- 5 Ekim 2011
- 5.035
- 4.403
- 248
- Konu Sahibi pervanemmm
-
Kesk
Keske bizdede ortak karar olsa ama degil ki o rahat etsin diye ben susuyorum.iste
Ya niyeki diğer aktiviteler normalse bende yazın çocuklarla balkonda uyurum.klima sevmiyorum.Kaldırır bazen beni o uyuyunca kaçarım.Gönüller birolsun.Kizlar benim esim yazin yatak odamiz sicak oluyor kisin da ben yorgani cekistiriyorum diye ayri bir yatakta uyuyo normal mi bu
Kizlar benim esim yazin yatak odamiz sicak oluyor kisin da ben yorgani cekistiriyorum diye ayri bir yatakta uyuyo normal mi bu
Bende baslarda gidip sirnasiyordum yanina ama adam bildigin garfield tv izerken kanepeye uzanir ben ziplarim yanina ayri yatp rahat izleyelim derbende takmayip alisayim diyorum pek basaramadimDert etme bu kadar; ezelden beri karı-koca illa ki birlikte uyur diye şartlanmaktan geliyor üzüntün, bizde de hep güllük gülistanlık olmuyor, bazen yanında uyumak istiyorum, gidip koltukta sıkıştırıyorum, itiş tepiş yatıyoruz:) daral geldiği zaman hadi kalk yatağa gidelim diyo, şamatasını bile yapıyoruz :) Bazen de hiç dokunmuyorum, zaten gece mesaisi var haftada üç gün, yatacağı 4-5 saat gönlü nasıl isterse diyorum. Üzme kendini o senin eşin ve seni sevdiği için evlisiniz, güzel tut kalbini:)
Canim acikca soyledim uzuluyorum diye bi sure dikkat etti sonra ayni sorun bakis acimizda ona gore cok normal ne varki bunda der hepBen olsam kavga çıkarırdım kesinlikle
Biliyorum mantıklı değil çocukça evet ama çok kırılırdım ve çok çabuk sinirlenen biri olduğum için eşimi evden bile kovabilirdim
Tabi sana da boyle yap demiyorum konu sahibi ama bence tepkini belli etmelisin
Üzüldüğünü, kırıldığını açık açık soyle
Bazen açık konuşmak gerekiyor erkekler anlamayabiliyor
Sanmiyorum eger olsa acikca soylerdi cunku horluyosun falan derdiAcaba sizinle ilgili eşinizi rahatsız eden bir durum mu var? Ağız kokusu horlama diş gıcırtısı vs gibi.. Yanlış anlamayın belki böyle bir durum vardır adam dile getirmekten çekinip başka bahaneler sunuyordur size.
Canim acikca soyledim uzuluyorum diye bi sure dikkat etti sonra ayni sorun bakis acimizda ona gore cok normal ne varki bunda der hep
Bu 2,5 yil surse genede cabalarmiydiniz?ben olsam elimde yastıkla peşinden gezerdimhatta eski eşim koltukta yatmak istemişti gittim yanına sıkıştım sabah gözümü bi açtım adam yok bi de baktım garibim yerde yatıyo niye yerde yatıyosun dedim. su içmeye kalkmış ben yayılmışım koltuğa ona yer kalmamış diğer koltukta da yatmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?