır askeriyede çalışıyorum Svl.memur olarak, allahtan bişeyle karşılaşmadım, ama esas tehlikeli zamanlar şimdi başlıyor demek.

evet canım zaten yazdıklarından anlamıştım sivil memur olduğunu hani demiştin yaa arkadaşlarım ağladı hadi kızı anlıyorum da koca adamlarda üzüldü diye..
ama canım boşver asker olup olmamasının hiçbir önemii yok ..erkek heryerde erkektir...

bu 5. senede ne varsa.....benim ilk evlilikte 5.senede bitti...
evet arkadaşım araştırmalar da gösteriyor 5. sene çok önemli oluyor evlilikte.. onu kurtarırsan iyisin ...
aslında mantıken doğru ..çünkü artık herşeyin alışkanlığa dönüştüğü zamanlar .. ilk heyecanlar kalmıyor .. erkekte bu olayı kaldıramazsa????? heyecanını diri tutmaya çalışmak adına başka yerler aramaya başlıoyor heralde...

Sevgili catharsis.. (Bu arada nikin çok süpermiş ben sadece şime makyaj yapmıyorum makyaj yapmayı çok severim ancak natürel görünmek isterim, ama eşimle akşam dışarı çıkarken mesela ağır makyajda yaparım ama yanımda eşim olmasa pek canım yapmak istemez. Ben güzel görüneyim ama beni başkası beğensin değil sadece o güzel bulsun isterim. Bunu demek istemiştim canım.

Sevgili rosenoire evet aynen bende senin gibi düşünüyorum. Yani benden boşanıpta ertesi günü bir ilişkiye bile başlasa bu gene bir derece kabul edilebilir birşeydi. Ama benim yüzüme 1 sene boyunca bakıpta bunu yapacağına içinde kıpırtılar sezinlediğinde benden ayrılsaydı hiçbir diyeceğim olmazdı. Üstelik ben de zarar görmemiş olurdum.

mydecember hmm evet aslında ben bunu intikam gibi düşünmüştüm ama haklısın sanırım. yani o parmağımdaki yüzüğe baktıkça hep onu hatırlayacağım çünkü hem onun yüzüğünü satmış olacağım hem de zaten 5.5 senedir zaten sürekli yüzük takıyorum... almayayım ya vazgeçtim. O parayı başka şekilde değerlendiririm.

5. yıl olayı önemli istatistiklere baktığımda gerçekten bu 5. yılın oranı diğer yıllara göre anormal yüksek. Demekki hakkaten var birşey...

İkinci evliliğini yapan bayanlara sormak istiyorum; nasıl güvendiniz de ikinci evliliğinizi yaptınız? ilk evliliğiniz bittikten ne kadar zaman sonra evlendiniz tekrar? Bana sanki bir daha asla evlenemezmişim gibi geliyorda...

2.evliligimi nasil güvenerek yaptiniz..diye sormusun canim...ben 1. evlilikten biraz olsun sevgi görmedim..esler arasinda sevgi nedir hic bu duyguyu tatmadim ...aile zoruyla evlendim ben 17 yasinda...neyse alisirim dedim zamanla severim diye düsündüm..ama adamin derdi baskaymis...kendi agziyla söyledi benimle almanya icin evlendigini..hatta 2 cocugu bile almanyada kalmak icin yaptigini..adami görmeyende zannederki cok yakisikli ve özel biri ..almanyaya geldi kendini dünyanin merkezinde zanneti.bi havalara girdi..onu pempe bulutlarin üzerinden indirmek mümkün deyildi....beni adam yerine koymadi.cocuklarina bile bakmadi...halbuki okul arkadaslarimdan ben utanirdim..kiz bunun neresini beyendinde evlendin derlerdi..yakistiramazlardi beni onun yanina.....neyse birini buldu...ayrildik..3 ay sonra tekrar geldi ayaklarima kapandi..senin deyerini bilememisim..beni affet aglamalar yalvarmalar...neyse fazla uzatmak istemiyorum..aradan 3 sene gecti..bi aile dostu tanistirdi beni esimle... beni iyi bir insan olduguna inandirdi esim ..ve evlendik...hicte pisman deyilim..ayrica cocuklarda baba sevgisi görmedi..esimde öz babalarindan daha iyi baktigini söyleyebilirim ....insallah seninde karsina helal süt emmis biri cikar canim...böylelerine hic üzülmeye deymez...simdi o eskisi cok pisman...ama son pismanlik fayda etmiyo.kimsenin ahi yerde kalmaz..senin ahinda yerde kalmayacak..sen sadece sabirla bekle...öyle günlerin olacakki o yanan yüreyin bir gün sogacak..gecmiste yasadigin acilara gülüp gececeksin.....

Son düzenleme:
ayrica hic birdaha evlenemiyecegim diye umutsuzluga kapilma...kimbilir kismetin nerdedir su an...
bende öyle umutsuzluga kapildigim günler oldu...ama simdi bende evliyim..üstelik 2 cocuklan evlendim..ve huzurluyum..simdiki esim deyerimi biliyor...birbirimizi seviyoruz..mutluyuzda allaha hamd olsun...8 sene oldu evliligimize esim buzamana kadar ne birine yan gözle bakti nede bir ahlaksizligini gördüm...hatta nerdeyse 1 senedir depresyondayim..esim cok destek oluyor bana..zaman geliyor yemekleri o yapiyor...piskolojik yöndende cok destek veriyo..allah herkeze böyle güzel huylu merhametli bir es nasip etsin...:Saruboceq:

Ben bir dönem eşimle sorun yaşamıştım, ayrılmayı düşünüyordum. Kendi şirketinden bir bayanla mesajlaştığını görmüştüm. Bunu çalıştığım yerde taa bekarlığımdan beri en yakın arkadaşım olan bir arkadaşımla paylaşıyordum zaman zaman. Ayrılmak istediğimi değil, sadece yaşadığım bazı sorunları. Bu arkadaş bir erkek. Evli ve çocuklu ayrıca. Tabi bu anlatacağım olayın üstünden 3 sene geçti. Neyse uzatmayayım.. Ben onu hep çok iyi niyetli ve yapıcı fikirler veren bir dost olarak gördüm, ta üniversiteden arkadaşız. O ana dek hiçbir falsosu olmadı bana, yani erkek olduğunu bile hissettirmedi hiç. O evlilik sorunlarını anlatır, ben olaya eşinin gözüyle bakmasını sağlarım, böyle bir dostluk vardı. Sonra birgün evdeyken bana bir sms geldi bu dosttan, önce anlamadım. Sonra sms'ler devam etti, ben şaşkındım, ilk defa sms atıyordu bana. Uzun lafın kısası, eşimle problemim var ve zayıfımya, acaba ona bir iş çıkar mı diye düşünmüş, bunu haftalar sonra anladım.. Ve bana verdiği fikirler boşanmam için gaz vermek şekline dönüştü zamanla. Derken ben dialogumu kopardım attım ve hatta iş değiştirdim. Eşi bana attığı bir sms'i görmüş, hiddetlenmiş. Bana "böyle bir durumda dakika durmam, boşarım adamı" diyen kadın, bir Paris tatiline tav oldu ve affetti.. ıstesem o adamla ilişki kurup, istediğim boyuta gelirdim, tövbe Yarabbim sen affet. Getirmediğimi nereden biliyor, bilemiyor tabi. Ben biliyorum. Yani dedim bu kadının çocuğu babasız büyümeyecek, ama benimki babasız büyüyecek öyle mi.. Demek bu erkeklerin yapısında var bu.. Ben en azından birkaç sms ile kurtardım dedim. Evliliğimde hırgür yok. Kendimde kusur buldum mu, ilk etapta evet.. Evliliğin ilk zamanında hırçınlıklarım oldu, ona bağladım biraz. Ama gene de böyle bir yola saptığı için yüzde 100 kendisi suçlu. Ben aklıma bile getiremem, kızım var, Allah korusun.

Bakıcı parasını tam olarak alıyorsa, bakmadığı günler için parasını kesmiyorsanız ne diye hayıflanıyor, anlayamadım.. Bu konuda bakıcının sitemini bile dikkate almanız, sizin çok hassas bir insan olduğunuzu gösteriyor oalbilir mi? Keşke biraz daha rahat olsanız.
Kayınvalidemi daha iyi bakar, bakıcı mı? Bunun kararını verin, önemli olan bu. Çocuk için daha iyi sdeçenek ne ise onu uygulayın. Benim k.validem gelmişti geçenlerde. Gün içinde evi aradım, baktım benim kız evde. Ne işi var evde, dedim. "ben varım diye okula yollamadım, gerek yok ben bakarım" dedi. Eve gidince karşıma alıp konuştum, "orası bakımevi değil bir okul" diye anlattım. Anlamazsa kendi bilir, daha sert olurum. Kızım için doğrusu ne ise, gerçekleşecek olan da odur.

aldatılan kişi suçlu değildir bana göre suçlu gibi gösterilmeye çalışılan kişidir...
şöyleki kadın olsun erkek olsun aldatan kişinin hep bir bahanesi vardır.
gördüklerimden,duyduklarımdan ve burda gördüğüm konulardan yola çıkıyorum.
gerçeklerden kaçmak belki de bahanelere sığınmak aldatan
kişilerin içini rahatlatıyor sanırım çok saçma..ama böyle neden sorun varsa çözmek yerine kolay
yollara başvuruluyor bilmiyorum..
zor bir süreç sizinde Allah yardımcınız olsun.

ınsanlar kendilerini mi bilemiyorlar anlamıyorum. Hep bir bahane hep bir neden. Bu işin bahanesi olamaz.

Son düzenleme:

ama o gibilerin o sekilde düsünmeleri normal..cünkü medya olsun toplum olsun tetikliyo bu sekilde düsünmelerini sagliyo..hatta bazi kendini akilli zanneden ser.zler bu konu hakkinda kitap bile yaziyo...kadin niye aldattilir..kadinlar neye dikkat etmelidir ..kadin aldatilmanin karsisina nasil gecer vs vs..hep kadinlar kadinlar...hep biz sucluyuz...peki evli erkeklerin dikkat edeceyi bir kitap neden yazmiyorlar bu adi insanlar...tabi canim..erkekler dört dörtlük..evlerinde mis gibi dolasirlar..bakimliliktan parlarlar....hic bir seyi eksiksiz yapmazlar...hep kibar eslerini herdaim mutlu ederler...kadinlari el üstünde tutarlar..ama biz onlarin kiymetini bilmeyiz...biz nankör varliklar...:umursamaz:
banane canim..beni seven her halimle sevsin.alla alla.....

Son düzenleme:

Halbuki ne kadar aciz olduklarının farkında bile değiller.

Son düzenleme:
tartışılmaz bile bence bu soru...
sevmiyorsan, eşin kötüyse, aldatamazsın; boşanabilirsin...
aldatılanın suçlu olduğu tek olay vardır bence;
kendisi de eşini aldatmıştır ve eşi de intikam almak için aynı şeyi ona yapmıştır; ancak bu durumda aldatılan suçlu olabilir...
aksi takdirde böyle bişey sözkonusu bile olmaz, olamaz...

Halbuki ne kadar aciz olduklarının farkında bile değiller. O kadar acizler ki onların acizliklerine bazen bir kadın bile yetemiyor yani :roflol:. öff zaten felaket feminist oldum bu aralar.
bencede..mesela kücük bir örnek...eskisi beni hep suclardi...sen istedin böyle olmasini..sen beni itikledin falan..ama benim tarafimdan bakilirsa aslinda ona ihanet edecek okadar cok nedenler vardiki.....ama bir zaman sonra duydumki..o beraber oldugu kadina...sen ilk esimin eline su bile dökemessin..sana yaptiklarimin % 50 ilk. esime yapsaydim dünyanin en mutlu insani olurdum..ex kaynanada ayni seyleri söylemis...sen ilk gelinim gibi olamazsin..onun yanindan bile gecemesin gibi sözler.......bu sözleri o eskisinin akrabalari anlatmis anneme......eee hani ben sucluydum...kötü olan bendim...ne olduki simdi 2. gelininden veya 2. esden sikayet ediyorsunuz...odami kötü ve erkeyi ihanete itikleyen kadin oldu...herkez kötü bi onlar iyi..ne tuhaf deyilmi..lülülülülülü

yaa onalrın ıcınde var senın kotu olup olmaman onemlı degıl erkekler doyumsuzzz senın degerını bılmez once sonrada ıs ısten gecer kendı hayatıında senın haytaınıda ezer gecer erkelerı anlamak zor suclu herzaman aldatandırrr bıraksın esını ne yapıyosa yapsınn neden evlıyken baska bırı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…