- 16 Aralık 2020
- 4.060
- 7.972
- 108
- Konu Sahibi Nazendeyuregim
-
O büyük tuvalete gidememe sorunu bende de vardı malesef ki. Bir süre öyle olunca kronik kabızlık oldu. Hâlâ da yıllardır devam ediyor...İlk evlendiğimizde eşim evdeyken çok afedersiniz büyük tuvalete gitmeye utanırdım. Ama Allah kimseye vermesin hastalıkta, sağlıkta diyoruz ya evlenirken, o hastalık kısmında inanın adab-ı muhaşeret filan kalmıyor. Bence bu gülünecek bir şey değil, ha keza saygıyla filan da alakası yok. Aksine birbirinizin her durumda yanında olmanız gerekiyor. Eğer iğrenecekseniz uyarayım yani
Bir de şöyle farz edelim Allah kimsenin başına vermesin tabi ama tutun ki eşiniz kaza geçirdi ve yatalak kaldı aman allam ne pis adam ben bakamam mı diyeceksinizGörgü kuralı ayrı bir şey tabii ki ona bir şey diyemem. Ama evlendiğiniz insanlar da insan yani gözünüzde mükemmelleştirmeyin evliliği.
Paylaştığınız başlığı okudum gerçekten de çok güzel bir yazı ve etkilendimKesinlikle her evlilik farklıdır. Siz rahatsız olacaksınız öyle bir eş seçersiniz :) zaren tanışır tanışmaz evlenmezseniz, hele de aynı evde yaşama şansınız olursa anlarsınız merak etmeyin.
Bence gaz çıkarmak gayet doğaldır bu arada. Eşimin çok ağır gaz sancısı vardı bir dönem kıvranıyordu. Rahat çıkartsın diye bebek gibi göbeğini ovuyordum :) çıkartması da beni gram rahatsız etmedi oh dedik rahatlayacak diye. Ama espirisini yapmayız niye komik bir şey olsun?
Bu konuyla ilgili ekşi sözlükte çok beğendiğim bir yazı olmuştu. İlgilenenler için sevgilinin yanında osurmak başladığından:
sevgilinin yanında osurmak
sevgilinin yanında osurulur mu? bizimkiler bundan 38 sene önce tanışmış. peder bey taze tıp öğrencisi, anne kişisi fransız kültür çömezi. annem görüyor babamı, ben bu çocukla tanışıcam diyor arkad…eksisozluk.com
Adama ayip olmasin diye geleni mi tutalim sonra midemiz mi agrisinGeçen kuzenlerle muhabbet ediyorduk. Evlenince insanlar en doğal haliyle olur afedersiniz gaz çıkarır güler bunlar samimiyettir bunu adam senin yanında yapamıyorsa nasıl rahat etsin dedi biri. Bana göre bunun isteyerek yapılıp gülünmesi ayıp ve saygısızca. Sen evlen gör bakalım diyorlar. Arkadaşlar evlilikte bu tarz durumlar normal mi , insan karşısındakine saygı duymaz ki böyleyse
Uzaya yolladın diye esprisini bile yapıyoruzEsinin yaninda gaz cikarmamak anormal bence. Ve de baslarda boyle seylere gulunebilir ama zamanla o kadar normal gelir ki bir sey demezsiniz bile
Hayır evlilikte gaz çıkarıp gülmek normal değil.Geçen kuzenlerle muhabbet ediyorduk. Evlenince insanlar en doğal haliyle olur afedersiniz gaz çıkarır güler bunlar samimiyettir bunu adam senin yanında yapamıyorsa nasıl rahat etsin dedi biri. Bana göre bunun isteyerek yapılıp gülünmesi ayıp ve saygısızca. Sen evlen gör bakalım diyorlar. Arkadaşlar evlilikte bu tarz durumlar normal mi , insan karşısındakine saygı duymaz ki böyleyse
Pırt yapınca rahatsız olmayacağım aksine mutlu olacağım tek kişi kızımGeçen kuzenlerle muhabbet ediyorduk. Evlenince insanlar en doğal haliyle olur afedersiniz gaz çıkarır güler bunlar samimiyettir bunu adam senin yanında yapamıyorsa nasıl rahat etsin dedi biri. Bana göre bunun isteyerek yapılıp gülünmesi ayıp ve saygısızca. Sen evlen gör bakalım diyorlar. Arkadaşlar evlilikte bu tarz durumlar normal mi , insan karşısındakine saygı duymaz ki böyleyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?