- Konu Sahibi kIrmIzI_BaLIk
-
verdigim örneye bakilirsa demekki kadinda suc yokmus...bosa kitap falan yazipta o akilsiz beyinlerini yormasinlar bazi sahizlar...toplumuda yanlis örnek olmasinlar...yaa onalrın ıcınde var senın kotu olup olmaman onemlı degıl erkekler doyumsuzzz senın degerını bılmez once sonrada ıs ısten gecer kendı hayatıında senın haytaınıda ezer gecer erkelerı anlamak zor suclu herzaman aldatandırrr bıraksın esını ne yapıyosa yapsınn neden evlıyken baska bırı
kim ya bu:uhm:verdigim örneye bakilirsa demekki kadinda suc yokmus...bosa kitap falan yazipta o akilsiz beyinlerini yormasinlar bazi sahizlar...toplumuda yanlis örnek olmasinlar...lmaz:
gecenlerde bi programda gördüm...reklamini yapiyorlardi..kadinlara tavsiye ediyordu kitabi güya aklinca...unuttum valla yazarin kim oldugunu önemsemedigim icin..tavsiye edende kadindi..kim ya bu:uhm:
Bu konu 1 haftadır sürekli kafamın içinde... Eşimle herkesin evliliğinde zaman zaman olabileceği gibi bir takım sorunlar yaşıyorduk ben her zaman evliliği kurtarma taraftarıydım ancak o beni bir kez aldattı en azından gözümün önünde bir kadınla aşırı bir şekilde flörtleşti sanki bekarmış ben yokmuşum gibi davrandı bu 1 hafta sürdü, affettim, bir şans daha verdim yaklaşık 8 ay sonra yani bu zamanlarda öğrendim ki beni zaten 1 yıldır başka bir kadınla da aldatıyormuş... Şimdi çok yakında boşanacağım.
Ama düşünüyorum ilişkimizde eşimin sevgisi bitti tamam.. ama suç %50 %50 yani ikimizde suçluyuz. Aşkının bitmesine neden olan tepkilerimin sebebi onun bana karşı olan davranışları...Yani birşey olduğu için başka birşey oluyor ve bu böyle sürüp gidiyor... bizim olayımız bu.
Gene de insanın hemen birilerine kapılıp gitmesi mi gerekiyor? Birileri aşk bitti diye evlilik devam etse bile illa ki başka birini mi bulması başkasını koynuna mı alması gerekiyor? Normal olanı insanın yuvasını kurtarmaya çabalaması değil mi?
Aldatılan tarafın hataları yüzünden mi karşı taraf aldatıyor yani suç aldatılanın mı sizce?
Bu konular çok kafamı kurcalıyor...
Evet 1 sene önce benim aklım başkasına kaydı yapamıyorum dese ve ayrılmak istiyorum dese.. ve ya bunu hiç söylemese bana, 1 sene önce ben senden ayrılmak istiyorum dese ayrılsak sonra ne yaparsa yapsın ondan sonra yaşasaydı yaşayacağını banane...
Ama böyle yapmadı o arkadaşlar... Ben elbetteki eşimi sevdiğim için ayrılmak istemiyorum dedim. Hangi seven kadın ayrılalım derki.. ben ayrılmayalım dediğimde o ben ayrılmak istiyorum deseydi... Onun yerine ben de ayrılmak istemiyorum evliliğimize birbirimize biraz zaman verelim falan dedi... Terapiste gidelim vs. 1 Sene boyunca beni böyle oyaladı. Hatta geçen gün hala seni istemiyorum ben ama acaba biraz ayrı mı kalsak dye sordu bunu da yaptı yani.
Belki de niyeti ayrılma isteğini bana söyletmekti ama baktı ki ben akıntıya karşı kürek çekiyorum iş başa düştü. Saf saf evliliğimi kurtarmaya çalışıyorum herşeyden habersiz.. onlar arkamdan ne işler çeviriyorlar
.
arkadaşım erkeklerin hepsi bu oyalama taktiğini uyguluyorlar ..inan bunun birçok sebebi var..
1. sebep: seni bıktırmak .. hani sen söyle ayrılma isteğinide öyle ayrılalım mantığı..
2. sebep: eğer boşanma gibi bir durum olursa daha az tazminat vermek.. biliyorlarki sen aldatma suçuyla mahkemeye gidersen hakimler yüksek tazminat talep ediyorlar aldatan taraftan..ama aradan zaman geçmiş olduğu için çoğu kadın bıktığı için bu durumdan şiddetli geçimsizlikle dava açmaya razı oluyor..
3. sebep: diğer insanları mesela akrabalarını bu olaya hazırlamak.. zaman kazanıyorlar .. akrabalarına iş arkadaşlarına mutsuz bir evlilikleri olduğu imajını veriyorlar bu süre içerisinde.. böylece ayrıldıklarında kendilerini suçlayacak kimse kalmıyor..herkes zaten mutsuzdu adam falan diyor ..böylece kendilerini daha az suçlu hissediyorlar..
Birde şunu merak ediyorum, madem biz kadınlar bu kadar çok şeyin farkındayız. Erkekleri bu kadar analiz edebiliyoruz peki neden zararı birbirimize veriyoruz. Üstelik konu sahibinin arkadaşıydı değil mi bu işi yapan.
ama o gibilerin o sekilde düsünmeleri normal..cünkü medya olsun toplum olsun tetikliyo bu sekilde düsünmelerini sagliyo..hatta bazi kendini akilli zanneden ser.zler bu konu hakkinda kitap bile yaziyo...kadin niye aldattilir..kadinlar neye dikkat etmelidir ..kadin aldatilmanin karsisina nasil gecer vs vs..hep kadinlar kadinlar...hep biz sucluyuz...peki evli erkeklerin dikkat edeceyi bir kitap neden yazmiyorlar bu adi insanlar...tabi canim..erkekler dört dörtlük..evlerinde mis gibi dolasirlar..bakimliliktan parlarlar....hic bir seyi eksiksiz yapmazlar...hep kibar eslerini herdaim mutlu ederler...kadinlari el üstünde tutarlar..ama biz onlarin kiymetini bilmeyiz...biz nankör varliklar...:umursamaz:
banane canim..beni seven her halimle sevsin.alla alla.....
pes diyorum...yani yazacak kelime bulamiyorum gercekten...bu nasil vicdan nasil insanlik...:1shok:Ablamla ilgili bir konu aktarmıştım daha önce başka bir başlıkta.. Eniştem de ablama "sen sürekli ağlıyodun, tuhaflaşmıştın" demişti. Bizim annemiz hayatta değil ve ablam ben işteyken yapayalnızdı bebeğiyle. bir de sezaryenle doğum yaptı, dikiş ağrıları. Lohusayken ihanet eden enişte bey, ablamda hiç bir kusur bulamayınca bunu deyiverdi iştekafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
simdi kendini suclaman,kendine güvenini kaybetmen cok normal..be ilk aldatildigimi ögrendigimde hamileydim..sonraki olaylari ögrendigimde ise yeni dogum yapmistim..ve o zamlar kendimi yetersiz hisse´diyordum..sanki ben ona yatemedim ve o da hakli olarak bunu yapiyor diye suclayamiyordum bile.ben sucluyum ben onu mutlu edemiyorum diye düsünmüstüm..o kadar duygu karmasasi yasadim ki..sonraki sürecte ondan nefret etmeye basladim..ona zarar vermek bile istedim itiraf edebilirm..sonrasinda kabullendim ve tepkisiz bir sessizlige büründüm..sonrasinda ise vazgectim..onu beynimde bitirdim ve sorgulamamaya basladim..hic umrumda olmadi ne yaparsa yapsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?