Evlilikte aldatılan taraf mı hatalı?

verdigim örneye bakilirsa demekki kadinda suc yokmus...bosa kitap falan yazipta o akilsiz beyinlerini yormasinlar bazi sahizlar...toplumuda yanlis örnek olmasinlar...lmaz:

Bu tür açıklamalar ve konular beni çok geriyor. Resmen 2.sınıf vatandaş muamelesi gibi.

Son düzenleme:
Birde şunu merak ediyorum, madem biz kadınlar bu kadar çok şeyin farkındayız. Erkekleri bu kadar analiz edebiliyoruz peki neden zararı birbirimize veriyoruz. Üstelik konu sahibinin arkadaşıydı değil mi bu işi yapan.

kesinlikle kanı bozuk oldugundandır. eğer eşiyle arası düzelemeyecek kadar bozuksa boşanmayı talep eder. ayrılıp yoluna devam eder. bu evli olduğu kadını hor görmek hiçe saymak ve kendine de saygısızlıktır. kendinizde suç aramayın eşiniz sizle arası iyi olsada aldatmaya yatkın bir adammış. bana göre. sizin de eşinizle sorunlarınız oluyomuş siz neden böyle bişeye başvurmadınızda. o eşinizin zayıflığı kadına olan zaafı.

kendinizde asla suç aramayın..eger evlilikten haz almıyor durumuna geldiyse eşiniz,bunu yüzünüze söyleyebilirdi..ve ortak bir karar alınabilirdi..arkadan iş çevirenin suçu %50 olamaz..%100 suçludur.

Evet 1 sene önce benim aklım başkasına kaydı yapamıyorum dese ve ayrılmak istiyorum dese.. ve ya bunu hiç söylemese bana, 1 sene önce ben senden ayrılmak istiyorum dese ayrılsak sonra ne yaparsa yapsın ondan sonra yaşasaydı yaşayacağını banane...

Ama böyle yapmadı o arkadaşlar... Ben elbetteki eşimi sevdiğim için ayrılmak istemiyorum dedim. Hangi seven kadın ayrılalım derki.. ben ayrılmayalım dediğimde o ben ayrılmak istiyorum deseydi... Onun yerine ben de ayrılmak istemiyorum evliliğimize birbirimize biraz zaman verelim falan dedi... Terapiste gidelim vs. 1 Sene boyunca beni böyle oyaladı. Hatta geçen gün hala seni istemiyorum ben ama acaba biraz ayrı mı kalsak dye sordu bunu da yaptı yani.

Belki de niyeti ayrılma isteğini bana söyletmekti ama baktı ki ben akıntıya karşı kürek çekiyorum iş başa düştü. Saf saf evliliğimi kurtarmaya çalışıyorum herşeyden habersiz.. onlar arkamdan ne işler çeviriyorlar.

İşte hazmedemediğim bir başka nokta da bu. Beni oyaladı.

Bir kadındır belki , kadının en iyi şekilde duygularını anlayacak. Ama karaktersizliğin , kadını ve erkeği olmuyor ki. İnsan kadın ya da erkek, sınırları ve karakteri müsait olduğu sürece , karşıdakini de hiçç düşünmeden ezip geçebilir. Ama bu konuda ve bu tarz konularda, karşıdaki kadını dikkate almadan, direk eşin suçlanmasından yanayım. Sonuçta karşıdaki karaktersizmiş, peki eş niye kendine hakim olamıyor, ailesine sorumluluğunu unutuyor ve bu kadar karaktersiz davranabiliyor. Sonuç olarak iş aldatanda yani.

simdi kendini suclaman,kendine güvenini kaybetmen cok normal..be ilk aldatildigimi ögrendigimde hamileydim..sonraki olaylari ögrendigimde ise yeni dogum yapmistim..ve o zamlar kendimi yetersiz hisse´diyordum..sanki ben ona yatemedim ve o da hakli olarak bunu yapiyor diye suclayamiyordum bile.ben sucluyum ben onu mutlu edemiyorum diye düsünmüstüm..o kadar duygu karmasasi yasadim ki..sonraki sürecte ondan nefret etmeye basladim..ona zarar vermek bile istedim itiraf edebilirm..sonrasinda kabullendim ve tepkisiz bir sessizlige büründüm..sonrasinda ise vazgectim..onu beynimde bitirdim ve sorgulamamaya basladim..hic umrumda olmadi ne yaparsa yapsin..

Ablamla ilgili bir konu aktarmıştım daha önce başka bir başlıkta.. Eniştem de ablama "sen sürekli ağlıyodun, tuhaflaşmıştın" demişti. Bizim annemiz hayatta değil ve ablam ben işteyken yapayalnızdı bebeğiyle. bir de sezaryenle doğum yaptı, dikiş ağrıları. Lohusayken ihanet eden enişte bey, ablamda hiç bir kusur bulamayınca bunu deyiverdi iştekafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

pes diyorum...yani yazacak kelime bulamiyorum gercekten...bu nasil vicdan nasil insanlik...:1shok:

Olan olmus bitmiş, bu durumda elbetteki ayrılmalısın başka şeylerle kafanı bulandırma ve kendini sçlamaya çalısma lütfen

ve hala evli misin o adamla
senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…