- 22 Şubat 2012
- 80
- 5
- 48
- Konu Sahibi pervanemmm
-
Tabikide normal değil,yazın yatak odanız sıcak oluyor madem eşiniz nerede yatıyorsa sizde onun yatağında yatın yada odanıza klima taktırın sıcaklık sorunu ortadan kalkar,yorgan için 2 tane örtün tek kişilikten.Kizlar benim esim yazin yatak odamiz sicak oluyor kisin da ben yorgani cekistiriyorum diye ayri bir yatakta uyuyo normal mi bu
Aslinda ben nu cozumleri sundum denedim bi sure sonra gene ayni sey olmaya basliyoTabikide normal değil,yazın yatak odanız sıcak oluyor madem eşiniz nerede yatıyorsa sizde onun yatağında yatın yada odanıza klima taktırın sıcaklık sorunu ortadan kalkar,yorgan için 2 tane örtün tek kişilikten.
Yatak rahat değilse daha rahatı alınır,ayrı yatakta yatmasının yanı sıra size karşı davranışları nasıl.Bunlari yaparsamda bahanesi o yatak rahat degil uykumu.alamiyorum
2,5 yıldır ayrımı yatıyorsunuz.2,5 yillik evliyiz ilk baslarda cok takiliyodum uzuluyordum sanirim yoruldum artik
Hayir en bastan boyle degildi gene arada bi giderdi diger yataga ben korkuyorum uyuyamiyorm diye nazlanip cagirirdim simdi 10 gundur.sesimi cikarmadim tepkisine bakmak icin dun bi geliyim dedi nerde rahatsan orda uyu dedim bende.gelmedi.oda2,5 yıldır ayrımı yatıyorsunuz.
Evet severek evlendik ve hic sarmas dolas uyumadik sevmez cunku rahatina cok duskunseverekmi evlendiniz? tek tek soruyorum cünkü herhangi bi fikir sunmadan çözümleme yapmaya calısıyorum..
ben her nekadar bosanıyorda olsam asık oldum ve evlendim.ilk seneler yapışık gibi uyurduk.sonra ben rahatsız olmaya basladım ama asla yatagımı terketmedim.kavga bile etsek o giderdi,bende peşinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?