• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte bu normal mi?

Evlenmelik değil eğlenmelik bir adamla takılıyorsun. Eglenmeye devam etmek istiyorsan hiç evlilik mevzularına girme. Ama evlenmek istiyorum artik boyle boş boş yillarim geciyor diyorsan bu adamla olmaz bence çok üzer.

Selam kızlar,

Erkek arkadaşımla evliliğe doğru gitmesini istediğimiz bir ilişkimiz var bu sebeple arada bir gelecekteki evliliğimiz hakkında konuşuyoruz. Dün yine bu konu açıldı. Bana evlendiğimizde haftada 1-2 gün geç saatlere kadar arkadaşlarıyla takılıp eve gelebileceğini veya 2-3 gün saat 8-9-10 civarı gelebileceğini bu şeklin normal olduğunu söyledi. Beraber de görüşürüz arkadaşlarla, kendim de çıkarım diyor. Biz hiç görüşmeyeceğiz herhalde diyorum artık aynı evde olacağız ya diyor şimdi arkadaşlarımla aynı evdeyim senle sık görüşüyorum senle aynı evde olunca arkadaşlarıma ayıracağım vakit artar diyor. Kendisi arkadaşlarına çok düşkündür yaklaşık 8-9 kişilik bir arkadaş grupları var tüm öğrencilik hayatları beraber geçmiş aynı öğrenci evini paylaşmışlar lise-üniversitede... onları ailesi gibi gördüğünü söylüyor görüşmezse mutsuz olacağını söylüyor. Saygı da duyuyor ve anlıyorum ama bahsettiği şey sanki hiç evlilik tanımına uymuyor gibi geldi bana, içime bi sinmedi :KK43: çok mu geleneksel düşüniyorum onu da bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz bu söyledikleri hakkında?
bu cümlelerine bakarak onun seni de diğer arkadaşları gibi gördüğü anlamı çıkardım ben.
evlilik başka bekarlık başka.
evli insanın önceliği eşi olmalı, arkadaşları veya ailesi değil.
seni şimdiden ev arkadaşı olarak görmeye başlamış.
bence bunlar tehlike sinyali.

Selam kızlar,

Erkek arkadaşımla evliliğe doğru gitmesini istediğimiz bir ilişkimiz var bu sebeple arada bir gelecekteki evliliğimiz hakkında konuşuyoruz. Dün yine bu konu açıldı. Bana evlendiğimizde haftada 1-2 gün geç saatlere kadar arkadaşlarıyla takılıp eve gelebileceğini veya 2-3 gün saat 8-9-10 civarı gelebileceğini bu şeklin normal olduğunu söyledi. Beraber de görüşürüz arkadaşlarla, kendim de çıkarım diyor. Biz hiç görüşmeyeceğiz herhalde diyorum artık aynı evde olacağız ya diyor şimdi arkadaşlarımla aynı evdeyim senle sık görüşüyorum senle aynı evde olunca arkadaşlarıma ayıracağım vakit artar diyor. Kendisi arkadaşlarına çok düşkündür yaklaşık 8-9 kişilik bir arkadaş grupları var tüm öğrencilik hayatları beraber geçmiş aynı öğrenci evini paylaşmışlar lise-üniversitede... onları ailesi gibi gördüğünü söylüyor görüşmezse mutsuz olacağını söylüyor. Saygı da duyuyor ve anlıyorum ama bahsettiği şey sanki hiç evlilik tanımına uymuyor gibi geldi bana, içime bi sinmedi :KK43: çok mu geleneksel düşüniyorum onu da bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz bu söyledikleri hakkında?
Evlenince devamli beraber olunmuyorki. kari koca calisiyorsa hele eve yorgun argin aksam geliniyor yemekti çay icme fasliydi derken hooop uykusu geliveriyor insanin. anca haftasonlari tatilse o zaman esini bolca görmüş oluyorsun :) benim de eşim bi ara haftada 3 gün hali saha macina gider olmustu hem de hafta ici. cok kötü oluyor. 3 aksam resmen evde yalnizsin. mac saatleri geç oldugu icin arkadaslarimla vakit gecirebilecegim bir saat degil... resti cektim. sagolsun beni anlayisla karsiladi haftada 1 e düşürdü.
ayrica arkadaslari bekarken onlarla sık sık görüsürse evliliginize olumsuz yönde yansır. onlarin bekar yaşantısına ozenir, bazen onlara ayak uydurmak zorunda kalir. bi arkadasim bu yuzden cok problem yaşıyor. arkadasimin eşi bekar arkadaslari dalga geciyor sen kilibiksin diyorlar diye onlarla her türlü ortama girmeye baslamis nerdeyse aldatmaya gidiyordu sonu.
tüm bu yazdiklarimi oku, daha evlenmeden bu meseleyi konus. evlenip boşanma noktasina gelebilirsin bu konu yüzünden

Ben yengeç erkeği aldım kafam rahat başkası bana uymaz, haftanın 4 günü dışarda olmanın planını yapıyo adam şimdiden, sende hindi gibi evi bekleyeceksin heralde, bu tipler evdeki her işten angarya her durumdan sıkılır çocuk olur kafamı dinleyeyim diye evden hepten kopar, ha yanılıyor olabilir miyim, evet olabilirim ama gene de risk almam şahsen belki yanılıyorumdur diye yola çıkmam, şu an gördüğümle hareket ederim

Madem öyle evlenmesin haftanın her günü gitsin görüşsün haftada bir dese tamam diyecem de abartmış biraz

Selam kızlar,

normal değil, zaten bu hesaba göre adam ortada yok, neyse en azından ne olduğunu baştan söylemiş, evlenince ortaya çıksa daha kötü olurdu, erkeklerin erkek erkeğe takılmaya ihtiyacı oluyor evette bu haftada bir gün falan olabilir bence

bu cümlelerine bakarak onun seni de diğer arkadaşları gibi gördüğü anlamı çıkardım ben.
evlilik başka bekarlık başka.
evli insanın önceliği eşi olmalı, arkadaşları veya ailesi değil.
seni şimdiden ev arkadaşı olarak görmeye başlamış.
bence bunlar tehlike sinyali.
Ben de tıpkı böyle düşündüm.

Malesef erkek arkadaşınız tamamen kendi hayatının bir evden çıkıp öteki eve yerleşmek babında değişeceğini düşünüyor. Evliliğin manasını kavradığını hiç sanmıyorum. Sanki siz onunla evlenmeye can atıyorsunuz da lütfen kabul etmiş gibi, bir de pazarlık yapmış.
Bence ona arkadaşlarıyla bir tutulamayacağınızı anlatın. Gerekirse resti çekin.
Normal zamanlarınızı da merak ettim ayrıca sevgi dolu bir ilişkiniz var mı gerçekten :110:

Pardon da haftada bilmem kaç gün arkadaşları ile diğer günler geç gelecekmiş. Peki sizinle hangi günler görüşecek miş programında var mıymış? Bide ev işleri, market alışverişi, yemek..bunları hangi ara yapmayı düşünüyormuş ikinizde çalıştığınıza göre ortak yapılması lazım.. bunları da ona bir sorun bakalım.

Benim çıkardığım bu adam ben gezerim tozarım sen evde beni bekle, ev işleri, market hepsi sende.. bide maaşınla bana destek ol. Şimdiden arkadaşlarını hesapladığına göre. . Kararını bidaha gözden geçir.

Ben bir gün izin verdim 11 de geldi. Sesimi çıkarmadım olabilir dedim haftada bir olan durum 3 e 4 e çıktı 11-12 olan dönüş vakti gece 3-4 oldu. 38 haftalık hamileyken artık dizginledim. Çokta eyvallah deme. Taviz tavizi doğuruyor tadı kaçıyor. Gitme diyince yada ne zaman geleceksin diyince sıkıntı oluyor.

Daha evlenmeden bunun pazarlığını yapması itici geldi bana. Ben dışarı tek de çıkarım, arkadaşlarımla görüşürüm desin anlarım da, hafta programını çıkartmış resmen.

Benimki de sevgiliyksn böyle derdi, evlendikten sonra arkadaşlarının yanına zorla yolladığım zamanları bilirim. Takılma şu an

Evlenince pek öyle olmuyor benim eşim bir yıldır belki iki kere birararaya gelmiştir arkadaşlarıyla bi de biz her yere beraber gideriz akrabalara vs eşim bensiz gitmez aile olduğunu idrak ettiğinde ona göre davraniyosun zaten ama öyle her gün arkadaşlarıyla buluşan bi eşim olsaydı sorun olurdu mutsuz olurduk çünkü ben kizardim haklisin yani

Bu sartlarla geliyorsa evlenme. Ileride buyuk sorun olabilir. Kuzenim boyle. Karisi suratini goremiyoruz adamin diye surekli dert yaniyor.

Sen evde ne yapcan o yokken.Olmaz öyle şey.Bence yol yakınken ayrıl bunun düşüncesi değişmez.Sartlari kabul edecek başkasını bulsun bulabilirse .İlerde çocuğun olunca sen dışarı cikamayacaksin unutma.Akilli ol.:işsiz:

Bence normal degil. Bazen iyiki eşimin hiç yakin arkadasi yok diye şükrediyorum valla. Evde karisi varken sokakta bekar arkadaslariyla hafta 2-3 gorusmesi pek normal degil bence.

ilk evlenen siz olacaksanız durum dediği gibi olur .. o arkadaşlarda birer birer evlenince durum değişir:)
sizin arkadaşlarınız yok mu ? sizde onun programı olduğu geceler program yaparsınız canınız sıkılmaz..
aynen öyle. bizde ilk evlenen ciftik. her hafta sonu yalniz birskiyordu beni. ne mi oldu evlendiler ve artik nerdeyse hic görüsmüyorlar. yaaaa dedim beni yanliz biraktigin zamanlari unutmadim be odlu hepsi evlendi hangisi cikiyor simdi dedim?!
bu ilk evlendigimiz zamanlrdi artik cok dgisti. elbet cikacak bende cikiyorum ama hersey dozunda

Fuckbody olmayı teklif edin bence? Çünkü duygusal ihtiyacını arkadaslariyla giderecek belli, size dusen de cinsel ihtiyacı.

Back
X