- 22 Şubat 2012
- 80
- 5
- 48
- Konu Sahibi pervanemmm
-
Cok hakliymis gorumceniz bana inanilmaz sacma gelmisti en basta evlenmeseydin madem birlikte bile uyuyamiyosan demistim ama ona gore cok normalEşlerin yataklarını ayırmasıyla ,araya soğukluk giriyor.
Görümcemin bir sözü var,neolursa olsun ayrı yatmayın,ayrı yatınca araya şeytan girer ve aranızdaki muhabbetide soğutur der.
isterseniz gözlemleyin bu sözümün nekadar doğru olduğunu anlıycaksınız.
Banada bisey oldu ugrasasim gelmiyo uzuluyorum aslinda dun gece sicrayarak uyandim korktum genede gel yataga demedim isigi actim uyudumToplayın evdeki bütün yorganı battaniyeyi tıkın bazanın altına
Bi tarafı donsun sabaha kadar diğer yatakta
Değil tabiki de gece sarılıp uyumak istemezmi insan eşine bence esin yazın sıcağı kışın yorganı bahane ediyor gel başka odada uyuyalim diyebilirKizlar benim esim yazin yatak odamiz sicak oluyor kisin da ben yorgani cekistiriyorum diye ayri bir yatakta uyuyo normal mi bu
Of bencede normal degil 10 gundur o yatakta uyuyo
Banada bisey oldu ugrasasim gelmiyo uzuluyorum aslinda dun gece sicrayarak uyandim korktum genede gel yataga demedim isigi actim uyudum
Herzaman boyle uyumuyoruz ki. Zaman zaman gidiyo diger odaya misafir gelince beraber ama tek uyumak istedigi icin firsat kolluyo biraz usutsun mesela sana bulastirmayayim diye baska odaya kacarBen ciddi olduğunuzu düşünmüyorum çünkü ikinizde de sorun var. Ne o geliyor ne siz gidiyorsunuz? Ve 2.5 yillik evlisiniz? Yatili Misafir gelince ne yapiyorsunuz?
Herzaman boyle uyumuyoruz ki. Zaman zaman gidiyo diger odaya misafir gelince beraber ama tek uyumak istedigi icin firsat kolluyo biraz usutsun mesela sana bulastirmayayim diye baska odaya kacar
Haklisiniz sacma ama 2.5 yildir pesinden kosmaktan skildim simdi hic ses cikarmiyorum ki o anlasin ozlesin gelsin yatagaO zaman esiniz sizi sevmiyor, siz de pek umursamadiginiz için siz de sevmiyorsunuz bence.
Dogal olarak hep ayri yatmaz sonucta evlisiniz ve cinsel bir hayatiniz da var.
Bence güzelce konuşun, böyle seyi de ilk defa duyuyorum... Cocuklariniz oldugunda da mi ayri yatacaksiniz? Ne diyecek cocuklar? Cok afedersiniz arada bir annesiyle uyuyan bir baba hic hoş olmaz..
Haklisiniz sacma ama 2.5 yildir pesinden kosmaktan skildim simdi hic ses cikarmiyorum ki o anlasin ozlesin gelsin yataga
Gece kis gene sizlandi 2 yorgan ayarladim bu seferde yorganlardan bize yer kalmiyo demeye basladi cok rahatina duskunYaninda yatmak istemiyor bahane bende bazen uyaniyorum kocam buzusmus yorgansiz oluyor usuyo ama bikere bile ayri yatalim demedi bu sebepten cok dertse iki yorgan alinir yazinda yatak odasi sicaksa baska odada ikiniz yatabilirsiniz yada pervane klima ?
Keske bizdede ortak karar olsa ama degil ki o rahat etsin diye ben susuyorum.isteBizim evde kim nerede rahat ederse orada uyur
Bazen birlikte uyuruz, bazen eşim televizyon seyrederek salonda uyur hatta bunun için özel bir yatak bile yaptırdım ona. Ben ses ve ışık olunca uyuyamam ama onun hoşuna gidiyor bazen salonda yatmak. Bir de o kedi gibi çok üşür, battaniyeler, duvar kenarlarına yastıklar falan bana baygınlık geliyor sıcaktan ses etmiyorum o yüzden salonda yatınca.
Evliyiz diye hep yapışık uyumaya mecbur hissetmiyorum ben, evimizde rahat etmek hakkımız, üstelik bunun watss up dan romantik yazışmalar gibi bir avantajı da var:):)
Rahatina duskunluk degil bu adam yaninda yatmak istemiyor basbayagi sen hala rahatlik diye yorumluyorsunGece kis gene sizlandi 2 yorgan ayarladim bu seferde yorganlardan bize yer kalmiyo demeye basladi cok rahatina duskun
Her konusmaya calistigimda soyledigi sey bu cunku evlenmeden once konustuk tv ye de cok duskun 2 gece tv izleyip gecte olsa yataga gelecekti tabi simdi 2 gece beraber yatmadik son 10 gundurRahatina duskunluk degil bu adam yaninda yatmak istemiyor basbayagi sen hala rahatlik diye yorumluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?