evlilikte ayri yataklarda uyumak?

pervanemmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
80
5
48
Kizlar benim esim yazin yatak odamiz sicak oluyor kisin da ben yorgani cekistiriyorum diye ayri bir yatakta uyuyo normal mi bu

aa öyle şey mi olurmuş .
hiç mi birlikte uyumuyorsunuz

Kizlar benim esim yazin yatak odamiz sicak oluyor kisin da ben yorgani cekistiriyorum diye ayri bir yatakta uyuyo normal mi bu
Tabikide normal değil,yazın yatak odanız sıcak oluyor madem eşiniz nerede yatıyorsa sizde onun yatağında yatın yada odanıza klima taktırın sıcaklık sorunu ortadan kalkar,yorgan için 2 tane örtün tek kişilikten.

Aslinda ben nu cozumleri sundum denedim bi sure sonra gene ayni sey olmaya basliyo

Normal desek ne olur demesek ne olur.her halukarda zaten ayrı yatiyosunuz.sana normal gelmese Yada kocana gelmese bu soruyu soruyor olmazdın. Bunları yok sayarak sana cevap vereyim;
Kesinlikle aynı yatakta yatın. Ten teması azaldikca sevgide azalıyor , koluna basına dotune değersin bunların hepsi aranızda ki bağı güçlendirir. Çift yorgan kullan.

normal değil. O nerde yatmak istiyorsa sizde onunla yanına gidin yatın.Ne kadarlık evlisiniz acaba alışma sorunumu yaşıyor?

daha cok yeni bi evlilik..hepmi böyledydi yani en en basından beri

2,5 yıldır ayrımı yatıyorsunuz.
Hayir en bastan boyle degildi gene arada bi giderdi diger yataga ben korkuyorum uyuyamiyorm diye nazlanip cagirirdim simdi 10 gundur.sesimi cikarmadim tepkisine bakmak icin dun bi geliyim dedi nerde rahatsan orda uyu dedim bende.gelmedi.oda

severekmi evlendiniz? tek tek soruyorum cünkü herhangi bi fikir sunmadan çözümleme yapmaya calısıyorum..
ben her nekadar bosanıyorda olsam asık oldum ve evlendim.ilk seneler yapışık gibi uyurduk.sonra ben rahatsız olmaya basladım ama asla yatagımı terketmedim.kavga bile etsek o giderdi,bende peşinden.

Evet severek evlendik ve hic sarmas dolas uyumadik sevmez cunku rahatina cok duskun

Eşlerin yataklarını ayırmasıyla ,araya soğukluk giriyor.
Görümcemin bir sözü var,neolursa olsun ayrı yatmayın,ayrı yatınca araya şeytan girer ve aranızdaki muhabbetide soğutur der.

isterseniz gözlemleyin bu sözümün nekadar doğru olduğunu anlıycaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…