- 6 Aralık 2009
- 6.242
- 3.010
- 723
- Konu Sahibi kIrmIzI_BaLIk
-
offf cok zor bir durum.Allah yardimcin olsun.Ben de esimin benden onceki sevgilisini kiskaniyorum.onunla nasil evlilk dusunur diye icim icimi yiyor.o konu aklima geldiginde icim oyle bir yaniyor ki anlatamam. Esimden soguyorum kotu davraniyorum ama elimde olan bisey degil bu.Ben den once yasanmis bitmis ama ama aklima gelince yine de icim yanar.Canim allah yardimcin olsun.
Bu konu 1 haftadır sürekli kafamın içinde... Eşimle herkesin evliliğinde zaman zaman olabileceği gibi bir takım sorunlar yaşıyorduk ben her zaman evliliği kurtarma taraftarıydım ancak o beni bir kez aldattı en azından gözümün önünde bir kadınla aşırı bir şekilde flörtleşti sanki bekarmış ben yokmuşum gibi davrandı bu 1 hafta sürdü, affettim, bir şans daha verdim yaklaşık 8 ay sonra yani bu zamanlarda öğrendim ki beni zaten 1 yıldır başka bir kadınla da aldatıyormuş... Şimdi çok yakında boşanacağım.
Ama düşünüyorum ilişkimizde eşimin sevgisi bitti tamam.. ama suç %50 %50 yani ikimizde suçluyuz. Aşkının bitmesine neden olan tepkilerimin sebebi onun bana karşı olan davranışları...Yani birşey olduğu için başka birşey oluyor ve bu böyle sürüp gidiyor... bizim olayımız bu.
Gene de insanın hemen birilerine kapılıp gitmesi mi gerekiyor? Birileri aşk bitti diye evlilik devam etse bile illa ki başka birini mi bulması başkasını koynuna mı alması gerekiyor? Normal olanı insanın yuvasını kurtarmaya çabalaması değil mi?
Aldatılan tarafın hataları yüzünden mi karşı taraf aldatıyor yani suç aldatılanın mı sizce?
Bu konular çok kafamı kurcalıyor...
Ben değil fiziksel olarak aldatmak onu hayallerimde bile aldatmadım. Ne kadar sorunumuz olsa da hep atlatırız kurtuluruz diye bekledim. Değil aldatma düşüncesini aklımdan geçirmek bir erkeğe yan gözle değil kirpiğimin ucuyla bile bakmadım. Böyle birşey yapsam ne olurdu acaba diye düşünmeye başlasam midem bulanmaya başlardı...
Olur ya kuluz hepimiz... Yakışıklı birini gördüğüm zaman aklımdan kötü birşey geçmesin Allah günah yazar diye bakmamak için kafamı çevirdim... Bütün evliliğim boyunca bu böyleydi.
Hiçbir zaman çok açık saçık giyinmedim çok abartılı makyaj yapmadım sadece kocamla bir yere gidersek abartılı makyaj (o da ne kadar abartılı olacaksa işte..) yaptım onun dışında hep doğal natürel oldum, sadece kocam için güzel olmak istedim sadece onun gözüne güzel görüneyim istedim, pek güzel alımlı vs olmayabilirim ama bir odaya girdiğimde bazen kafalar bana dönerdi, sadece önüme bakardım. Bana sadece kocam öyle baksın isterdim..
Ne kadar salakmışımmmmmmmm.....
O gitti açık saçık giyinen minicik etekler daracık bluzlerle dekoltelerle dolaşan kıpkırmızı rujlar süren badana gibi makyaj yapan hani suratı görünmez ya insanın o kadar çok makyaj yapan benden 15 yaş küçük bilmemneye kapıldı...
Ya zaten böyle bir görünüme sahip bir kadın için evli bir erkekle olmakta çok normal olur sanırım herkesi tenzih ederek söylüyorum bunu kimse alınmasın.. -
Adam olan bunu yapmazdı...
İNSAN OLAN bunu yapmazdı...
Şu konuda da yerden göğe kadar haklısınız: Evet evlilikte sorunlar olur ama bu sorunlar illaki aldatmayı gerektirmez. Sorunlar başka aldatmak başka olaylardır. Çok doğru hiç böyle düşünmemiştim... O zaman herkes en ufak bir sorunda gider hemen aldatırdı toplumda ne aile kalırdı ne birşey....
Ama işin vahim bir kısmı var o da şu: Bu beni 1 senedir aldattığı bayan benimle de arkadaş hem de senelerdir benimle konuşuyor yüzüme gülüyor... 1 senedir de hiçbirşey olmamış gibi karşılaştığımız ve beraber aynı arkadaş grubu içinde zaman geçirdiğimiz zamanlarda gayet normal...
üstelik bu bayanın bir de erkek arkadaşı var...
Bir adam birine kapılır hadi olur olur ya gönül bu... ama kapıldığı insan üstelik sevgilisi olduğu halde ve o adamın evli olduğunu bildiği halde bir de karısını yakından tanıdığı halde o adama onunla beraber olmaktan mutlu olacağını söyleyebiliyorsa bu kişi gerçekten insan mıdır yoksa eli kolu insan görünümlü olan bir yaratık değildir de nedir?
Bu yaratık yuva yıkmışmıdır yoksa bizim aşkımız bittiği için zaten ortada evlilik falan kalmamıştırda bu yaratık suçsuz mudur?
Dikkat ederseniz hayvanlardir diyemiyorum zira hayvanlar böyle şeyler yapmaz eğer yapanı varsa söyleyin de o yaratığı o sınıfa dahil edeyim...
Yaratılmışların en şerefli olanı en güzel olanı insan değil midir? Allah böyle demez mi... bu kadar güzel ve şerefli olan varlıklar böyle şeyler yapabilirler mi? Bence yapamazlar o zaman bunu yapanlara neden insan demek zorundayız?
senağlama
bugünleri de görecekmişim...
o kadar canım yanıyor ki...
senağlama
bugünleri de görecekmişim...
o kadar canım yanıyor ki...
ne saçma bir mantık bu yaa
aldatan erkek bunu savunuyor olsa anlarım ama
nasıl bir kadım suçun %50 si bende olabilir der ki
hiç anlamıyorum, hiçlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?