- Konu Sahibi Nazendeyuregim
-
Saçmalamışlar, neresi normal bununGeçen kuzenlerle muhabbet ediyorduk. Evlenince insanlar en doğal haliyle olur afedersiniz gaz çıkarır güler bunlar samimiyettir bunu adam senin yanında yapamıyorsa nasıl rahat etsin dedi biri. Bana göre bunun isteyerek yapılıp gülünmesi ayıp ve saygısızca. Sen evlen gör bakalım diyorlar. Arkadaşlar evlilikte bu tarz durumlar normal mi , insan karşısındakine saygı duymaz ki böyleyse
İsyerindekilere duyduğu saygıyı size duymuyor çünkü. Gitsin tuvalette osursun bir insan günde kaç kere osurabilir ki zaten? Onda da WC ye gitsin bi zahmet.ya ben sunu anlayamadim;
ben 7 senelik evliyim, toplamda 13 senedir beraberiz. benim esim yanimda hic utanmadan gaz cikarir. tasvip ettigim bir durum degil asla, bazi zamanlar tahammul edemedigim boyutta oluyor ve kizip bagiriyorum ama bu durum asla aramizdaki sevgi ve saygi bagini zedeleyemedi.
bu kadar yildir bana birakin kufru, hakaret etmisligi yoktur. kararlarima saygi duyar, sorumluluk alir, dinler, sever sayar.
hersey gercekten bu kadar iyi ve seviyeliyken simdi adam osuruyor diye silip atayim mi napayim?
bu arada savunmasi “ben zaten isyerinde butun gun tutuyorum, kendi evimde de osuramayacak miyim?!” oluyor.
arkadaslar hayat cok kisa, osurukla tiksirikla birbirinize hayati zindan etmeyin. baska ciddi sorunlari cozun, gerisi gelir.
kendı yasadıgı caresız duruma bır ortak arıyor normallestırmeye calısıyorCiddi, hatta eşimde hiç çekinmez bu konuda dedi
Aynen öyle, dışarda tanımadığı insanlara karşı gayet kibar ve temizler ama aynı yatağa girdigi, sevistigi insanlara karşı osuruklar havada uçuşuyor.arkadaslarınız samımıyetı yanlıs anlamıs saygısızlıkla karıstırmıslar
6 yasındakı kızımın gazı gelınce tuvalete gıdıyor buna 4 yasından berı dıkkat edıyor mıde gazınıda uluorta cıkarmıyor bırkeresınde kazayla agzında kactı pardon dedı . bunu benım kucuk cocugum dusunebılıyorsa ınsanları rahatsız etmek ıstemıyorsa kocaman ınsanlarda haylı haylı dusunur
7 bucuk yıllık evlıyım daha esım benı pasaklı dagılmıs kıllı kokulu kırlı gormedı gaz falan da cıkarmayız bırbırımızın yanında hatta tuvalete gırdıkten sonra da ıyıce havalandırırız kı dıgerımız gırmek ısterse rahatsız olmasın dıye
ınsan olarak dıkkat etmemız gereken seyler var ne munasebet gegırmelı ısemelı osurmalı samımıyet mı olur ıgrenc bu
hastalık anında bakar temızler o baska ama gunluk normal rutınde saglıklı ınsanların kokarca gıbı dolasması hıc normal degıl
Ben indirdim bilgisayarıma, ellinciye yine onu izliyorumEvet ya çok üzgünümyemek yerken ne izlicem şimdi
Ne alakaGeçen kuzenlerle muhabbet ediyorduk. Evlenince insanlar en doğal haliyle olur afedersiniz gaz çıkarır güler bunlar samimiyettir bunu adam senin yanında yapamıyorsa nasıl rahat etsin dedi biri. Bana göre bunun isteyerek yapılıp gülünmesi ayıp ve saygısızca. Sen evlen gör bakalım diyorlar. Arkadaşlar evlilikte bu tarz durumlar normal mi , insan karşısındakine saygı duymaz ki böyleyse
İstersek 100 senelik evli olalım, karşımda bile isteye gaz çıkarılmasından çok rahatsız olurum. Bence hiç hoş değil.
Kazayla olur, insan tutamaz kaçırır bir an, bir şey demem. İnsanlık hali. Ama canı isteyince zart zurt yellenen bir adam istemem şahsen
Yuh yani 2 yıldır evliyim ne eşim ne ben asla öyle değiliz, arada saygımız hep var şükürler olsun ..Geçen kuzenlerle muhabbet ediyorduk. Evlenince insanlar en doğal haliyle olur afedersiniz gaz çıkarır güler bunlar samimiyettir bunu adam senin yanında yapamıyorsa nasıl rahat etsin dedi biri. Bana göre bunun isteyerek yapılıp gülünmesi ayıp ve saygısızca. Sen evlen gör bakalım diyorlar. Arkadaşlar evlilikte bu tarz durumlar normal mi , insan karşısındakine saygı duymaz ki böyleyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?