- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu cümlelerine bakarak onun seni de diğer arkadaşları gibi gördüğü anlamı çıkardım ben.Selam kızlar,
Erkek arkadaşımla evliliğe doğru gitmesini istediğimiz bir ilişkimiz var bu sebeple arada bir gelecekteki evliliğimiz hakkında konuşuyoruz. Dün yine bu konu açıldı. Bana evlendiğimizde haftada 1-2 gün geç saatlere kadar arkadaşlarıyla takılıp eve gelebileceğini veya 2-3 gün saat 8-9-10 civarı gelebileceğini bu şeklin normal olduğunu söyledi. Beraber de görüşürüz arkadaşlarla, kendim de çıkarım diyor. Biz hiç görüşmeyeceğiz herhalde diyorum artık aynı evde olacağız ya diyor şimdi arkadaşlarımla aynı evdeyim senle sık görüşüyorum senle aynı evde olunca arkadaşlarıma ayıracağım vakit artar diyor. Kendisi arkadaşlarına çok düşkündür yaklaşık 8-9 kişilik bir arkadaş grupları var tüm öğrencilik hayatları beraber geçmiş aynı öğrenci evini paylaşmışlar lise-üniversitede... onları ailesi gibi gördüğünü söylüyor görüşmezse mutsuz olacağını söylüyor. Saygı da duyuyor ve anlıyorum ama bahsettiği şey sanki hiç evlilik tanımına uymuyor gibi geldi bana, içime bi sinmediçok mu geleneksel düşüniyorum onu da bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz bu söyledikleri hakkında?
Evlenince devamli beraber olunmuyorki. kari koca calisiyorsa hele eve yorgun argin aksam geliniyor yemekti çay icme fasliydi derken hooop uykusu geliveriyor insanin. anca haftasonlari tatilse o zaman esini bolca görmüş oluyorsun :) benim de eşim bi ara haftada 3 gün hali saha macina gider olmustu hem de hafta ici. cok kötü oluyor. 3 aksam resmen evde yalnizsin. mac saatleri geç oldugu icin arkadaslarimla vakit gecirebilecegim bir saat degil... resti cektim. sagolsun beni anlayisla karsiladi haftada 1 e düşürdü.Selam kızlar,
Erkek arkadaşımla evliliğe doğru gitmesini istediğimiz bir ilişkimiz var bu sebeple arada bir gelecekteki evliliğimiz hakkında konuşuyoruz. Dün yine bu konu açıldı. Bana evlendiğimizde haftada 1-2 gün geç saatlere kadar arkadaşlarıyla takılıp eve gelebileceğini veya 2-3 gün saat 8-9-10 civarı gelebileceğini bu şeklin normal olduğunu söyledi. Beraber de görüşürüz arkadaşlarla, kendim de çıkarım diyor. Biz hiç görüşmeyeceğiz herhalde diyorum artık aynı evde olacağız ya diyor şimdi arkadaşlarımla aynı evdeyim senle sık görüşüyorum senle aynı evde olunca arkadaşlarıma ayıracağım vakit artar diyor. Kendisi arkadaşlarına çok düşkündür yaklaşık 8-9 kişilik bir arkadaş grupları var tüm öğrencilik hayatları beraber geçmiş aynı öğrenci evini paylaşmışlar lise-üniversitede... onları ailesi gibi gördüğünü söylüyor görüşmezse mutsuz olacağını söylüyor. Saygı da duyuyor ve anlıyorum ama bahsettiği şey sanki hiç evlilik tanımına uymuyor gibi geldi bana, içime bi sinmediçok mu geleneksel düşüniyorum onu da bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz bu söyledikleri hakkında?
Selam kızlar,
Ben de tıpkı böyle düşündüm.bu cümlelerine bakarak onun seni de diğer arkadaşları gibi gördüğü anlamı çıkardım ben.
evlilik başka bekarlık başka.
evli insanın önceliği eşi olmalı, arkadaşları veya ailesi değil.
seni şimdiden ev arkadaşı olarak görmeye başlamış.
bence bunlar tehlike sinyali.
aynen öyle. bizde ilk evlenen ciftik. her hafta sonu yalniz birskiyordu beni. ne mi oldu evlendiler ve artik nerdeyse hic görüsmüyorlar. yaaaa dedim beni yanliz biraktigin zamanlari unutmadim be odlu hepsi evlendi hangisi cikiyor simdi dedim?!ilk evlenen siz olacaksanız durum dediği gibi olur .. o arkadaşlarda birer birer evlenince durum değişir:)
sizin arkadaşlarınız yok mu ? sizde onun programı olduğu geceler program yaparsınız canınız sıkılmaz..