Evlilikte eşini değiştirebilenlere

Malesef yüz verme haddini bildir ona diyor

Zaman içinde bazı gutları törpülenebilir ama epey uğraşman gerekiyor.
Bu da çok yıpratıcı

İnsan kendini değiştirmektense hep eşini değiştirmeye calısıyor nedense, daha kolay geliyor galiba:) ben aile meraklısı, bana saygı duymayan, manipülatör biriyle ayakta kalmaya calısmaya devam edeyim, ben zihniyetimi degistirmeyeyim, ama eşim değişsin. Yok öyle bi dünya yok..

Bir kere bırakıp gitmişsiniz zaten ama değişmemiş bu saatten sonra da değişmez gibi duruyor

Ayyy eşinde kardeşide çok gıcık.Bu ınsanların neden kendı hayatı yok.Kımse degısmez canım.Sadece daha ıyı yalan soyler.Ya kabul edıceksın ya da degıstırmeye calısmıcaksıb.Bellı bı sure sonra zaten insanlar sallamıolar artık.Benım bır dolu tanıdıgım var oyle boşanmaktan korkuolar sonra artık kabullenıolarYada hıc umurlarında olmuyor.Yani her defasında sana zarar.

bana cok sacma ve cahilce geldi esinizin ilk basta bahsettiginiz tavri. evliligi bir sidik yarisi gordukce bosanmalar artiyor. ben nikahta esimin ayagina bile basmadim. uzerinde hakimiyet kurmak gibi derdim yok. o bana yapsa hoslanmam.. nereye varilir boyle.. evliligin ne anlama geldigini oturup bir konusmak lazim esinizle. hic yoktan kredisini tuketiyor. sizde ona karsi ne sevgi kalmis ne saygi.

kardesinin dolmasina gelip size sarmasi kesinlikle kabul edilebilir bir sey degil.

Sizinkinin pek düzeleceği yokmuş. Benimkide benziyordu yani görümcem maaşa kadar karışırdı şunu suraya ver bunu böyle yap diye. Bi gün eşime dedim ki madem bu kadar karışacaktı kardeşinle evlenseydin. Beni boşuna getirmişsin babamın evinden. Zaten bi daha maaşdır işdir yemektir konuyu açsın ben telefonu alıp söyleyeceğim sana söylediğimi herkes yerini sınırını bilsin dedim. Bi bozuldu bi bozuldu.
Sonra bu bir iki tersledi azalttı geçen yine söyledi ev meselesinde bi bağırdı ben senle mi ortağım sana ne evden falan haşladı bayağı sesi çıkmadı.
Benim eşim biraz çatlaktır tersi olunca ana baba görmüyor alttan alıyorlar o yüzden o bişeyi istemiyorsa tekrar edilmez.
Ama sizin eşinizde o basireti göremedim bence boşanmanız daha hayırlı gibi geldi.

Kısasa kısas bugun benim de basıma geldı..Corona var eş ailesinin evine gitmediğim için hemen kendi ailemle tehdit ediyor..bayram gününü bile zehir eden insanlara da ne diyeyım bayram agzımı bozmayayım..
Size de sabır diliyorum ..

Bir yanını kendini yırta yırta değişir, düzeltirsin hah nefes aldım sanırsın.
Başka yanı yamulur.
Rahat yok anlayacağın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…