Evlilikte gerçekten bu durumlar normal olması gereken şeyler mi

ben babamla annemden hiç böyle bir şey görmedim. tuvalet diye bir şey var sonuçta kasıtlı yapıp gülmek daha da abes..
kaçırmışsındır olur, hastalık vardır çok normal. hani eşim günlükte yanımda bir kere yapsa ıyyy ne yaptınnn gidiyorumm benn olmam hastalık bir şey olmadığı sürece ne gerek var diye düşünüyorum sadece yoksa eşimiz sonuçta ne hallerimizi gördük yani çok abartı bir şey değil osurmak..eğer tuvalete gidilebiliyorsa tuvalete gidilir..fakat vardır yapan ve normal gören, herkesin kendi hayatı

O büyük tuvalete gidememe sorunu bende de vardı malesef ki. Bir süre öyle olunca kronik kabızlık oldu. Hâlâ da yıllardır devam ediyor...

Bence evlenince insanlar kendini kasmaması gerek. Ve tür durumlarda kendini sıkınca hastalık falan da oluyor.

Ben hâlâ eşimin yanında utanıyorum eşimde başlarda biraz dikkat etti ama gaz sıkışması oldu bir dönem bende kendini kasma hepimiz insanız bunu yapınca ben senden tiksinmem nefret etmem demiştim o günden sonra da yanımda da yapar oldu. Sadece yemek yerken çay içerken yapmış olsa soğurdum kesin. Hastalıkla olmasında yaparsa yapsın sıkıntı değil.

Yaa burda K.k.'da böyle bi topic vardı, yüzlerce mesaj vardı bunu onaylayan, kocasıyla osuruk yarışı yapanlar bile vardı, hatta ben aksi düşüncemi yazınca karşı çıkanlar olmuştu, nerde o tayfa şimdi merak ettim.
Bence de ayıp yani, zaruret haricinde.

Paylaştığınız başlığı okudum gerçekten de çok güzel bir yazı ve etkilendim eşler arasında gaz çıkarmak kadar daha doğal bişey olamaz. Sonuçta adamın çükünden dötüne kadar görüyorlar da. Dötünden çıkan sese mi ıyyy diyorlar ozaman ilişkiye girmeye de ıyyy öğğ diyelim.

Yedi senedir evliyim, esim bir kere bile yanimda bilerek gaz cikarmadi,kendisi de nefret eder,saygisizlik olarak görür,ben de ayni sekilde,cocuk da bizden ne gorurse onu yapacak nihayetinde,bana ve aileme ters

Adama ayip olmasin diye geleni mi tutalim sonra midemiz mi agrisin

10 senelik evliyim, lafı bile geçmemiştir.
Samimi mi değiliz yani biz şimdi.
Halt yemiş kuzenleriniz, hanzoyuz demiyorlar da.

İyi evlendik diye tüm hacetimizi ortalıkta giderelim. Ben osurayım,o geyirsin halının tam ortasında buluşup bakışarak s.calım falan ne güzel memleket.

Şaka bir yana da Wc diye bir yerin varlığından haberdar mı konuştuğunuz kişiler?
Bu tarz şeyler bana çok saygısızca geliyor. Orta yerde osuran adam 2 gün sonra gelir ağzına da hacetlenir.

11 senelik evliyim 1-2 kez belki yanlışlıkla gaz cikartmisimdir.
Asla evde o tarz muhabbet bile geçmedi aramızda.
Bazı geceler uyku haliyle sanki gaz çıkarttım gerçekten uyanıp eşime baktım duydu mu diye
Hepimiz insanız gaz cikartmak çok normal hadi yapmayalım aman dikkat edelim desek bile bazen cinsel ilişki sırasında ve sonrasında hava basıncından dolayı gaz çıkıyor onu ne yapicaz
Gece gece gaz düşündüğüme inanamıyorum şuan

Bilemiyorum, ben mi çok rahatım yoksa çok mu fazla büyütülüyor bu. Affedersiniz gaz çıkarmak vs bedenin doğal tepkileri Tabi ki başkasının yanında bunu bilerek yapmak saygısızlıktır ama eşlerin biribirinin yanında böyle şeyler arada bir olabiliyor. Hiç umursamamak belki saygısızlıktır ama oldu mu da bir pardon demek sonra da gülmek o kadar da yok saygısızlık falan diye büyütülecek bir şey değil bence.

Hayır evlilikte gaz çıkarıp gülmek normal değil.

Pırt yapınca rahatsız olmayacağım aksine mutlu olacağım tek kişi kızım bebekken nasıl sevinirdim uzun uzun pırt yapınca. Özledim bak okuldan gelince hemen mıncıklamam lazım

Hoş bir durum olarak değerlendirmiyorum.
Hele esprisinin yapılması iyice yılışıklığa vurulması bana abes geliyor. Bunun rahatlıkla alakası yok her evde banyo tuvalet var Evlendiysekte saygımızı yitirmedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…