- Konu Sahibi Paradise lost
-
7 NEYSE 77 DE AYNI OLUYOR . YA DEĞİŞMEYECEĞİNİ DÜŞÜNEREK DEVAM EDECEKSİN YA DA DEĞİŞMEDİĞİ İÇİN KARARLARINI ONA GÖRE VERECEKSİN . HAYATIN BİR KURALI VAR :HİÇ KİMSE BU KADIN ERKEK FARK ETMEZ DEĞİŞMİYOR , DEĞİŞMİŞ GİBİ DAVRANIP İLK BAŞTA KENDİLERİNİ SONRA HERKESİ KANDIRIYOR ALDATIYORLAR !Arkadaşlar merhaba evlendiğimzden beri eşim en küçük konuları büyütüp bana sorun çıkarırdı. Sonradan öğrendim ki eşim bunları bilerek yapıyormuş kendi ağzıyla itiraf ediyor benim onun sözünden çıkamam için üstümde baskı kurmaya çalışmış. Evlendiğimzden beri hep kardeşinin lafların dan etkilenip bana bağırır çağırır her şeyi eleştirirdi. Ne zaman kardeşi ile görüşsse konussa bana karşı bir tavrı olurdu. Ben bıktım ve evliliğinin düzeleceğine umudum kalmadı. Evden çıkıp gittim eşim bir iki hafta sonra gelip özür diledi her şeyi düzeleceğine kimsenin lafıyla artık hareket etmeyeceğini söyledi. İnancım kalmamasını rağmen son bir şans için geri döndüm. Çoğu konuda eşim kendini düzeltti ama hep içimde eskiye dönecek diye bir korku var. Ben kardeşine sınır çizdim artık konuşmak istemiyorum dedim eşime, ilk başta tepki vermeyen eşim bir saat kardeşiyle konuştuktan sona yine benzer şeyler yaşadım. Ben gergin birşeyler söyledim eşime ama hakaret falan değil eşim kardeşiyle konuştuktan sonra bana yine ters davrandı. Benim kardeşimle konuşmuyorsan sende ne arkadaş ne ailenle konuşma dedi. Ben ama senin kardeşin bizim evliliğe zarar verdiği için konuşmuyorum dedim bak kısasa kısas yapma evlilikler böyle yürümez dedim. Eşim çoğu konuda düzelmesine rağmen kardeşi konusunda değiştiğini sanmıyorum sürekli eşime sen de ona böyle yap şöyle yap diye akıl verir eşim de etkilenir bu durumda eşimi nasıl düzeltirim aynı şeyi yaşayıp eşi düzelen var mı
Yüzleştim ben sana ne yaptım da bana yalanlar iftiralar dedim benim psikolojim bozuk dedi sen beni çok sevmiyorsun diye dediKardeşin sizinle derdi ne? Onunla yüzleşmediniz mi?
Yüzleştim ben sana ne yaptım da bana yalanlar iftiralar dedim benim psikolojim bozuk dedi sen beni çok sevmiyorsun diye dedi
Yok gerçek anlamda psikolojisi bozuk değil yaptıklarının üstünü örtmek için yalan söyledi yaptığı her şey kıskançlıktan aslındaBir insanin psikojisi/akıl dengesi bozuk olabilir. Yargılamam. Allah şifa versin. Ama esiniz burda asıl sıkıntılı olan. Sonuc olarak başkasının gazına gelip size sarması kabul edilir değil. Bugün kardeşi olur, yarın başkası. Madem kendi aklı yok, o zaman en azından sizo dinlesinde evde huzur olsun.
Yaptığım zaman kardeşi haklı gibi üste çıkıyor önceden denedim öyle demek istemedim falan diyor seni çok seviyorum sadece senin benle daha çok zaman geçirmeni benle samimi olmanı istiyorum diyor ama ne zaman samimi olsak hep zarar veriyor bana evliliğimizeSana marjinal bi önerim var. Eşine şöyle söyle: ben senin kardeşini yemeğe davet etmek istiyorum. Benimle ilgili içindekileri benimle paylaşsın. Çünkü bizim aramanızda yaşanan sorunlardan bıktım. Gitmek üzereyim. Son kez üzerime düşeni yapıp kendisiyle yüzleşmek istiyorum. İkimizin de Buna hakkı var . Gibi bir konuşma yap. Bakalım nolcak.
Eşim dertleşiyordum diyor anlatacak kimsem olmayınca onunda dertleşiyordum diyor kardeşi de zaten eşime her detayı sorar konu açıp sorunları öğrenmeye çalışır ağzımı yoklar eşim de hemen dökülürEşiniz sizinle ilgili konularda neden akıl alma gereksinimi duyuyor ki. Kendisine de söyleyin Sizi en iyisi kendisi tanır.size Nasıl yaklaşılacağı en en iyi o bilir.eşle ilgili sorunlsr özellikle aileden birilerine yansıtılmaz ki yarın siz barışınca onlarlamarsnızda soğukluk olmasın. Ayrıca Tek tip canlılar olmadığımız için tek bir taktikle bütün alemle anlaşabilme ihtimali yok. Herkesin aklı kendine kaç yaşında adam yani
Ben de son bir şans verdim değişecek dedi ama içim hep huzursuz kanıtlayamıyorum ama yine lafına geldiğini hissediyorum bana sen abartıyorsun ilk zamanlar konuşuyordu evet ama artık izin vermiyorum diyor ama ne zaman yanından gelse üstünde bir gerginlik oluyor ama kanıtlayamıyorum işteDegısen ınsanlar var hatasından donenlerde ama bu karakterle alakalı bence benım esımde ılk evlendıgımızde lafa soze gelırdı kardesının amcasının kuzenın fılan bırkere doldurusa geldıgını anladım baskasının lafıyla bana kocalık yapamazsın dedım cıktım babamın evıne gıttım bırdaha asla yapmadı. Icınde yok cunku sadece bı gaza geldı. Bıde evlılıgını onemsemeyen erkekler varkı aılesıyle mutlu olacagını sananlar onlara be yaparsan yap degısmezler aılesının lafı ıcın bıle colugunu cocugunu gozu gormeyenler var.
Aynı şeyleri yaşıyoruz tam ağzınızdan çıktığı gibi ne zaman görüşsse ne zaman konussa bana soğuk davranır ya da kavga çıkaracak yer arar ben de çok net sınır çizdim umarım artık işe yarar çünkü bende de artık tahammül kalmadıDeğişmez insanlar degismis gibi gösterirler,aynı durumu yaşadım annesiyle ve ailesiyle ben yokken yan yana gelse telefonda gorusse hemen bı anlayamadigim soğukluk sürekli düşünme 3,4saat sonra yada ertesi gün konuyu açardı çok güzel tartisirdik ailesinin benim hakkımda doldurması ortaya çıkardı bende ağzının payını verirdim esime,birsure sonra bıraktı anladı ama ağzını acamiyo sizi mi cekicem boşarim seni hepinizden kurtulurum dediğim için.
Insallah duzelır ne dıyım hayat ve ınsanlar okadar zorkıBen de son bir şans verdim değişecek dedi ama içim hep huzursuz kanıtlayamıyorum ama yine lafına geldiğini hissediyorum bana sen abartıyorsun ilk zamanlar konuşuyordu evet ama artık izin vermiyorum diyor ama ne zaman yanından gelse üstünde bir gerginlik oluyor ama kanıtlayamıyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?