- Konu Sahibi kIrmIzI_BaLIk
-
Seninki rütbeli personel miydi? Korkmaya başladım şimdi. 10 yıldır askeriyede çalışıyorum Svl.memur olarak, allahtan bişeyle karşılaşmadım, ama esas tehlikeli zamanlar şimdi başlıyor demek.
bu 5. senede ne varsa.....benim ilk evlilikte 5.senede bitti...hah hep aynı bahane mi yaa bu askerlerde... benim eşimde simkartını yakaladığımda askerimin simkartı demişti çok güldüm .. hepsi sanki bunların bir tornadan çıkmalar...
bu arada bu 5. yıla çok dikkat etmek gerekiyor demekki bizimde evliliğimiz ben doğum yaptıktan 3 ay sonra aldatmayla sonuçlandı.. ve bizde 5. yılımızdaydık...
Seninki rütbeli personel miydi? Korkmaya başladım şimdi. 10 yıldır askeriyede çalışıyorum Svl.memur olarak, allahtan bişeyle karşılaşmadım, ama esas tehlikeli zamanlar şimdi başlıyor demek.
evet arkadaşım araştırmalar da gösteriyor 5. sene çok önemli oluyor evlilikte.. onu kurtarırsan iyisin ...bu 5. senede ne varsa.....benim ilk evlilikte 5.senede bitti...
yanlış yere yazdım özür dilerim.:kedi:
Tabi ki aldatan %100 hatalı. Evliliğin bitmesinde hatalar karşılıklı olabilir, evlenmek kadar boşanmak ta normaldir. Kadın kocasını istemez veya tam tersi olur, arada zaten sevgi saygı kalmamışsa evlilik biter. Burada insan kendi davranışlarını sorgulayabilir. Ama aldatmak farklı bir şey. Erkek veya kadın, aldatan her kimse, kendi şerefsizliklerini aklamanın yolunu bulmuşlar. Yok efendim şöyle davranmış ta yok efendim böyle davranmış. Boşan kardeşim o zaman. Ne demek aldatmak.
ama o gibilerin o sekilde düsünmeleri normal..cünkü medya olsun toplum olsun tetikliyo bu sekilde düsünmelerini sagliyo..hatta bazi kendini akilli zanneden ser.zler bu konu hakkinda kitap bile yaziyo...kadin niye aldattilir..kadinlar neye dikkat etmelidir ..kadin aldatilmanin karsisina nasil gecer vs vs..hep kadinlar kadinlar...hep biz sucluyuz...peki evli erkeklerin dikkat edeceyi bir kitap neden yazmiyorlar bu adi insanlar...tabi canim..erkekler dört dörtlük..evlerinde mis gibi dolasirlar..bakimliliktan parlarlar....hic bir seyi eksiksiz yapmazlar...hep kibar eslerini herdaim mutlu ederler...kadinlari el üstünde tutarlar..ama biz onlarin kiymetini bilmeyiz...biz nankör varliklar...:umursamaz:
bencede..mesela kücük bir örnek...eskisi beni hep suclardi...sen istedin böyle olmasini..sen beni itikledin falan..ama benim tarafimdan bakilirsa aslinda ona ihanet edecek okadar cok nedenler vardiki.....ama bir zaman sonra duydumki..o beraber oldugu kadina...sen ilk esimin eline su bile dökemessin..sana yaptiklarimin % 50 ilk. esime yapsaydim dünyanin en mutlu insani olurdum..ex kaynanada ayni seyleri söylemis...sen ilk gelinim gibi olamazsin..onun yanindan bile gecemesin gibi sözler.......bu sözleri o eskisinin akrabalari anlatmis anneme......eee hani ben sucluydum...kötü olan bendim...ne olduki simdi 2. gelininden veya 2. esden sikayet ediyorsunuz...odami kötü ve erkeyi ihanete itikleyen kadin oldu...herkez kötü bi onlar iyi..ne tuhaf deyilmi..lülülülülülüHalbuki ne kadar aciz olduklarının farkında bile değiller. O kadar acizler ki onların acizliklerine bazen bir kadın bile yetemiyor yani :roflol:. öff zaten felaket feminist oldum bu aralar.
bencede..mesela kücük bir örnek...eskisi beni hep suclardi...sen istedin böyle olmasini..sen beni itikledin falan..ama benim tarafimdan bakilirsa aslinda ona ihanet edecek okadar cok nedenler vardiki.....ama bir zaman sonra duydumki..o beraber oldugu kadina...sen ilk esimin eline su bile dökemessin..sana yaptiklarimin % 50 ilk. esime yapsaydim dünyanin en mutlu insani olurdum..ex kaynanada ayni seyleri söylemis...sen ilk gelinim gibi olamazsin..onun yanindan bile gecemesin gibi sözler.......bu sözleri o eskisinin akrabalari anlatmis anneme......eee hani ben sucluydum...kötü olan bendim...ne olduki simdi 2. gelininden veya 2. esden sikayet ediyorsunuz...odami kötü ve erkeyi ihanete itikleyen kadin oldu...herkez kötü bi onlar iyi..ne tuhaf deyilmi..lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?