Evlilikte gerçekten bu durumlar normal olması gereken şeyler mi

Kesinlikle normal degil. Bunun samimiyetle zerre alakasi da yok

Samimiyetin buna indirgenmesi heralde görgü meselesi
aynen öyle
adam karşımda burnunu karıştırsın, kıl tüy etrafa döksün, geğirsin, sümüğüyle oynasın, pırt pırtlayarak gezsin . bahanesi de biz evliyiz artık
bunlar gerçekten görgüsüzlük
evlenecek miyim, evcil hayvan mı sahipleniyorum belli değil.
gerçi kedilere hakaret oldu da bu cümle neyse

Aynı eve girdikten sonra böyle çıkma ihtimali de korkutmuyor değil artık

Saygısızlığı rahatlık olarak gören bir kesim de var galiba

Demek ki öyle. Hani insanlik hali kacirir orasi ayri. Ama evlendik diye saygiyi elden birakmamak lazim. Bazi konularda özen göstermeye devam etmeli. Örnegin biri tuvaletden ciktiktan sonra sonra dan diye arkasindan dalmam, karsidaki rahatsiz olmasin diye.

Evlenmedim henüz ama eski sevgililerimin geneli Allah var çoğu iyiydi bu konularda, sadece bir tanesi ayı çıkmıştı.
Şimdi biz bunla ilk buluşmalardan birindeyiz. Kahvaltıya gittik, açık büfeydi. Bu öküzün tabağa kat çıkmasından, sucuklu yumurtanın neredeyse hepsini tabağa koymasından anlamalıydım. Patlayana kadar yiyip, hıçkırıklı bir şekilde geğirmişti karşımda. Bir de o kadar sucuklu yumurta yediği yetmez gibi dibime dibime giriyordu. Ne iğrenç bir herifti ya.
Valla kibar, nezaketli, sınırı olan adam bir başka oluyor. Doğallık falan boş işler, safi pislik bir yere çıkıyor, aldanmayın.

Böyleleri evlenmeden belli oluyor mu ki

İnsan tiksinir

Aynı eve girdikten sonra böyle çıkma ihtimali de korkutmuyor değil artık
evlerden ırak aman.
bu önce adamın kendisine ,sonra eşine saygısızlık
sanki anasının babasının yanında bunu yapıyordu da karımın yanında da yapacam diye tutturuyor
ona göre dikkat edecez,seçecez artık. yoksa iade ederim ben. ruh sağlığım elin oğlunun rahatlığından çok daha önemli

Förtte normal olup evlenince rahatım artık deyip bu mantığa girecek mi bunu bilmek de muamma

Böyleleri evlenmeden belli oluyor mu ki
samimiyet artınca saygısızlık, aman sen de bunu hoş gör, aman sen sevgilim değil misin falan diye başlıyorsa bunu işaret sayarım.
evlendikten sonra başlarsa zaten devam edemem , kendimi biliyorum. ev ikimize de zindan olur

Tiksindim zaten.
Beni de bir gör, iki dirhem bir çekirdek hazırlanmışım sabahın köründe. Tırnağımdaki ojeden, saç telimin ucuna kadar mis gibiyim.
İlk buluşma diye de rezillik çıkmasın diye yemesi zor şeyler almadım. Hani dökülüp saçılıp da uğraştırmasın diye. Ama beyfendi karşımda dünyayı yedi, döke saça, geğire hıçkıra. Kıtlıktan çıkmış gibiydi.

Tam hanzo. İnsan bir utanır açlıktan ölse yapmaz ya

İlk evlendiğimizde eşim evdeyken çok afedersiniz büyük tuvalete gitmeye utanırdım. Ama Allah kimseye vermesin hastalıkta, sağlıkta diyoruz ya evlenirken, o hastalık kısmında inanın adab-ı muhaşeret filan kalmıyor. Bence bu gülünecek bir şey değil, ha keza saygıyla filan da alakası yok. Aksine birbirinizin her durumda yanında olmanız gerekiyor. Eğer iğrenecekseniz uyarayım yani

Bir de şöyle farz edelim Allah kimsenin başına vermesin tabi ama tutun ki eşiniz kaza geçirdi ve yatalak kaldı aman allam ne pis adam ben bakamam mı diyeceksiniz Görgü kuralı ayrı bir şey tabii ki ona bir şey diyemem. Ama evlendiğiniz insanlar da insan yani gözünüzde mükemmelleştirmeyin evliliği.

İnsan yanında osurup gülen birine tahammül etmekte zorlanır tabi. Sevgi falan kalmaz

Bile isteye osurup esprisinin yapıldığı bahsettiğim durum. Hastalık boyutu ayrı bir mesele ve gayet insani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…