Evlilikte eşini değiştirebilenlere

Harika bir yorum. İnsanlar bağımlılıklarından kurtuluyorlar, olumsuz huylardan mı kurtulanamayacak. Zaten insanlar farkında olmadan bile çabasız da zamanla iyi ya da kötü değişiyor.

Kocan tam bir uydum akıllı. Sen diyorsun inanıyor, kardeşi diyor inanıyor. Böyle adamla zor yani. Sen bilirsin.

Size moral vermeye geldim. Evet eşim biraz olsun değişti. Sebebi ise benim değişmem. Ona olan tavırlarımı tamamen değiştirmeye çalıştım. Ona daha anlayışlı ve yapıcı konuştukça kardeşinin söylediklerine takılmamaya ve hatta zamanla ona sert çıkmaya başladı. Seninle aynı durumu yaşadım. Hala yaşıyorum. Durup dinlenmeden ayrılmamız için çalışan kardeşleri var. Ama ben eşimi kendi tarafıma çekip onlarla arasına mesafe koymaya çalışıyorum. Sizde işe yarar mı bilmiyorum size ve eşinize bağlı. Bir de gerçekten çok dua ettim bizden uzaklaşsınlar diye. Eninde sonunda dualar kabul olur sadece zamanı var. Birbirinizi seviyorsanız tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…