evlilikte ayri yataklarda uyumak?

tv karşısında uyuya kalmaya, kanepede yatmaya bayıldığı için bahane uydurup giden erkek de duymuştum garip gelmiyor.. beraber uyumayı sadece rahatsızlık olarak gören, aynı yatağı sadece "başka" zamanlarda kullanılmak üzere gören erkekler var.. bence konuşun.. ev arkadaşı gibi olmayalım diyin.. o memnun siz değilsiniz bi yerde patlak verecektir.. değer mi diyin???

canım biz eşimle ne zorluklar atlattık onca şeye rağmen ayrı yatmadık,yorgan kavgası ne saçma bi sebep ...

Ayrı yataklarda yatan çiftler yok değil var. Ama karşılıklı alınmış bir karar oluyor bu. Onların da kendilerine göre tezi var.

Senin eşin genellikle bahane ile hareket ediyor. Bu şekilde istemediğini açıkca konuşmadın mı yani?
Bu şekilde cinsel hayat da nasıl ola ki?

Kesk

Keske bizdede ortak karar olsa ama degil ki o rahat etsin diye ben susuyorum.iste

Dert etme bu kadar; ezelden beri karı-koca illa ki birlikte uyur diye şartlanmaktan geliyor üzüntün, bizde de hep güllük gülistanlık olmuyor, bazen yanında uyumak istiyorum, gidip koltukta sıkıştırıyorum, itiş tepiş yatıyoruz:) daral geldiği zaman hadi kalk yatağa gidelim diyo, şamatasını bile yapıyoruz :) Bazen de hiç dokunmuyorum, zaten gece mesaisi var haftada üç gün, yatacağı 4-5 saat gönlü nasıl isterse diyorum. Üzme kendini o senin eşin ve seni sevdiği için evlisiniz, güzel tut kalbini:)

Ben olsam kavga çıkarırdım kesinlikle
Biliyorum mantıklı değil çocukça evet ama çok kırılırdım ve çok çabuk sinirlenen biri olduğum için eşimi evden bile kovabilirdim

Tabi sana da boyle yap demiyorum konu sahibi ama bence tepkini belli etmelisin
Üzüldüğünü, kırıldığını açık açık soyle
Bazen açık konuşmak gerekiyor erkekler anlamayabiliyor

Kizlar benim esim yazin yatak odamiz sicak oluyor kisin da ben yorgani cekistiriyorum diye ayri bir yatakta uyuyo normal mi bu
Ya niyeki diğer aktiviteler normalse bende yazın çocuklarla balkonda uyurum.klima sevmiyorum.Kaldırır bazen beni o uyuyunca kaçarım.Gönüller birolsun.

Bence hiç normal değil ve iyi değil derler yatak ayırmaya filan bilemiyorum :)

Kizlar benim esim yazin yatak odamiz sicak oluyor kisin da ben yorgani cekistiriyorum diye ayri bir yatakta uyuyo normal mi bu

ne olursa olsun kavgalı bile olunsa eşlerin ayrı yatmaları iyi değildir. gerekirse iki yorgan kullanın ama ayrı yatmayın. ayrı yatmak eşleri birbirinden uzaklaştırır

Bende baslarda gidip sirnasiyordum yanina ama adam bildigin garfield tv izerken kanepeye uzanir ben ziplarim yanina ayri yatp rahat izleyelim derbende takmayip alisayim diyorum pek basaramadim

Canim acikca soyledim uzuluyorum diye bi sure dikkat etti sonra ayni sorun bakis acimizda ona gore cok normal ne varki bunda der hep

Acaba sizinle ilgili eşinizi rahatsız eden bir durum mu var? Ağız kokusu horlama diş gıcırtısı vs gibi.. Yanlış anlamayın belki böyle bir durum vardır adam dile getirmekten çekinip başka bahaneler sunuyordur size.

Kardeşimin kucuk kızı annanesiyle dedesinin evli olduğunu duyunca çok sasırmıstı..nee annanemle dedem evli mi?yani onlar karıkoca mııı? Dıye şok olmuştu çocuk..

Peşinede ekledi,ama onlar hıc bırlıkte yatmıyor ki?!

6 yasındakı çocuk ıcın bıle saçma yaniiii

Sanmiyorum eger olsa acikca soylerdi cunku horluyosun falan derdi

Bari yasli ciftlerdeki gibi iki yatak ortadan ayirin, hani hotellerdeki gibi, en azindan ayni odada olursunuz ve onun yatagi ayri olur... Hic normal degil ama hic yoktan iyidir...

Bana da cok normal gelmedi ama hemen altinda baska seyler aramayin yine de. Biraz sirinlik biraz naz niyaz biraz ciddi konusarak cozmeye calisin. yeri gelince acik acik konusun, bahaneleri neyse ortadan kaldirin teker teker.
Boyle bi bahaneyi ben soylesem, esim bin turlu cozum bulurdu heralde. Cogu zaman acikta kalir usur, yazin bazen sicaktan bunalir ama yatak degistireceksek de birlikte degistiririz. Kac kere klimali odada yeryataginda yatmisligimiz vardir ama her zaman birlikte.
Insallah cozersiniz uygun bir sekilde, birlikte uyumak evliligin en tatli yanlarindan biri.

Çözüm bulmak istemiyor sürekli bahane üretiyor, sevgisini sorgulardim ben sizin yerinizde olsam, evlenmeden önce kaç sene beraberdiniz, diger zamanlarda nasil araniz, kari koca bagi yok gibi aranizda

Zaten evde 2 yatak odasi var gibi bekarliktan kalan yataklarimiz var misafir gelirse kullaniriz diye atmamistik misafirden cok adam kullaniyo

ben olsam elimde yastıkla peşinden gezerdim hatta eski eşim koltukta yatmak istemişti gittim yanına sıkıştım sabah gözümü bi açtım adam yok bi de baktım garibim yerde yatıyo niye yerde yatıyosun dedim. su içmeye kalkmış ben yayılmışım koltuğa ona yer kalmamış diğer koltukta da yatmamış

Bu 2,5 yil surse genede cabalarmiydiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…