Evlilikte eşini değiştirebilenlere

7 NEYSE 77 DE AYNI OLUYOR . YA DEĞİŞMEYECEĞİNİ DÜŞÜNEREK DEVAM EDECEKSİN YA DA DEĞİŞMEDİĞİ İÇİN KARARLARINI ONA GÖRE VERECEKSİN . HAYATIN BİR KURALI VAR :HİÇ KİMSE BU KADIN ERKEK FARK ETMEZ DEĞİŞMİYOR , DEĞİŞMİŞ GİBİ DAVRANIP İLK BAŞTA KENDİLERİNİ SONRA HERKESİ KANDIRIYOR ALDATIYORLAR !

Başlığı okuyunca adamı boşayıp yeni birisiyle evlenmekten bahsediyorsunuz sandım. Bir insan kolay kolay değişmez. Değişse de bu zaten başkası için olmaz. Ancak ve ancak ilahi bir kuvvetle değişir, bazı hikayeler anlatılır adam hayat boyu kötüymüş yaşlılıkta pişman olmuş şöyle iyilikler yapmış günahları affolmuş gibi. Bunu yaşayan insanlar var bence. Ancak bu ölünce ne olacağım korkusundan olur , olursa. Siz şey demek istiyorsunuz sanırım, bazıları bazı kadınların adamları parmağında oynattığını söyler. Ben nasıl yaparım bunu diye düşünüyorsunuz galiba , nasıl yönlendiririm , nasıl değiştirim gibi. Bu sizin yapabileceğiniz bir şey değil. Zaten o kadınların da yapabileceği bir şey değil. Bir insanın içinde karşısındakine değerli hissettirmek varsa vardır ve bunu karşısındaki kadın kim olursa olsun gösterir. Kişiye özel değildir yani. Sizin eşinizin içinde sizin istediğiniz gibi özellikler yoksa yoktur, olduramazsınız da değiştiremezsiniz de maalesef

Degısen ınsanlar var hatasından donenlerde ama bu karakterle alakalı bence benım esımde ılk evlendıgımızde lafa soze gelırdı kardesının amcasının kuzenın fılan bırkere doldurusa geldıgını anladım baskasının lafıyla bana kocalık yapamazsın dedım cıktım babamın evıne gıttım bırdaha asla yapmadı. Icınde yok cunku sadece bı gaza geldı. Bıde evlılıgını onemsemeyen erkekler varkı aılesıyle mutlu olacagını sananlar onlara be yaparsan yap degısmezler aılesının lafı ıcın bıle colugunu cocugunu gozu gormeyenler var.

Değişmez insanlar degismis gibi gösterirler,aynı durumu yaşadım annesiyle ve ailesiyle ben yokken yan yana gelse telefonda gorusse hemen bı anlayamadigim soğukluk sürekli düşünme 3,4saat sonra yada ertesi gün konuyu açardı çok güzel tartisirdik ailesinin benim hakkımda doldurması ortaya çıkardı bende ağzının payını verirdim esime,birsure sonra bıraktı anladı ama ağzını acamiyo sizi mi cekicem boşarim seni hepinizden kurtulurum dediğim için.

Başlığı okuyunca swinger vakası var diye geldim

Konu sahibi, sizi değiştirmesi mümkün mü eşinizin? O ne kadar mümkünse sizin değiştirme şansınız da o kadar.
Ha değiştiremezsiniz ama az az törpüleyebilirsiniz belki, ancak her huyunu değil. Çok büyük beklentilere kapılmayın.

Yüzleştim ben sana ne yaptım da bana yalanlar iftiralar dedim benim psikolojim bozuk dedi sen beni çok sevmiyorsun diye dedi

Bir insanin psikojisi/akıl dengesi bozuk olabilir. Yargılamam. Allah şifa versin. Ama esiniz burda asıl sıkıntılı olan. Sonuc olarak başkasının gazına gelip size sarması kabul edilir değil. Bugün kardeşi olur, yarın başkası. Madem kendi aklı yok, o zaman en azından sizo dinlesinde evde huzur olsun.

Eşiniz sizinle ilgili konularda neden akıl alma gereksinimi duyuyor ki. Kendisine de söyleyin Sizi en iyisi kendisi tanır.size Nasıl yaklaşılacağı en en iyi o bilir.eşle ilgili sorunlsr özellikle aileden birilerine yansıtılmaz ki yarın siz barışınca onlarlamarsnızda soğukluk olmasın. Ayrıca Tek tip canlılar olmadığımız için tek bir taktikle bütün alemle anlaşabilme ihtimali yok. Herkesin aklı kendine kaç yaşında adam yani

Sana marjinal bi önerim var. Eşine şöyle söyle: ben senin kardeşini yemeğe davet etmek istiyorum. Benimle ilgili içindekileri benimle paylaşsın. Çünkü bizim aramanızda yaşanan sorunlardan bıktım. Gitmek üzereyim. Son kez üzerime düşeni yapıp kendisiyle yüzleşmek istiyorum. İkimizin de Buna hakkı var . Gibi bir konuşma yap. Bakalım nolcak.

Yok gerçek anlamda psikolojisi bozuk değil yaptıklarının üstünü örtmek için yalan söyledi yaptığı her şey kıskançlıktan aslında

Yaptığım zaman kardeşi haklı gibi üste çıkıyor önceden denedim öyle demek istemedim falan diyor seni çok seviyorum sadece senin benle daha çok zaman geçirmeni benle samimi olmanı istiyorum diyor ama ne zaman samimi olsak hep zarar veriyor bana evliliğimize

Eşim dertleşiyordum diyor anlatacak kimsem olmayınca onunda dertleşiyordum diyor kardeşi de zaten eşime her detayı sorar konu açıp sorunları öğrenmeye çalışır ağzımı yoklar eşim de hemen dökülür

Ben de son bir şans verdim değişecek dedi ama içim hep huzursuz kanıtlayamıyorum ama yine lafına geldiğini hissediyorum bana sen abartıyorsun ilk zamanlar konuşuyordu evet ama artık izin vermiyorum diyor ama ne zaman yanından gelse üstünde bir gerginlik oluyor ama kanıtlayamıyorum işte

Aynı şeyleri yaşıyoruz tam ağzınızdan çıktığı gibi ne zaman görüşsse ne zaman konussa bana soğuk davranır ya da kavga çıkaracak yer arar ben de çok net sınır çizdim umarım artık işe yarar çünkü bende de artık tahammül kalmadı

Siz en son evi terkedip bı arabada kalmaya baslamistiniz, o kadar kararlıydıniz keşke donmeseydiniz çünkü değişmeyecek. Sizi baskı altına almaya çalışan bı adama baştan dönmeniz hata

Insallah duzelır ne dıyım hayat ve ınsanlar okadar zorkı

Insanlar degısır sacmalamayın. 13 yıldır sigara ıcıyordum bıraktım. Her seye parlardım art kendımı dizginleyebılıyorum uzun zamandır.aıleyşe vakıt gecırmeyı sevmezdım
Artk sevmesem de gecırıyorum. Cok dagınık bır ınsandım duzeldım. Spordan nefret edıyorum ama spor yapıyorum.yegenlerımlw oynarken sıkılıyorum ama buyuduklerınde cocukluklsrına dair guzel anılar kalsın diye artık hep oynuyorum gibi gibi.. Ne sacmalıyorsunuz. Isteyen herkes degisir. Kımse degısmez o sunu yaoamaz bu bunu yapamaz herkesın huyu neyse odur vb kalıplarınızı kendı ıze saklayın. Siz degısmeyı beceremedıgını ve degismek de istemedigini için herkesı oyle zannetmeyın.

Ben kocanızfan bahsetmıyorum bu arada genel konustum.. Sahsen benım esım de cok degıstı iyi anlamda.degısen de var yanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…